Dobit ces novu maticnu plocu
Podatke ti nece spasiti
Podaci se mogu spasiti ako mozes uci u download mode
(drzi volume up i spoji na komp - ako udje u download mode onda se mogu spasiti vjerojatno)
Dobit ces novu maticnu plocu
Podatke ti nece spasiti
Podaci se mogu spasiti ako mozes uci u download mode
(drzi volume up i spoji na komp - ako udje u download mode onda se mogu spasiti vjerojatno)
Probati cu. Znaci spojiti na komp i samo Volume Up?
Yap
vidi ispod baterije jel serijski pocinje s "505"
Ne pokrece se download. Serijiski počinje sa 506
Ne pokrece se download. Serijiski počinje sa 506
Znaci
1. istekaj, ugasi, izbaci bateriju
2. ubaci bateriju, drzi volume up(ne power, samo pojacaanje) i spoji na komp
ako ne onda jedino sto pomaze je garancija :/
Ništa od toga da :/ nosim sutra u Tele2, puno hvala svejedno :)
Eto, zao mi je, na zalost ode uredjaj ali popravit ce ti. Javi sta bude da ostali znaju. pozz
Hocu :), ma samo da dobijem neki zamjenski, ovo mi je ujedno i sluzbeni, a znam da se dugo ceka na povratak sa serivsa
Još čekam da mi se jave iz servisa, valjda cekaju maticne...
Uzela sam si jucer LG G4 Dual sim, znaci novi, zapakirani, međutim ne mogu vjerovat da mi baterija ne izdrzi cijeli dan a nije da korisitm nesto naveliko mob... za je toliko losa baterija mu?
da nazalost je...dobrodosla u klub
Jel ima smisla da ga prodam posto je baterija koma i uzmem nesta drugo? Bitno mije da je dual sim i da je 5.5"
Ja ga imam od subote i do jučer je baterija bila koma. Sad se baterija konačno stabilizirala i nešto je slabija tj. brže se prazni nego na G2 koji sam do sad koristio.
Uglavnom sad sam prezadovoljam mobitelom. Pila i po.
Jel ima smisla da ga prodam posto je baterija koma i uzmem nesta drugo? Bitno mije da je dual sim i da je 5.5"
A di si bila do sada? Na bilo kojem forumu si mogla pročitat žalopoljke svih korisnika radi baterije. Trebala si se informirat ranije. Uz mobilne podatke baterija curi ko luda, uz wifi i nije tak loše, izdrži od jutra do navečer.
jos uz whats up sot je 2h max
U about skroz dolje ugasis logging
moze ss nevidim to
moze ss nevidim to
u "o telefonu", skroz dolje imas "zapisi aktivnosti", inace je oznaceno, trebas odznaciti.
To je ispod Informacije o hardveru, informacije o softveru, podaci o zakonu
moze ss nevidim to
u "o telefonu", skroz dolje imas "zapisi aktivnosti", inace je oznaceno, trebas odznaciti.
To je ispod Informacije o hardveru, informacije o softveru, podaci o zakonu
Sad i ja to isključio. To će smanjit potrošnju? Jel ima još kakvih pizdarija koje bi valjalo isključit a da nisu opće poznate?
jbg nisam isla gledati o mobu nista jer sam inače sa LG prezadovoljna, meni je ok ako izdrzi od jutra pa do mraka ali ne izdrzi niti toliko.. -.-
Baterija je KATASTROFA! mob mi izdrzi od 8h do 15h i finito...
Inace obozavam LG uredaje, ali ovo je stvarno loše izvedeno..
Dimenzije i prikljucak sve ko na org... Samo ima veci kapacitet.
Znam za ove vece i da poklopac iza ide drugi ali to nedolazi u obzir.
Reko ako je netko imao iskustva dali se dobije sta vise s obzirom na dodatnih 800 mAh.
Ostavio sam mob na servisu 1.3. jucer provjeravam status servisa i piše da se ceka nova maticna.
Zovnem servis, pitam kad bi moglo, kaže mi serviser da im sedam G4 ceka maticne, a da ih oni nisu dobili ima 20 dana!!!
Sramota.
Ja sam sebi to rijesio ali iskreno i ne upotrebljavam to, preko ebay sam uzeo. Bilo je za nekih 7$ sve skupa.
Jednostavnije je punjac a i brze ili bank punjac.