ja ga ostavljam preko noći na punjaču ugašenog i tih 100% zapravo najsporije otpada, a dojma sam da počne curiti tek od 90%
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jučer došao update za t-com korisnike i evo zla odmah. Jutros me probudi alarm, ugasim ga i par sekundi nakon što sam ugasio alarm ugasio mi se i mobitel. Tj. Krenuo se restartirati i zapne stalno na ružičastom ekranu di je reklama od t-coma. Probao par puta izvaditi bateriju i pokušati ga upaliti i samo se vrti u krug. Prvo piše optimiziranje aplikacije, kad to završi zapne na tom ružičastom ekranu jedno 5 minuta i onda opet... Samo da napomenem da nikad nikakvih problema nisam imao s mobitelom do jučer. Nadam se iskreno da se ovo može nekako riješiti a da nije opcija slanje na popravak..
Drzi volume down i power, kad se pojavi lg logo kratko pustis samo power i opet nastavis drzati. kad ti se pojavi izbornik s opcijama YEs i NO odaberi YES dvaput.
Nakon toga ce podaci biti obrisani, uredjaj ce se restartati i moras ponovno upisati gmail racun i instalirati aplikacije.
Uspijem ga pokrenuti tako i napravio sam hard reset i sad kako me vodi kroz ono spajanje na mrežu, povezivanje s račun, ugovore i slično. Čim sam to prošao mobitel se restartirao i sada stoji na LG logu i ne miče se. 2 puta ponovio hard reset, isto.. Sve manje nade imam. Još pogotovo jer upravo čitam na netu da t-mobile ima problem s tim na svim uređajima proizvedenim prije 9. mjeseca prošle i puno ljudi se slično događa.
Bender a nekako sa flash toolom da proba ?
20E da stavi kao i ja.
Ja sam isto HT samo kaj se meni nije dalo cekati pa sam flashao
nisam na 90% ali što je bliže kraju, sporije se puni, to je kod svih novijih uređaja tako (zbog zaštite baterije i to od 80% naviše).
nisam na 90% ali što je bliže kraju, sporije se puni, to je kod svih novijih uređaja tako (zbog zaštite baterije i to od 80% naviše).
Zasto se zadnjih 10% baterije jako sporo trosi. Neki dan sam bio pola sata na mobitelu dok se baterija istrosila od 4% do 0%. Kalibracija ili nesto trece?

Dok ovak, brzo trosi. Mozda se sredi kroz neko vrijeme
Potrošnja baterije je skroz čudna na ovom mobitelu. I mislim da tu nikakav update neće napraviti ništa bitno. Ono što sam ja zaključio da je autonomija na WiFi fantastična. Čim se zakačim na LTE, 3G i imam nešto za sinkronizirati, potrošnja naglo raste. Kad isključim sinkronizaciju na mobilnoj mreži, standby je opet odličan. SOT ovisi od korisnika do korisnika ali kad usporedim G4 sa prošlim mobitelima koje sam imao (S5, M8, Z2, Note 3...) razočaran sam. Ako doguram preko 3 sata, super. Šteta. Radi se o odličnom mobitelu i jedino ga ta autonomija zaista ubija. Vjerojatno će se sad javiti ekipa kako im je baterija odlična. :) Mislim, mogu i ja napraviti scenario da imam preko 5 sati SOT-a, ali to nije moje uobičajeno korištenje mobitela. Vidim da stvarno nema druge nego naručiti dodatnu bateriju i punjač da bi recimo bio na razini nekih mobitela iz 2014.
Uspijem ga pokrenuti tako i napravio sam hard reset i sad kako me vodi kroz ono spajanje na mrežu, povezivanje s račun, ugovore i slično. Čim sam to prošao mobitel se restartirao i sada stoji na LG logu i ne miče se. 2 puta ponovio hard reset, isto.. Sve manje nade imam. Još pogotovo jer upravo čitam na netu da t-mobile ima problem s tim na svim uređajima proizvedenim prije 9. mjeseca prošle i puno ljudi se slično događa.
ti si bar uspio uci u recovery, ja ni to nisam uspio, odneso na garanciju cekao dva tjedan, oni su uspijeli, hard reset te stavili novi software, drugaciji je nego koji sam prije imao, mob je radio puno brze i cistije nego prije.
Bender a nekako sa flash toolom da proba ?
20E da stavi kao i ja.
Ja sam isto HT samo kaj se meni nije dalo cekati pa sam flashao
To bi mu bilo najbolje probati, ako ne sredi onda gara
Zasto se zadnjih 10% baterije jako sporo trosi. Neki dan sam bio pola sata na mobitelu dok se baterija istrosila od 4% do 0%. Kalibracija ili nesto trece?
pa probaj je isprazniti do kraja i napuniti da vidiš.
preporuca se napravit full cycle batke barem 1.mj tak sam ja radio na s3 prije
Kako je dobar ovaj bordo
Ispod baterije ti to pise, pa pogledaj, sa verzijom 1.1 ne bi trebao imati problema, a ako bude 1.0 nosi ti to odmah na servis

preporuca se napravit full cycle batke barem 1.mj tak sam ja radio na s3 prije
Obična glupost.
Nakon par dana koristenja 20E update-a(inace sam na HT-u ali mi se nije dalo cekati update pa sam flashao) mogu reci je da baterija cca 20-30 min bolja ( 3.50 h SOT )
Sto se tice ostaloga brze se aplikacije pale, ne steka mi vise chrome kao inace.
Osvjetljenje(auto) mi radi normalno kao i inace.
Double tap to wake mi radi bolje jer kada mi je prije stajao negdje sa strane i htio sam ga otkljucati tu i tamo nisam mogao, nego tek kada sam ga u ruke primio.
Takodjer sam imao problem da nisam uopce mogao sa double tap otkljucat mob nego tek sa power buttonom, sada radi normalno sve
Task manager brze zatvara aplikacije kada se stisne clear all.
znaci bolje od d
znaci bolje od d
D i E su isti samo sto je E za carrier based mobove(dan kasnije su ga izbacili mislim). Meni je na D javljao gresku neku na pocetku kada se restartao. A sa E je sve bilo ok
Bender je na 41 str stavio di ima 20E
Jedino sto sam primjetio kod ovog update-a je da bateriji treba dosta duze da se napuni sto mi se nimalo ne svida i htio bih si uzeti onaj brzi punjac.
Jedino sto sam primjetio kod ovog update-a je da bateriji treba dosta duze da se napuni sto mi se nimalo ne svida i htio bih si uzeti onaj brzi punjac.
Nekada davno sam gledao jedan od tvojih review-a na bug forumu, vjerojatno jedan od prvih objavljenih i nisam bio zadovoljan. Ovo sada je veliki napredak, jako dobro i sve pohvale. Ide i subscribe, samo naprijed. ;-)

Mislave, video uradak je bomba, samo tako, pogledao sam ga sa čistim uživanjem!
Možda prije jedna sugestija nego zamjerka, kada pričaš, po mojem ukusu maaaaalo prebrzo pričaš i nisi mi dovoljno opušten, ali to je stvarno miniminimalno koliko bi se trebalo korigirati!
Obzirom si osoba koja "dela" sa mobilnim gadgetima, imam jednu intrigu? Obzirom si "natukao" kako si napomenuo pola godine sa G4, ubuduće uzmi u obzir "da si kao običan user" pa da ocijeniš dali je konkretni gadget iz kategorije da bi ga mogao imati dulje od recimo četri godine u službi, ili dok nešto ne rikne, obzirom je "toliko kvalitetan"?!?!
Nadam se da ćeš uskoro uraditi video uradak i za LG V10 kao i za LG G5, gdje mi je primarno interes za V10, ali i "ZA ONE SKRIVENE TRIKOVE" unutar SW-a bilo kojeg LG-a, obzirom sam nešto i sam vidio kod kojeg prijatelja i njegovog G4!
U svakom slučaju, video je za 5, čekam uskoro i ostatak koji neminovno slijedi, pozdrav!

Mislave, video uradak je bomba, samo tako, pogledao sam ga sa čistim uživanjem!
Možda prije jedna sugestija nego zamjerka, kada pričaš, po mojem ukusu maaaaalo prebrzo pričaš i nisi mi dovoljno opušten, ali to je stvarno miniminimalno koliko bi se trebalo korigirati!
S ovim bi se i ja složio, malo sporije pričat. Znam kad sam gledao recenziju G4, prvo mi je trebalo vremena da pohvatam uopće o čemu pričaš
Inače, odmah sam pogledao i L950 XL recenziju. Odlično, samo tak dalje