LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.413
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Javicu minute koje me zanimaju pa neka mi neko objasni.

Hvala

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Malo OT, ali imaš na jutubu opciju, kad zaustaviš, samo desnim klikom odabereš "kopirajte URL videozapisa u trenutnom vremenu" pa dok staviš tu linkove, automatski krene s tog mjesta koje te zanima

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Evo zapisala sam najosnovnije

1.26-1.46

1.46-2,10

3,26-kako su mu ispale ovakve slike mora da je nesto u postavkama jer na automatski je nemoguce

3.55-4.28

5,5o-5,54

8.24

9.34-nesto cool

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: LG G4 - Rasprava
Djevojka123 kaže...

Evo zapisala sam najosnovnije

1.26-1.46

1.46-2,10

3,26-kako su mu ispale ovakve slike mora da je nesto u postavkama jer na automatski je nemoguce

3.55-4.28

5,5o-5,54

8.24

9.34-nesto cool

1. malo je teško odredit kaj te točno zanima. nadam se ovo mijenjanje ikone: znači pritisneš i držiš neku ikonu te dok ti dopusti pomicanje, pustiš i pojavi ti se na ikoni kist, pritisneš na njega i promijeniš izgled.

2. odeš u manualne postavke, i stisneš na jpg i promijeni ti se u raw

3. to ti mora objasnit neko ko se kuži, igranje s postavkama, iso i ostalo..i meni bi jako dobro došlo

4. nemam pojma di mi se kalendar izgubil pa nemrem isprobat 

5. odeš u postavke - zvuk i obavijest - napredne postavke - više - glasovne obavijesti o poruci/pozivu. to uključiš

6. odabereš prazno mjesto na početnom zaslonu i prstima raširiš, ikone se sakriju i možeš vidjet pozadinu

7. prebaciš na prednju kameru i igraš se sa slajderom, pomičeš ga

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 11:45 (kbenzema).
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Super hvala.Jos kad bi nam neko objasnio ovo sa postavkama fotki bilo bi super i meni ovaj kalendar

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 12:32 (Djevojka123).

0 0 hvala 0
13 godina
Djevojka123 kaže...

Super hvala.Jos kad bi nam neko objasnio ovo sa postavkama fotki bilo bi super i meni ovaj kalendar

Skini(te) ovo , za sve. Kratke upute kako i sta mijenjati.

ja
13 godina
neaktivan

A di si bio do sad s tim gajdom:D

youtube.com/mislavbusic
9 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
Djevojka123 kaže...

Rado da nije na Engleskom.Ne znam engleski

11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Jel to sam meni drzi max 2,5h ili ima jos takih, jeli ima neko rijesenje za to ?

2 0 hvala 0
17 godina

ja sam si to isprintal

10 godina
odjavljen
jasmin1991 kaže...

Jel to sam meni drzi max 2,5h ili ima jos takih, jeli ima neko rijesenje za to ?

nisi jedini, mislim da je tak i kod mene, iako ga jos nijedanput nisam punil do kraja i praznil, izuzev prvi put. vecinom drzim od 40-80% pa nemrem tocno rec kolko imam, al ukupno mislim da nema sanse da imam 3h

10 godina
Jbt ljudi moji ja se sokirao kada sam procitao izjavu "kbenzema". Kolega kbenzema, MOLIM TE reci da si se salio sa ovim postom???? Ajd da ljudi koji se ne kuze pa koriste neki jeftini mob. Ali koristiti G4 pa i ostale smartphone i izjaviti da drzi bateriju od 40-80% i ne moze imati ni 3h SOT-a... Kolega, baterija najvise i drzi od tih 100% pa na nize. Vec sam o tome pisao daje brzina napunjenosti marketinski trik, kao koji mob se najbrze puni. Kad vam siglalizira da je pun (100%), nije pun. Drzite ga najmanje jos 20min na punjacu i vidjet cete o cemu pricam. Jer sa tih 20min cete imati 15-20min vise SOT-a. Pa da ga ispraznite do 10-15% i napunite kako sam napisao, dobili bi jos 10min SOT-a. I eto vam vec pola sata SOT-a samo na tome. Ali nije relevantan podatak napisati da ga drzis od 40-80% i nametati se sa drugima i diskutirati u vezi SOT-a. Nemoj se ljutiti nisam mislio nista lose. Ispricavam se unaprijed. Lijep pozdrav svima!!
10 godina
odjavljen

Frende, ti si meni krivo shvatio. Napisao sam da vecinom drzim bateriju od 40-80%, ali ukupno, znaci kad bi isao od 100 pa do 0, mislim da nebi bilo vise od 3h. 

I ko prvo imam dovoljno iskustva s l920 da znam da na 100% nije pun, vec ga treba jos ostavit.

Ko drugo, sjetil sam se da sam imal jos jedno punjenje do 100 i ostavil ga pol sata duze, i nazalost nije nist utjecalo na bateriju, standardno praznjenje za ovaj mob, u odnosu na lumiu prebrzo, nije bilo ni 2,5h sot.

Vise se ni ne zamaram s tim jer je baterija losa. Neki su rekli da im na wifiu puno manje trosi nego na mobilnim podacima, kod mene ni to nije slucaj. Npr danas sam imal update od 50-ak mb preko wifi, 4% je otislo. Mozda se ja previse cudim, mozda je to i normalno na mobitelima u zadnjih godinu dana, al meni nije.

Ovaj mob jednostavno s ovim ekranom ubija bateriju i sve bi dal da ima full hd ekran, a moze i manje, jer po meni je to apsolutno nepotrebno. Jebote mob imaju vece rezolucije nego tv. Cemu to?!

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 0:17 (kbenzema).
14 godina
neaktivan

Neznam sta radis sa svojim G4 al mene si samo zbunio da li da dizem na MM i dobro da jesam. Znaci sot preko 4 sata. Osvjetljenje na auto, e sad jedino sto ne valja je da u zatvorenom dosta smanji svijetlo pa ga rucno dignem. Vani zakuca na 100 odmah. To je jedino losije. I OTG radi dosta sporije ali dobro. Al baterija za ovaj stroj radi cisto ok. 

13 godina
Djevojka123 kaže...
bender_007 kaže...
Djevojka123 kaže...

Rado da nije na Engleskom.Ne znam engleski

Zaobici cu kenjuckanje o engleskom.

Ali, pogledaj slike kakve su oni napravili u uputama i ispod su ti podesavanja potrebna za postizanje takvih rezultata

Recimo iz voznje sam slikao kuce, zivotinje itd, iso 50-200, shutter speed sto veci, po noci iso preko 200 svakako, shutter speed na 1/4, 1/2, ajd 1...bez stativa

Nisam pro (ma ni amater :) ) ali probavam sve i svasta.

Mozda netko prevede pdf :) ILI...napravi domace upute

Evo jos nesto odlicno, link

prevedeno bi trebalo ovako izgledati no bez slika ocito

ja
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 13:51 (bender_007).
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Jel ima neko problem  da mu mob zablokira kad ga otkljuca s duplim udarcem po ekranu. meni malo malo zablokira pa moram zakljucat s power tipkom i ponovno otkljucat i onda radi kak treba ????

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

jep meni je tako bilo na prijasnjim romovima sada vise ne :-)

p.s dosta iritantno

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Imam par pitanja

1.Kada odem na pohranu i da vidim internu memoriju iscitaju mi se slike na internoj memoriji ali ne znam kako da ih prebacim na SD karticu?

2.Drugo pitanje isto tako za muziku?

3. Aplikacije znam kako da prebacim ali cim se azuriraju vrate se na internu.Postoji li mogucnost da se poslije azuriranja opet vrate na sd karticu automatski a ne rucno?

4.Kako da nastimam da se sve od sada skida na Sd karticu

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kako si rijesio to ? tnx

13 godina
neaktivan
Djevojka123 kaže...

Imam par pitanja

1.Kada odem na pohranu i da vidim internu memoriju iscitaju mi se slike na internoj memoriji ali ne znam kako da ih prebacim na SD karticu?

3. Aplikacije znam kako da prebacim ali cim se azuriraju vrate se na internu.Postoji li mogucnost da se poslije azuriranja opet vrate na sd karticu automatski a ne rucno?

Ekipa mora shvatiti da ni jedna aplikacija ne može biti na sd card.

Sva aplikacija tj njezin glavni dio je na internoj a određeni ostali dio je na Sd card.

Ovo što ti radiš...da svako malo prebacuje na Sd card je gubljenje vremena jer prebacis mali dio aplikacije.

Jedino što se isplati prebaciti na Sd card su karte navigacije. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 8:51 (R36).
17 godina

nikak sa d romom mi se popravilo

9 godina
neaktivan
R36 kaže...
Djevojka123 kaže...

Imam par pitanja

Sva aplikacija tj njezin glavni dio je na internoj a određeni ostali dio je na Sd card.

Ovo što ti radiš...da svako malo prebacuje na Sd card je gubljenje vremena jer prebacis mali dio aplikacije.

Dobro a ostatak pitanja?

17 godina
LG G4 - Rasprava

posto nema teme nek se nadje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

posto nema teme nek se nadje

Tko kaže da nema teme kolega?! 

Netko je slabo učinio domaći uradak, sjedni jedan!!!!! 

ATJ Lučko
17 godina
LG G4 - Rasprava

sad sam vidio...nemoras vikat

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Djevojka123 kaže...
R36 kaže...
Djevojka123 kaže...

Imam par pitanja

Dobro a ostatak pitanja?

1. Copy/Paste - klikneš na folder u galeriji slika - kopiraš ga i zapljepiš na na napravljeni folder na sd card. Odmah si na postavkama kamere namjestiš da ti se slike spremaju na sd card.

2. Copy/Paste - isto kao i prvo.

3. Odgovorio već

4. Prvo što je to sve!!?? Aplikacije s google playa ne možeš skidat na sd card

9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

E ovako.Kada idem postavke-pohrana i interna memorija pojavljuju mi se medju slikama i one za koje zasigurno znam da su na kartici.Meni uopste nije jasno otkud tu?

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

A eto, došle na kavu i kolač... Ili na Netflix and chill 

13 godina
bubimir13 kaže...

A eto, došle na kavu i kolač... Ili na Netflix and chill 

Tocno tako

ja
Nova poruka