LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.310
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
LG G4 - Rasprava

Sve više se bliži vrijeme za uzimanje G4 pa me zanimaju neke stvari.

1. Kako vam se baterija drži nakon par mjeseci korištenja uređaja?

2. Da li je baterija bolja na Lollipopu ili Marshmallow-u?
3. Da li je potreban custom rom ili radi dosta dobro na stock rom-u?

4. Ako nije problem, da li može netko staviti sliku koju je slikao sa mobitelom da vidim kakve ispadaju iz prve ruke.

Hvala ekipa :)

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G4 - Rasprava
Mobitel je bomba..software ne treba mijenjat,ovaj je dovoljno fluidan...kamere nema bolje(stavim ti par fotki navecer kad dodjem na komp)
Baterija banana,ja bas danas idem kupit jos jednu...
TiONiO
15 godina

Može, hvala ti :)

Bitno mi je da baterija može izdrzati do navečer normalnog korištenja, dakle whatsapp, pozivi tu i tamo, kamera, možda neka igrica, muzika ali ništa sada po par sati. Nemam potrebu stalno paliti GPS ili imati uključenu sinkronizaciju, pa mi je bitno da drži normalnog korištenja do ujutro do navečer

17 godina
LG G4 - Rasprava

BAterija je loša. Kratko i jasno. Meni je službeni mob sa syncom exchangea, znamo što to znači, i oko 13 sati prikopčavam powerbank. Ali prosječnom korisniku izdurat će bar do popodne.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
CrnaBitanga kaže...

BAterija je loša. Kratko i jasno. Meni je službeni mob sa syncom exchangea, znamo što to znači, i oko 13 sati prikopčavam powerbank. Ali prosječnom korisniku izdurat će bar do popodne.

Baterija je pre dobra,tak da ovo sta ti pricas nema veze sa vezom,izgleda da si ti jedina osoba kome je ovaj mob los sto se tice baterije.Ja ga imam i pre zadovoljan sam sto se tice baterije 

tomas
11 godina
LG G4 - Rasprava

Pardon,nisam gledao da sam u temi za lg g4,tak da sto se tice baterije,stoji sve navedeno sto je kolega gore rekao

tomas
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Data sync na 3G/4G troši izuzetno puno na ovom mobitelu. Probajte jednom napraviti eksperiment i isključiti snyc jedan dan pa ćete se iznenaditi rezultatom. :) Ekipa koja govori da je baterija odlična vjerojatno ne koristi sync u tolikoj mjeri i tad je baterija zaista odlična. Moj prosjek sa malo intenzivnijim korištenjem (bez igara) je 3h SOT / 19 h ukupno.

0 0 hvala 0
17 godina
Sil kaže...

Data sync na 3G/4G troši izuzetno puno na ovom mobitelu. Probajte jednom napraviti eksperiment i isključiti snyc jedan dan pa ćete se iznenaditi rezultatom. :) Ekipa koja govori da je baterija odlična vjerojatno ne koristi sync u tolikoj mjeri i tad je baterija zaista odlična. Moj prosjek sa malo intenzivnijim korištenjem (bez igara) je 3h SOT / 19 h ukupno.

je li data sync općenita sinkronizacija ili nešto specifično?

10 godina
LG G4 - Rasprava

Općenita sinkronizacija. To su push notifikacije (email, vijesti, twitter, facebook, viber, whatsapp, instagram, snapchat, vrijeme....). Sve ovisi o refresh/update periodu. Ja si stavim na svaka 2h gdje mogu i ručno tamo gdje mi nije hitno (npr. vijeme). To sam i ja primjetio da na 3G/4G curi baterija ko luda. Zato mi je većinu vremena na WIFI. Primijeti se velika razlika.

1 0 hvala 0
17 godina
aleng3 kaže...

Općenita sinkronizacija. To su push notifikacije (email, vijesti, twitter, facebook, viber, whatsapp, instagram, snapchat, vrijeme....). Sve ovisi o refresh/update periodu. Ja si stavim na svaka 2h gdje mogu i ručno tamo gdje mi nije hitno (npr. vijeme). To sam i ja primjetio da na 3G/4G curi baterija ko luda. Zato mi je većinu vremena na WIFI. Primijeti se velika razlika.

Ja sam isključio neke stvari kod sinkronizacije među računima, dosta sam stvari ostavio, baterija ne curi nešto ekstra "u čekanju".

10 godina
LG G4 - Rasprava

Meni je nenormalno ako izgubim više od 3% u sat vremena u standby-u kad sam na data a ne na WIFI.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Nocio  Evo ti mojih par slika, ne sjetim se baš uploadat na flickr pa ih je tek 10-ak al mislim da će ti pomoći pri odluci 

https://www.flickr.com/photos/cicdn/with/26612234541/

13 godina
Jel možete preporučit gdje uzesti kožni poklopac?
Jel neko ima iskustva sa baterijama većeg kapaciteta od originalne ili onim powerbank maskama?

0 0 hvala 0
16 godina
Evo..danas isprobao novu bateriju...to je to 3 i pol sata..al nisam ga stedio...wifi 4g upaljeni, youtube u 2k vrtio,surfao,fejsao, fotkao...svasta...

250kn u santa domenica..dobije se i kutijica za bateriju i punjač koji je odlicno napravljen :)
Sad cu uvijek moc imati jednu backup bateriju u novcaniku :)
TiONiO

2 0 hvala 0
10 godina
LG G4 - Rasprava

meni u standby potrosi 1-2% za cijelu noc, bez obzira jel na wifi, ili 3g, ili sve na off.. sinkronizacija ukljucena uvijek.

ali kod koristenja imam skoro duplo vise sot-a  kad surfam preko wifi, nego preko 3g/4g, moze se reci u prosjeku 4,5h naspram 2,5h

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Definitivno uzimam G4. Fotke su predobre, očaran sam i dopada mi se :)

Sam mobitel mi se izgledom sviđa, nadam se da će me služiti dobro i da neću dobiti reviziju s greškom :)

10 godina
odjavljen
Jel ima ko ovaj problem? Kontakte spremam na sim, ali ih imam i prebačene na google zbog vibera. Al svako malo neki mi kontakt s googlea nestane, uvijek mi ih fali 3-4. Znači sad mi je omjer 171:171, al kroz par dana, više neće biti i to mi se svako malo događa.

0 0 hvala 0
13 godina

Jesi li to na LL il MM? Ja isto tako tu negdje oko 3.30-4h SOT izvucem na MM.
Nedavno je bila akcija na Lg stranicama za bateriju i taj punjac, u kompletu nekih 150kn, ne preko toga, ali su brzo planule. Isplati se uzest to za 250kn sigurno i jos dobijes kutijicu za drugu bateriju tako da nema straha od ostecenja. Prakticki imas 7-8h SOT uz mali tramak da je moras nosit sa sobom.
Jedina mana ovog mobitela je nesto losija baterija koja se da rijesiti na ovakav nacin, a i vjerujem da ce poliranjem softwera ubuduce ic to i preko 4h SOT.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 12:53 (Abalo).
14 godina
neaktivan
Tionio kaže...
Evo..danas isprobao novu bateriju...to je to 3 i pol sata..al nisam ga stedio...wifi 4g upaljeni, youtube u 2k vrtio,surfao,fejsao, fotkao...svasta...

250kn u santa domenica..dobije se i kutijica za bateriju i punjač koji je odlicno napravljen :)
Sad cu uvijek moc imati jednu backup bateriju u novcaniku :)

da li može link za bateriju i punjač? puno hvala :)

15 godina
11 godina
neaktivan
Samo da javim, moj je G4 stigao s popravka nakon 4 tjedna u servisu, vjerojatno jer sam zvala sve moguce i pozurivala zadnjih par dana. Uglavnom, mobitel radi bolje nego kad sam ga kupila u trgovini i nemam nikakve zamjerke osim sto se eto malo duze ceka jer im kasne maticne ploce.
I am spoderman

0 0 hvala 0
17 godina
Nocio kaže...

Issati, 250 kuna! Uzmi Xiaomi 10000 mAh powerbank s Honorbuya za 14 dolara, i stvar riješena!

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
16 godina
lena spody kaže...
Samo da javim, moj je G4 stigao s popravka nakon 4 tjedna u servisu, vjerojatno jer sam zvala sve moguce i pozurivala zadnjih par dana. Uglavnom, mobitel radi bolje nego kad sam ga kupila u trgovini i nemam nikakve zamjerke osim sto se eto malo duze ceka jer im kasne maticne ploce.

ja bi poludio za 4 tjednaa, moj bio gotov u 5 dana, u ponedjeljak ga odnesao, oni ga slali za zagreb, i u petak navecer je bio u rijeci..

CrnaBitanga kaže...

Issati, 250 kuna! Uzmi Xiaomi 10000 mAh powerbank s Honorbuya za 14 dolara, i stvar riješena!

ma nije prakticno, onda to moras imat zajedno dok se puni, i grije se dosta...njah, ovako fino napunis baterijicu, stavis ju u novcanik i samo zamjenis (minuta posla) :)

a i nije 14 dolara, vec znatno više :P 

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 23:07 (Tionio).
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Šogor danas kupio G4 jer mu se G3 sjebao nakon godine dana. Uvijeti su mu bili : Izmjenjiva baterija i Sd card a to jedino nudi od novijih uređaja G4 i G5. Preporučih mu G4.

Na G3 mu crkla najvjerojatnije matična...pa ga otfurao na popravak a bez moba ne može...pa kupio G4.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozzz svima odnedavno imam G4 i zanima me gdje da nadzem i ukljucim opciji prepoznavanja lica dok citam da mi se ne gasi displej...

0 0 hvala 0
13 godina
To je funkcija samsung smartphonova koliko znam.
13 godina
Abalo kaže...
To je funkcija samsung smartphonova koliko znam.

Nope..To smo imali na g2, g3 na 4.2.2(g2) i na 4.4.2 i onda je misteriozno nestala isto kao i one korisne sitnice za filesharing(wifi file browser jel..)

To sam se isao pohvaliti nekome jos prije i skuzim da NEMAM :) hah

ja
11 godina
neaktivan
Da na g2 smart stay postoji a ocigledno su ga na g4 izbacili idioti vjerovatno je mnogo trosilo bateriju xaxa razocaran sam...
13 godina
LG G4 - Rasprava

G3 na 5.0 to ima doduše :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

G3 na 5.0 to ima doduše :/

Takodjer ima i na 6.0

Nova poruka