Nije istina kolega, M8, Z2/3 rade bolje od G3 u svakom pogledu, animacije su fluidnije, brže ulazi u dialer, scrolanje i web browsanje je brže i fluidnije
G3 jednostavno ne radi dovoljno dobro za android, točka.
Vidim da tebi "ne" trza, ja sam isprobao par komada, kod frenda i svoj G3 i oba trzaju, to što vama trzanje nije očito neznam što da vam kažem, ovako,skup model ne smije niti štucnuti.. što je najjače, S5 koji je relativno spor flagship mobitel, brže radi od G3
a da ne pričam o Nexusu 5 kojeg sam imao, svaka animacija, svako scrolanje je brže nego na G3, da mi sad neko ponudi M8 ili Z3, odma bi mu dao G3 za njega, jer radi puno lošije od konkurencije i loše sam za sebe, kao flagship
Ja se potpuno slazem. Imo sam u ruci od frenda Z2 i mobitel doslovno let. Popalio sam aplikacija brdo i niti da je zastucnuo. Ja na svom G3 redovito moram raditi clean list da bi doso do ''zraka''... takoder sam u potrazi za Z3 Sonyem ili M8 HTCom, mjenjo bi uz nadoplatu. Bio je jedan u Osijeku ali mislim da je scam, jer kad sam pito da se nademo reko je da nebi promijenio a u oglasu striktno pise da bi za G3.