Ja sam takodjer na raspolaganju sa svojim G3. Iz Vinkovaca sam i tko ga zeli isprobati neka se javi da ne ispadne da baljezgam svasta. Inace to mi je slizbeni mobitel i pricam nemilo sa njim i naravno surfam i pisem poruporuke, slikam kamerom i opet dva dana kako god okrenes izdrzi. Cak bih rekao da ga jos upoznajem i forsiram vise nego sto cu za koji dan dok sve ne istrazim. Brightness displaya nije na automatici vec je uvijek na 50%.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nedaj se isprovocirat od toliko jadnika koji mrze G3..neznam šta im je toliko skrivio..možda zato što je toliko predobar...hahaha
hehe ma ne moze me nitko isprovocirat i bas me briga tko ce sto kupiti, meni ni iz depa ni u dep.. samo ne moze mi nitko reci da se nesto ponasa tako i tako, kad to koristim svakodnevno i vidim da to nije ni blizu tako. barem meni i par ljudi koje poznajem i imaju isti mob..
moguce da se to nekome dogada, ali ocigledno da ne zele rijesiti taj problem nego kukati po forumima, pa ako imas neki problem probaj to rijesiti, napravi tvornicki reset, nosi ga u servis, napravi nesto.. pogovoto kad cujes da se to nekom sa istim mobom NE dogada..
nemam sta braniti ovaj ili onaj uredaj, svejedno ih mjenjam kao carape
Jel koristio ko AndroidNow HD za G3, kako se ponaša ?
Jucer kupio 16 gb verziju za 2200 i danas prodao za 2500.
Na sebi je imao 20h verziju i kako ameri vele "was not impressed".
Tek sada dok sam vidio uzivo 1440p na mobu vidim koliko je beskorisna ta rezolucija i koliko usporava mob.
Tko veli da je g3 lag free mobitel ili laze ili mozda zna nesto sto ja neznam pa je twekao mob.
Jedino sto me je impresioniralo je screen to body ratio.Nikad po velicini nebi rekao da ima 5.5 inca zaslon.
Da je post napisan negdje 1.8.2014 nebi nista rekao osim da se slozim sa napisanim, ali ja sam vlasnik G3 od pocetka pojavljivanja na trzistu, znaci od 7.mj. 2014 i prosao sam sve njegove verzije fw pocevsi od one prve najgore...danas na v20h ovo nema veze sa onim prvom verzijom, mobitel nema nikakvih problema.
Jucer kupio 16 gb verziju za 2200 i danas prodao za 2500.
Na sebi je imao 20h verziju i kako ameri vele "was not impressed".
Tek sada dok sam vidio uzivo 1440p na mobu vidim koliko je beskorisna ta rezolucija i koliko usporava mob.
Tko veli da je g3 lag free mobitel ili laze ili mozda zna nesto sto ja neznam pa je twekao mob.
Jedino sto me je impresioniralo je screen to body ratio.Nikad po velicini nebi rekao da ima 5.5 inca zaslon.
Da je post napisan negdje 1.8.2014 nebi nista rekao osim da se slozim sa napisanim, ali ja sam vlasnik G3 od pocetka pojavljivanja na trzistu, znaci od 7.mj. 2014 i prosao sam sve njegove verzije fw pocevsi od one prve najgore...danas na v20h ovo nema veze sa onim prvom verzijom, mobitel nema nikakvih problema.
Ispricavam se svima koji moj post dozivljavaju kao trolanje ili pokusaj stvaranje svade na temi.
Iznosim svoje osobno misljenje koje ne mora i nije neko objektivno misljenje posto svatko ima svoja ocekivanja i iskustva.
Trenutno ga smatram pored g2 best buy opcijom i da nisam imao priliku zaraditi na uredaju sigurno ga nebih prodao.
Mozda bi s vremenom ili s jos kojim update-om stvari sjele na svoje mjesto,ali ja pisem o stvarima kako sam ih ja dozivio...
Toliko od mene peace
Bilo koji mobitel da ga se siluje ce drzati jako malo... 3-4h SoTa uz stalno mrcvarenje sa igrama, internetom itd... je maksimalno. Uz neki powerbank mobitel je idealan.
Grijanje - Grije se, takoder kod jaceg koristenja ali ne toliko da ga se ne moze drzati u rukama. Sjecam se svojeg iPhona 5s koji je kod malo jaceg koristenja doslovno gorio na mjestu procesora.
Samo naprijed na G3, ne stuca toliko kolko se prica... poslije ovog 20h radi izuzetno fluidno. I ako ti je bitno kao i nekima ovdje, LG bude baco update bez problema... kako su krenuli sa njima, svaki moze biti samo bolji.
Meni radi mob savršeno zakaj se tolko ekipe žali?
Po meni je jedina mana mobitelu quadhd ekran, da je ekran fullhd bila bi bolja i baterija a i generalno performanse moba.
Po meni je jedina mana mobitelu quadhd ekran, da je ekran fullhd bila bi bolja i baterija a i generalno performanse moba.
Tocno tako, da je FHD ekran... bio bi ko Z3, mozda cak i bolji sta se tice autonomije.
Izašao novi 10 Se AndroidNow HD sa V201i verzijom
Iz mog iskustva.....g3 cucla bateriju što god radio s njim, ništa ne pomaže, ni nadogradnja softvera ni resetiranje, ni gašenje aplikacija......a da se grije-grije se opako. SOT-a imam u najboljem slučaju 3,5-4 sata i to ako se sve zvijezde na nebu poklope. Mislio sam da će nadogradnjom softvera ( koristim zadnju inačicu) biti riješen problem trzanja-yeah right. Trza kao ja na sisate djevojke. Vidim da se ovdje neki tipovi hvale SOT-om 5-6 sati...hehe lažu kao somovi....nema teorije da se to dobije sa standardnom baterijom. Moj savjet...puno bolja opcija za tu lovu samsung note 3, sony z2 ili nešto slično.
Potpisujem. Izdržao jedan dan s G3. A baš sam mu mislio dati šansu. Ono što mu je plus u odnosu na konkurenciju je izvrstan zvuk prilikom razgovora a vidim da se to baš ne spominje često.
Iz mog iskustva.....g3 cucla bateriju što god radio s njim, ništa ne pomaže, ni nadogradnja softvera ni resetiranje, ni gašenje aplikacija......a da se grije-grije se opako. SOT-a imam u najboljem slučaju 3,5-4 sata i to ako se sve zvijezde na nebu poklope. Mislio sam da će nadogradnjom softvera ( koristim zadnju inačicu) biti riješen problem trzanja-yeah right. Trza kao ja na sisate djevojke. Vidim da se ovdje neki tipovi hvale SOT-om 5-6 sati...hehe lažu kao somovi....nema teorije da se to dobije sa standardnom baterijom. Moj savjet...puno bolja opcija za tu lovu samsung note 3, sony z2 ili nešto slično.
Potpisujem. Izdržao jedan dan s G3. A baš sam mu mislio dati šansu. Ono što mu je plus u odnosu na konkurenciju je izvrstan zvuk prilikom razgovora a vidim da se to baš ne spominje često.
Pa sta ti treba vise od jednog dana ? Prije spavanja na punjac i to je to. Ne kuzim te vase izlike moj mobitel izdrzi 2 dana bez punjenja. Kad toliko patite na trajanje baterije nije valjda da izlazite iz kuce ujutro sa 40% baterije.. Hebo te led i baterija, cijeli dan G3 izdrzi bez problema.
Ja isto ne kuzim ove likove oko trajanja baterije. Pa vi onda nosite sa sobom u ruksaku kamionski akumulator i na njega stalno spojen mob pa ce trajati barem mjesec dana. Neka,bude neki gel akumulator a sa vanjske strane na ruksak okacite i neku solarnu celiju pa odmah nakumulator.
Evo ja sam danas doslovno ubio mobitel,cijeli dana je radio i to pretezno vani a bio suncan dan pa brightness na max da se vidi. Stalno bio na netu, gledao iptv, slikao, snimao nekoliko videa i evo sada je baterija na 35%. Pa na starom mobu kad je bio jos novi i baterija formirana nisam mogao ocekivati ni cetvrtinu ove izdrzljivosti a imao sam galaxy s2. Mislim ljudi jel vam navecer tesko napuniti mob i boli te djon, za taj dan si miran ma sta radio. SGS2 mi je isto izdrzaovao cijeli dan ali ga nisam kako kazem ni blizu toliko koristio.
Ja ga koristim otkad je krenija. Proba sam ih vise al on mi No.1
Taman jucer izasla 10-a verzija sa I (i) bazom

Ja ga koristim otkad je krenija. Proba sam ih vise al on mi No.1
Taman jucer izasla 10-a verzija sa I (i) bazom
Ima li negdje neka oficijalna stranici za download tog roma ili sa XDA? Na XDA nalazim samo v.8 za ovaj mob?
Imao sam iphon 4, iphon 4s, iphon 5c, galaxy s3, htc m7 i z2 mogu potvrdit da mi je LG G3 najbolji od svih, baterija 2 dana uz dosta koristenja, ekran savrsen kao i kamera, (75.3% screen-to-body ratio), nema nikakvih pregrijavanja igram dosta igara i nikad nije bio zagrijan, imam verziju od 32 gb, 3 gb ram-a, zadnja verzija sluzbena 20h, nema nikakvih znacajnih trzanja ja neznam o cemu neki ovdje pisu, dali ce mi nesto otvorit za 0.2 milisekunde ili 0.1 koji moras bit bolesnik da ti to smeta i da to primjetis, za sve one koji se dvoume LG G3 je najbolji izbor sto se tice kvalitete i sto se cijene tice.
U početku je bilo problema sa trzanjem i pregrijavanjima.. Čitajući ovu temu dvoumio sam se da li da uzmem G3 ili ne.. Na kraju sam ga uzeo i bilo bi mi žao da nisam jer mobitel je stvarno vrh(kamera odlična, zvuk super, ekran predivan), kad idem spavati imam još 20-30% baterije šta je sasvim dovoljno.. SOT mi bude oko 5h. Od 20h update-a nema nikakvih problema sa zacukavanjem, lagovima i slično.. Inače sam osjetljiv na takve stvari i da me to muči odmah bi ga zamjenio. Da su stavili FHD rezoluciju umjesto 2k nikakva xperija z3 mu nebi ni prismrdila.
Btw kupio sam bežični punjač i nakon 2 tjedna korištenja nemogu si zamisliti vraćanje na klasično punjenje kablom.
http://forum.androidnow.pl/threads/10278-%E2%98%85-AndroidNow-HD-G3-10-0-SE-%E2%98%85-D855-New-LRX21R-V20i-Lollipop
Direkt link v10: https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934544907

U početku je bilo problema sa trzanjem i pregrijavanjima.. Čitajući ovu temu dvoumio sam se da li da uzmem G3 ili ne.. Na kraju sam ga uzeo i bilo bi mi žao da nisam jer mobitel je stvarno vrh(kamera odlična, zvuk super, ekran predivan), kad idem spavati imam još 20-30% baterije šta je sasvim dovoljno.. SOT mi bude oko 5h. Od 20h update-a nema nikakvih problema sa zacukavanjem, lagovima i slično.. Inače sam osjetljiv na takve stvari i da me to muči odmah bi ga zamjenio. Da su stavili FHD rezoluciju umjesto 2k nikakva xperija z3 mu nebi ni prismrdila.
Btw kupio sam bežični punjač i nakon 2 tjedna korištenja nemogu si zamisliti vraćanje na klasično punjenje kablom.
Pitanje oko bezicnog punjenja. Dali to ukljucim u racunalo ili ide iz punjača u taj Wireless Charger cabelom. Uzeo bih si nesto za na posao pa da ga u biti punim samo kad sam na poslu ali ako je moguce da ide iz racunala u taj Wireless Charger preko kabela ? Nisam bas to previse istrazivao pa molim za savjet. Dali puni jednakom brzinom ili sporije od klasike preko kabela.
Thx !
Usb kabel je odvojiv tako da bi trebalo moci. Pricam o itian a6 kojeg ja koristim

U pravilu bi ga trebao priključiti na normalan punjač jer mu treba ulazna struja koju neće moć povuć iz usb-a. Nisam probao da li bi opće tako punio a ako i bi to bi bilo jako jako sporo.
Inače na ovom wirelless punjaču mi se mobitel puni otprilike duplo brže nego kad mobitel punim direkt preko usb-a na kompu, ali ipak nešto sporije nego kad se puni kabelom preko origigi punjača.
Osobno sam zadovoljan brzinom punjenja, a ako bi mi slučajno zatrebalo brzo punjenje uvijek ga mogu spojiti na klasični način.
Kolki vam je benchmark na Antutu ??
44000
AndroidNow v10

Imam G3 32GB cca 15 dana (plaćen 2300 kn) i jako jako sam zadovoljan kupnjom
Igre uopće ne igram niti me to zanima,
Provjerim mail, malo komuniciram na facebooku, malo razgovaram, malo sms i viber - malo fotkam ili snimam filmiće (svi su oduševljeni Slow motionom)
Za ozbiljniji rad na računalu ili surfanje dok sam doma imam komp sa kvalitetnim DELL monitorom + laptop
U zadnje vrijeme mob mi izgura 2 dana bez punjenja
Jako zadovoljan mobom
Bio sam ja par dana na v5.3.8.
Nije loš, baterija solidna, radio je super što se tiče performansi, fluidan ITD. Međutim, imao sam par problema sa mjenjanjem postavki, tj. iz nekog razloga, mobitel mi nije htio save-ati postavke. Npr. kad sam probao uključit "Unknown resources", nije mi htio save-ati, ali nakon reboota, radilo je kako spada. Bilo je problema i sa signalom, tj. odjednom bi nestao bez signala pa sam opet morao rebootat nakon čega je proradio. Nisam baš pratio temu na xda pa ne znam događa li se to i drugima, možda je samo moj mobitel u klincu :D
I nikako nisam mogao skužit kako promjenit pozadinu na lockscreenu, mislim da se niti ne može :)
Sve u svemu, po meni odličan ROM, osim ovih par problema koje sam naveo, no možda ih ti ni nećeš imat.
@Zvonac, što si napao čovjeka... Kolko sam shvatio, ti nisi shvatio da je on meni odgovarao na pitanje, nije post bio namijenjem ljudima koji imaju g3.. Ja sam pitao za bateriju i pregrijavanje i on mi je odgovorio i još je na početku napisao da je to njegovo iskustvo.
@Skylight, hvala na odgovoru. Za z3 znam, ima ga brat, znam da je bolji, ali mi je malo pre skup.
Dali ste mi sad na razmišljanje, a bio sam siguran da ću uzeti g3, na papiru i slikama izgleda tako dobro... :/
Ali očito LG još uvijek ima previše tih diječjih bolesti... Isto tako dobro mi je izgledao i nexus 5, pa sam ga zbog istih problema prodao...
Lijepo molim ostale vlasnike da podijele svoja iskustva.. pogotovo s baterijom i pregrijavanjem kod igranja...
Nisam napao čovjeka, neg sam mu na obasnio na način koji je primjeren komunikaciji na forumu.. Valda kužiš o čem pričam..
Da tek sad vidim da je tebi odgovarao..
1. Al opet tip je razočaran G3ijem i još daje preporuku za druge smartfone, a kao što velim, svaki ima neku "manu"..
2. Nazivat nekog (bez dokaza) lažovima, baš i nije primjereno, zar ne..
Inače, nemoj se na temelju jednog komentara držat ko pijan plota...
Uzmi od nekog G3 pa se poigraj pa ćeš vidjet, malo je glupo sad izostavit G3 radi zato kaj je neko napisal, brdo negativnih mana, osim ak nisi takav baksuz pa naletiš na škart primjerak il defektan..
Nevjerojatno je da si na ovakav komentar dobio samo pluseve. Kud to ide Hrvatska? Čovjek je napisao svoje osobno iskustvo i rekao da bi si potražio nešto drugo; upravo takva mišljenja treba potencijalni kupac istog uređaja. Ti kao da si plaćen od strane LG-a ili će ti se ćuna smanjiti ako čovjek pod svoje osobne mišljenje i iskustvo ne uključi, politički korektno, mišljenja drugih korisnika ili čak ne korisnika. Najbolje da mu prepiše bajalice iz LG-ove objave za medije. Koja je svrha osobnog iskustva, onda? Na to se može odgovoriti samo konkretnim use caseom radi pojašnjenja, a sve drugo je seruckanje, napad na osobu i dalo bi se još toga nabrojati. Neću ti davati minus, mislim da sam dovoljno rekao.
Kako da stremam sadržaj sa moba na pc imam lg g3?
Imao sam iphon 4, iphon 4s, iphon 5c, galaxy s3, htc m7 i z2 mogu potvrdit da mi je LG G3 najbolji od svih, baterija 2 dana uz dosta koristenja, ekran savrsen kao i kamera, (75.3% screen-to-body ratio), nema nikakvih pregrijavanja igram dosta igara i nikad nije bio zagrijan, imam verziju od 32 gb, 3 gb ram-a, zadnja verzija sluzbena 20h, nema nikakvih znacajnih trzanja ja neznam o cemu neki ovdje pisu, dali ce mi nesto otvorit za 0.2 milisekunde ili 0.1 koji moras bit bolesnik da ti to smeta i da to primjetis, za sve one koji se dvoume LG G3 je najbolji izbor sto se tice kvalitete i sto se cijene tice.
Tebi je najbolji, ok. Pa kad smo već kod osobnih mišljenja, ekran na G3, u usporedbi s najboljim telefonima ostalih proizvođača u 2014. godini, je SRAMOTA. Ovu osobnu kvalifikaciju baziram na objektivnim testovima kojih je provedeno mali milion. Indikativno, nikad nije testiran na DisplayMateu što samo za sebe dovoljno govori. Kućište oko ekrana (onih 25%) je nešto drugo i na tome im se može pozavidjeti