LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 533.178
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
LG G4 - Rasprava

pridruzujem se kolegama sa istim utiscima...odlican ti je kanal samo tako dalje

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Re: LG G4 - Rasprava
EchoOne kaže...

Složio sam video mojih dojmova nakon pola godine s G4, pa kolege slobodno navalite :)

Cekam v10 :)))

ja
14 godina
neaktivan
Hvala na komentarima :)
Znam da malo brze pricam, i pokusavam uvijek to bar malo usporit i sto razgovjetnije reci al jbg. :D
Stvar je u tome da vama gledaocima zelim toliko toga reci, ali uvijek se otegne to na 15 min pa moram gledat kako bi to skratio da ne bude previse.
Sad sam skratio pricu na 5 min, sto je amo reci oke.. Ali opet nisam stigao ubaciti trikove sto kaze kolega Mario (atj).
Uvijek su tu neki kompromisi i koliko god se trudio, nemos svima ugodit.
Drago mi je da ide na bolje i definitivno cu ubuduce probati bar malo to usporiti, i jos razgovjetnije pricati da to bude razumljivije.

P.s. bit ce video s nekim fora trikovima na g4, ima ih zanimljivih..
Ima toliko toga sto bi htio podijeliti sa svima vama, samo mi uvijek fali neke opreme da dobijem točno ono sto ja zelim i da vam pokazem kako ja to vidim :)

Jos jednom hvala svima na podrsci, sutra bi trebao stici video za "iskutijejavanje" LGa V10 :)
youtube.com/mislavbusic

5 0 hvala 3
13 godina
LG G4 - Rasprava

Jel dosao v10 ?

Hocemo napraviti video s modovima za g4 onda?

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 11:47 (bender_007).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Je, stigo je, moram ic snimit unboxing :)
Moze care, kad si opet vamo?
youtube.com/mislavbusic
13 godina
EchoOne kaže...
Je, stigo je, moram ic snimit unboxing :)
Moze care, kad si opet vamo?

Posalji par fotki na mail :)

Eh, sad me nema do sljedeceg mjeseca

ja
10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Nebi bilo loše otvorit novu temu za V10. Sigurno ima više ljudi od nas par koje zanima to novo čudo 

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Imas na mob.hr, otvorio sam temu testiramo.. Gibam sad snimat to iskutijejavanje pa mozda ga stignem i do veceras uploadat:)
youtube.com/mislavbusic
13 godina
EchoOne kaže...
Imas na mob.hr, otvorio sam temu testiramo.. Gibam sad snimat to iskutijejavanje pa mozda ga stignem i do veceras uploadat:)

Hoces do Osijeka kako ? :D

Odlicno. Zanimljiv mi je, vjerujem da ce xda od sad pa nadalje preskakati lg, osim international modela jer se ostali ne mogu otkljucavati.

+nesto reci o sucelju za kameru/snimanje/trenutni os ;)

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 19:19 (bender_007).
10 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Koji su to skriveni trikovi na g4

0 0 hvala 0
14 godina
Djevojka123 kaže...

Jedan od njih koje sam ja vidio je half/half screen! 

Jedna varijacija da imaš na ekranu dvije istovremeno otvorene aplikacije, funkcionalne pritome, i što je najbitnije, nije nužno da su 50/50, može biti i drugi omjeri povoljnije za koju aplikaciju želiš! 

ATJ Lučko
17 godina
LG G4 - Rasprava

Baš sam proveo zadnjih nešto manje od sat vremena pregledavajući CM13 temu na XDA. Imao sam običaj isprobati CM na nekim prošlim mobitelima i u principu mi se uvijek sviđala fluidnost i taj osjećaj da uređaj nekako "prodiše punim plućima". :) Ali mislim da nema potrebe eksperimentirati sa CM13, barem ne na temelju onoga što sam pročitao. Kao prvo, kamera još uvijek nije na razini stock kamere. FM radio nije podržan. I često se javlja ekipa sa čudnim bugovima. Svaka čast developeru, ali radi se o jednom čovjeku i uvijek je u takvim slučajevima pitanje vremena kad će uzeti novi uređaj i zaustaviti daljnji rad. Događalo se već. Tako da... Ne vidim razlog da se ide riskirati gubitak jamstva sa otključavanjem bootloadera zbog eksperimentiranja s nečim što mi se čini da donosi više problema nego eventualne koristi (bolja autonomija, malo bolja fluidnost). Ako netko ima CM13 ili nekakav AOSP na LG G4, neka slobodno podijeli svoje iskustvo. A osobno iskustvo je takvo da sam se uvijek vraćao na stock nakon nekog perioda igranja sa custom romovima. Mislim, bilo bi ok ako netko planira imati uređaj godinama pa da ima neslužbenu podršku jer nije realno očekivati da će proizvođači pružati nadogradnje za starije uređaje. Ali većina nas ovdje ipak relativno brzo promijeni uređaj. Što se roota i custom kernela tiče, svjestan sam da pružaju priliku za optimizaciju ali to mi je više geekovska zabava za ubijanje vremena nego što ima koristi od toga. Što se mene tiče, G4 je jedan od rijetkih uređaja koje sam imao i gdje nemam neku posebnu želju da se idem igrati sa custom rješenjima. Samo neka još malo poprave stock što se autonomije tiče i slobodno mogu propustiti ovogodišnju ponudu. :)

0 0 hvala 0
10 godina
ATJLučko kaže...
Djevojka123 kaže...

Jedna varijacija da imaš na ekranu dvije istovremeno otvorene aplikacije, funkcionalne pritome, i što je najbitnije, nije nužno da su 50/50, može biti i drugi omjeri povoljnije za koju aplikaciju želiš! 

haha, ti pričaš o multiwindowu za kojeg znamo još od 2010.  skoro. A to o podjeljenim aplikacijama koje rade istovremeno sam koristio još na G2

14 godina
matrix777 kaže...
ATJLučko kaže...
Djevojka123 kaže...

haha, ti pričaš o multiwindowu za kojeg znamo još od 2010.  skoro. A to o podjeljenim aplikacijama koje rade istovremeno sam koristio još na G2

Uvjeren sam da ste u pravu kolega, što se tiče dual/multi Windowsa, ali na kojem ste to vi konkretno LG mobitelu imali u funkcionalnoj primjeni?!?! 

ATJ Lučko
10 godina
LG G4 - Rasprava

Rekoh već, G2. Na pola zaslona mi je bilo npr surfanje webom, a na drugoj polovici samo mogao npr gledati film putem playera. To o čemu ti pričaš nije nikakva novost već deja vu. Niti je to isključivo LG-ev "trik".

Drugi primjer, mogao sam npr u jednom dijelu ekrana čitati PDF datotetku a na drugom imati otvoren kalkulator i računati. I kalkulator je aplikacija zar ne? Obje stavke su bile funkcionalne, tako da ako sam te dobro skužio da govoriš o ovome što sam opisao, to su već stare stvari. Ako te nisam dobro skužio, sorry. Molim te pojasni o kojoj novotariji se radi, ako ne o ovome. Nisam sarkastičan nego me zaista zanima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 23:17 (matrix777).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
matrix777 kaže...

Rekoh već, G2. Na pola zaslona mi je bilo npr surfanje webom, a na drugoj polovici samo mogao npr gledati film putem playera. To o čemu ti pričaš nije nikakva novost već deja vu. Niti je to isključivo LG-ev "trik".

Drugi primjer, mogao sam npr u jednom dijelu ekrana čitati PDF datotetku a na drugom imati otvoren kalkulator i računati. I kalkulator je aplikacija zar ne? Obje stavke su bile funkcionalne, tako da ako sam te dobro skužio da govoriš o ovome što sam opisao, to su već stare stvari. Ako te nisam dobro skužio, sorry. Molim te pojasni o kojoj novotariji se radi, ako ne o ovome. Nisam sarkastičan nego me zaista zanima.

Da puno ne dramatiziramo, ovo sam ja osobno na LG gadgetima tek vidio na G4, tako da je to za mene novost, makar mi je prijatelj imao i G2, i G3 pa sada i G4, ali izgleda da niti on nije za to znao prije G4, što je za mene do unazad prošle godine kao značajno distanciranog od ukupnog spektra LG gadgeta ipak od nedavno novost! 

Drugi par rukava je to, što nisam barem ovdje na forumu isto tako čitao o tim stvarima na LG gadgetima, ako gdje ima, molio bih da je se usmjeri da pronađem za pročitati, ali ako je to već dulje vrijeme LG-ov gimmick, jedan veliki pljesak od mene! 

To da to nije isključivo LG-ovo kao posebnost, poznato mi je to još iz SGN II, kojeg sam i sam imao, ali opet ponavljam, osobno, nisam nikada imao prilike vidjeti na LG uređajima! 

Možda kada spominješ "novotarije", to su novotarije za mene, ali svejedno, kao što sam napisao, nisam sa LG gadgetima, i njihovom funkcionalnošću na ti, pa je tu nastalo malo situacija pokvarenog telefona izgleda! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
matrix777 kaže...

Da puno ne dramatiziramo, ovo sam ja osobno na LG gadgetima tek vidio na G4, tako da je to za mene novost, makar mi je prijatelj imao i G2, i G3 pa sada i G4, ali izgleda da niti on nije za to znao prije G4, što je za mene do unazad prošle godine kao značajno distanciranog od ukupnog spektra LG gadgeta ipak od nedavno novost! 

Drugi par rukava je to, što nisam barem ovdje na forumu isto tako čitao o tim stvarima na LG gadgetima, ako gdje ima, molio bih da je se usmjeri da pronađem za pročitati, ali ako je to već dulje vrijeme LG-ov gimmick, jedan veliki pljesak od mene! 

To da to nije isključivo LG-ovo kao posebnost, poznato mi je to još iz SGN II, kojeg sam i sam imao, ali opet ponavljam, osobno, nisam nikada imao prilike vidjeti na LG uređajima! 

Možda kada spominješ "novotarije", to su novotarije za mene, ali svejedno, kao što sam napisao, nisam sa LG gadgetima, i njihovom funkcionalnošću na ti, pa je tu nastalo malo situacija pokvarenog telefona izgleda! 

Ovdje su neki od trikova cak je netko to vec i stavio davno ovdje na temu : 

Nasao ih jos na youtube-u mozda ima novih jos

Za neke znate zasigurno sa ovog videa

10 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

O da bar znam engleski sve bih to isprobala ovako mi ostaje samo ako ima koja dobra dusa da mi objasni na nas ili da sanjam o tome

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Djevojka123 kaže...

O da bar znam engleski sve bih to isprobala ovako mi ostaje samo ako ima koja dobra dusa da mi objasni na nas ili da sanjam o tome

Djevojko pa ovo je video ne text. Znači ponovljaj sve isto što se radi na videu...

10 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Vidim ali teso je pratiti njega i tako raditi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Djevojka123 kaže...

Što prije nauči paralelno radit...trebat će ti prije ili kasnije 

14 godina
neaktivan
Taj covjek si je stvarno izdvojio truda za sve to. Imam nesto slicno na umu, ali izdvojit neke najzanimljivije meni koje nekad i znam koristiti.
Ima tu posla smislit prvo sto i kako snimit, da publici bude zanimljivo neke nove stvari isprobat..
youtube.com/mislavbusic

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
R36 kaže...
Djevojka123 kaže...

Hvala na dobronamjernom savjetu.Dakle ako neko moze da mi neke stvari objasni bila bih mu jako zahvalna

10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Evo malo sam na brzinu usporedio G4 i L920, s auto postavkama.

Možda sam malo nespretno napravil poll al skužit ćete  

Pa ak se kome da pogledat i bacit glas 

Slika 1

Slika 2

Slika 3

Slika 4

edit: bome je nespretno, vidim da se samo za 1 sliku može glasat 

8 Slika 1 - gore
2 Slika 1 - dolje
3 Slika 2 - gore
0 Slika 2 - dolje
0 Slika 3 - lijevo
0 Slika 3 - desno
2 Slika 4 - lijevo
0 Slika 4 - desno
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 13:42 (kbenzema).

0 0 hvala 0
10 godina
ATJLučko kaže...

Nisi to ni mogao pročitati kao "općenito" za LG. Pogledaj recenziju G2 na mob.hr gdje se vidi i na video recenziji. Tako da ti to nije novost a još bolje ako je osobno tebi, barem ćeš u nečemu uživati :) Za mene je novost otisak prsta, jer sam sa G2 prešao na S6. Uglavnom, sve te pizdarije su nakon 8 dana nezanimljive i sve se svodi na klasičnu upotrebu. Super je stvar imati podjeljen zaslon i raditi dvije operacije odjednom, ali ja iskreno, samo to samo isprobao i još do sada nisam imao neku potrebu koristiti se time.

14 godina
neaktivan
Djevojka123 kaže...
R36 kaže...
Djevojka123 kaže...

Hvala na dobronamjernom savjetu.Dakle ako neko moze da mi neke stvari objasni bila bih mu jako zahvalna

Nastavno na ovo...nije problem objasnit ili pomoć...tu smo da jedni drugima pomažemo.,ali ovi trikovi se ne mogu objasnit.

Isto kao da pitaš...objasni mi kako se vozi bicikl!? ili kako se vozi auto??!? Trebaš sjest sama i probat...objašnjavanje ti neće pomoč ili još manje naučit te.

1. Upali laptop i na you tubu pogledaj taj video

2. Odi tih 100 trikova vidiš koji su ti najinteresantniji tj koji bi ti mogli pomoć u dnevnom radu.

3 Zapiši si na papir koji je broj trika i koja minuta.

4. Kreneš gledat prvi trik od cca 10 trikova koji su ti zanimljivi.

5. Kad on krene radit i kad nešto napravi stisneš pauzu i onda ti to ponoviš na svom mobitelu.,onda pustiš pauzu i tako dok sama ne shvatiš kako se to radi.

6. Od 1-5 moraš proći ako te zanimaju ti trikovi.

7. Drugog način nema.,niti ti itko može napisat kako se nešto radi jer jednostavno ne zna šta tebe zanima

8. Da ti sad netko tu ide objašnjavat 100 trikova ili ti mora biti dečko ili muž ili mu moraš bit j... simpatija

9. 8 je šala mala.

Nadam se da sam ti pomogao.

10 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Jesi ali gledala sam i on ne otvara nikada sa pocetka ekrana nego vec udje u neke postavke pa bira dalje.Zato ne mogu skontati.Ali ok hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Evo opet gledam ono oko kamere.I gdje nadje ono raw ili tako nesto i on poslije toga.Uopste ga n kontam.Ali nema veze

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Pa daj napiši točno vrijeme sa snimke tih nekih stvari koje te zanimaju pa će ti neko objasnit.
Ovak nema smisla
14 godina
neaktivan
Djevojka123 kaže...

Evo opet gledam ono oko kamere.I gdje nadje ono raw ili tako nesto i on poslije toga.Uopste ga n kontam.Ali nema veze

Ako se ne baviš profesionalno fotografijom nema smisla stavljat format raw.

Mislim da ti to ne treba.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice