LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.450
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
LG G4 - Rasprava

Kakva je situacija s video snimanjem nakon update-a? Prvenstveno audio kvaliteta, a onda kvaliteta snimki.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
CroDexter kaže...

Kakva je situacija s video snimanjem nakon update-a? Prvenstveno audio kvaliteta, a onda kvaliteta snimki.

Koliko sam ja primjetio možda je malo poboljšan 4k video, ali sve ostalo mi se čini baš isto.. Ne mogu primjetiti neku veću razliku..

E sad da sam se barem sjetio i snimio malo više različitih videa koje bi sad mogao ponoviti mogao bi ti i nešto više reć..

youtube.com/mislavbusic
16 godina
protjeran
Najvise me zanima audio. Koliko sam vidio u usporedbama g4 ima slabiji audio od recimo S6. Ako sam dobro shvatio to je zbog nekog dodatnog filtera. Na G2 sam isto imao dosta slabi zvuk kod snimanja. A i kod razgovora su me ljudi culi slabije
13 godina
LG G4 - Rasprava

gsmarena je updejtala svoj review G4 sa novim firmwareom

http://www.gsmarena.com/lg_g4-review-1254p8.php

btw meni jos nije stigao updejt..ni preko moba ni preko lg bridge

jedan od razloga zasto su custom ROMovi superiorniji..

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
LG G4 - Rasprava

Makar imam LG G3 pratim sve o LG G4 i evo jedan novi zanimljivi video o video snimkama sa LG G4 iz zraka na dronu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Sa foticem na G4 sam prezadovoljan dok za video neznam sto bi rekao, dobar je, ali jos mi se ne cini na razini videa kakav se moze dobiti sa boljim foticem.

Gledao sam malo neke starije videozapise sto sam snimao i uzet cu za primjer Sony DSC TX7 koji sam imao 2010, znaci prije 5 godina i G4 jos nema video na toj razini.

TX7 je bio jedan od prvih malih aparata koji je snimao FHD 1080 video i to sa 50 fps i kada gledam snimke koje sam snimio s njim bolje izgledaju nego na G4.

Malo pratim ovdje, a i na stranim forumima i primjetio sam kako gotovo nitko nema problema sa G4, nikakvih reklamacija, pregrijavanja ili nesto slicno.

Moj je sada kod mene preko mjesec dana i vise nemam nikakvih zamjerki, sve je savrseno od kada sam stavio Nova launcher tako da je onaj lag o kojemu sam vec pisao dio lose optimiziranog LG UI-a.

1 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Jel donio kakva poboljšanja na polju fotomogućnosti ovaj zadnji update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

koji up ,zadnje je firm dosao kolko ja znam 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Hm.. pa ne znam, velik je oko 180mb... To je zadnji, kaj ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

neam pojima ..meni ota nis nije doslo hmm....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

neam pojima ..meni ota nis nije doslo hmm....

Pa to je valda zadnji, V10b-EUR-XX to je taj update zadnji koji su najavljivali...

17 godina
LG G4 - Rasprava

Aha pa imam to lol vec sam opisal ka fercera ;-)

Bdw novi up se rola naokolo

V10c-JUN-17-2015

Kazu da je touchscream rjesen i opcenito sustav puno raspozivniji

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 22:26 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Moram pohvaliti kolegu, poboljšao se bar dvaput u zadnja 2 mjeseca.

Evo stavio je usporedbu G4 vs S6, sve 5 samo frizura 2 

ja

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Hahaha, eo preteče me čoek :)

Hvala lega na podijeli :)

youtube.com/mislavbusic
17 godina
LG G4 - Rasprava

ne nego je  bio ziher na Ultri pa izgleda malo umorno jer nije spavao 100 sati 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 10:24 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

ne nego je  bio ziher na Ultri pa izgleda malo umorno jer nije spavao 100 sati 

Mislio sam naočale stavit, majka jadna misli da se drogiram, a djevojka da je svaku veče varam :D

youtube.com/mislavbusic
17 godina
LG G4 - Rasprava

ma sta te briga jednom se zivi , rave on ! 

bdw sa kojim firmom si usporedjivao v10a ili v10b 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 10:32 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

ma sta te briga jednom se zivi , rave on ! 

bdw sa kojim firmom si usporedjivao v10a ili v10b 

Jao zaobravih napisati, stavit ću u opis videa.. Ugl 10d je u G4 (kolegin) za video korišten, a u pisanoj usporedbi se vidi kako je moj G4 (nisam s njim video snimo) bio 10c...

Nisam u tom trenutku imo svoj, a vidio njega i uštopo ga reko dolaz vamo da snimim nešta :D

youtube.com/mislavbusic
13 godina
LG G4 - Rasprava

Jel moze netko na

10b i

10c @echoone

vidjeti kernel info(datum)

cpuz, antutu ili koji god alat

ja

0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

mene ubija u pojam sto jos nema roota i custom ROMova

najvise mi nedostaje cyanogenmod.. napravio bi od ovog mobitela zvjer

ako se nesto ne promjeni po ovom pitanju prelazim na one plus 2 ili nexus 2015 (trebalo bi vidjeti i HTC Aero kakav ce biti..)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fanu kaže...

mene ubija u pojam sto jos nema roota i custom ROMova

najvise mi nedostaje cyanogenmod.. napravio bi od ovog mobitela zvjer

ako se nesto ne promjeni po ovom pitanju prelazim na one plus 2 ili nexus 2015 (trebalo bi vidjeti i HTC Aero kakav ce biti..)

Root imas ali moras bootloader otkljucati - sto ti ponistava garanciju

ja
13 godina
LG G4 - Rasprava

koliko znam roota jos nema - trenutno je 2000$ u fondu za root:

http://phandroid.com/2015/07/15/lg-g4-verizon-att-root-bounty-now-exceeds-2000-dollars/

a i otkljucani bootloader mi malo vrijedi posto trenutno nema niti jednog custom ROMa za G4 - developer scena je mrtva, svi cekaju na root..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Htio ne htio - bootloader ces MORATI otkljucati.

Znaci root je jedno, custom kernel je drugo bootloader pregleda signature kernela i dopusta ga ili baca boot certification error.

Takodjer za recovery -> bootloader mora biti otkljucan jer sadrzi kernel.

Sto se tice roota on je doslovno treca prica barem na g4.

Na g2 koristimo root kako bi bootloader vratili na staru verziju i ubacili "potpisani kernel".

Desava se da je jedino open eu h815 unlockable, ako kupim g4 odmah cu ga otkljucati naravno :)

ja
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 15:53 (bender_007).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Izjegavam LG upravo zbog te kompliciranosti, a dosad sam mislio da je Sony iznimno kompliciran sa tim Bootloaderom, ali LG i Samsung sa Knoxom su ga prešišali. Šteta, baš bi bio bolji da je nekako taj root i otključavanje/zaključavanje bootloader lakši

13 godina
bubimir13 kaže...

Izjegavam LG upravo zbog te kompliciranosti, a dosad sam mislio da je Sony iznimno kompliciran sa tim Bootloaderom, ali LG i Samsung sa Knoxom su ga prešišali. Šteta, baš bi bio bolji da je nekako taj root i otključavanje/zaključavanje bootloader lakši

Na g2/g3 imas moj autorec koji to sredjuje 1-klikom tako da :) -> super jednostavno

ja
10 godina
LG G4 - Rasprava

"kompliciran" je jer jos relativno novi.

isto komplicirani su bili g2 i g3 i svi ostali, ukljucujuci samsung,  pa ih sada bez problema rokas romovima kojim hoces..

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Topic dva tjedna mrtav, lijepo-lijepo, to samo znaci da je G4 savrsen i da nitko nema nikakvih problema.

Moj je sada star oko 2 mjeseca i od toga sam zadnja 3 tjedna na moru, uglavnom na plazi, temperature su isle i do 38 c, a pregrijavanja, gasenja i sl. nema...cak niti bugova pa zbilja neznam sta bi mogli poboljsati u narednim update-ima.

Od kada sam stavio Nova Launcher nema niti najmanjeg laga tako da nemam niti najmanje zamjerke.

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Neka ubace kroz sledeci apdejt 60 frejma u fhd snimanju. I bitrejt malo neka dignu. Dovoljno :)

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

i ja ga imam tolko,na moru doslovno ubija 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Nakon tjedan dana korištenja g4ke evo moja mišljenja.

Naveo bih samo negativna, te razloge zašto samgase rješio.

1. Štekanje i lagg, ok, manji nego na g3, ali ako UI radi lošije od htc m7 nešto nije u redu.

2. Rušenje aplikacija .Teamviewer se ruši svako malo, i često dobivam errore da se app zatvorila sama od sebe

3. Izgled ui-ja je šaren, nagomilan i pretrpan glupostima

Kome navedeno gore ne smeta, super je mob. Display je fantazija, kamera je euforija za mob. Medutim, ja ne mogu tolerirati trokiranje u 3k kn mobu, dok moj m7 radi fluidnije i pouzdanije. Sry. Mob ima milijarde pluseva, i znam da mi je savršen u svakom aspektu osim onoga koji mi je Lg nametnuo sa svojim softverom.

Moj PC  
1 4 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice