LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.287.341
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

AndroidNow 1.7 ROM

Gore lijevo se vidi koliko se u tom trenutku koristi interneta. Signali su prebaceni lijevo, sat u sredinu a baterija desno.

sent via LG G3

3 1 hvala 1
15 godina
LG G3 - rasprava
postoji li kakav mjerac prometa da ima ovakav pokazivac kao ovaj, gore u status baru? za obicne romove, rootan uredaj
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Najdraži su mi ovi šta nemaju muda rootat ili neda bog stavit custom rom i onda stisnu dislike ;)

Napiši zašto ti se nesviđa

Nebitno

To sta pitas neznam. Pitam ja tebe. Kad si vec roota mob, zasto nestavis koji rom?

sent via LG G3

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Ljudi kako se na g3 namjesti da se alarm pali iako je mob ugasen?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Koliko ja znam to nije moguce. 

sent via LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: LG G3 - rasprava
Moby-Split kaže...

Koliko ja znam to nije moguce. 

Stvarno?, cudi me jer meni na gs202 i jos nekim starijim mobitelima je to radilo..

15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Mislim da neradi alarm dok je mob ugasen. Mozda neko zna 100%

Usput, izašla M verzija. Jel ju netko dobio?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

M verzija je za američki model koliko mi se čini.L verzija je zadnja internacionalna.,mislim da još nema M internacionalna.

17 godina
LG G3 - rasprava

Još ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Alarm se neće aktivirati ako je (bilo koji) android mobitel ugašen. 

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
R36 kaže...
Moby-Split kaže...

M verzija je za američki model koliko mi se čini.L verzija je zadnja internacionalna.,mislim da još nema M internacionalna.

Nisi u pravu

Evo ko oce M verziju i za 16 i za 32

https://mega.co.nz/#!ho4AgDqK!Itn_hfpNHLxmpVFhobybtkb4Wf87sZaQxyJ6ASQBpN8 ili http://pt.tapatalk.com/redirect.php?app_id=4&fid=3793&url=http%3A%2F%2Fcsmgdl.lgmobile.com%2Fdn%2Fdownloader.dev%3FfileKey%3DFW057906432109876543213%2FD85510M_00.kdzI I nadogradnju treba provjerit preko pc suita a ne ota-e

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2014 22:32 (Moby-Split).
17 godina
RuskeGTT kaže...
postoji li kakav mjerac prometa da ima ovakav pokazivac kao ovaj, gore u status baru? za obicne romove, rootan uredaj

Za G3 mislim da ne, barem ja u dev option nemam gdje obicno bude

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
Moby-Split kaže...

Najdraži su mi ovi šta nemaju muda rootat ili neda bog stavit custom rom i onda stisnu dislike ;)

Nebitno

To sta pitas neznam. Pitam ja tebe. Kad si vec roota mob, zasto nestavis koji rom?

zato jer mi dovoljan ovaj...prebacit cu se na art uskoro i to je to...samo moram prvo maknut se sa 10j, stavio bi l ili mozda m...

Moby-Split kaže...
R36 kaže...
Moby-Split kaže...

Nisi u pravu

https://mega.co.nz/#!ho4AgDqK!Itn_hfpNHLxmpVFhobybtkb4Wf87sZaQxyJ6ASQBpN8 ili http://pt.tapatalk.com/redirect.php?app_id=4&fid=3793&url=http%3A%2F%2Fcsmgdl.lgmobile.com%2Fdn%2Fdownloader.dev%3FfileKey%3DFW057906432109876543213%2FD85510M_00.kdzI I nadogradnju treba provjerit preko pc suita a ne ota-e

ima li i koja su poboljsanja u odn. na l verziju? baterija me najvise zanima

15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nemam pojma

sent via LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...
R36 kaže...
Moby-Split kaže...

Nisi u pravu

Ja sam vidio M verziju još kad je ekipa skidala L verziju.,i ta M verzija je bila za američki T-mobile....zato sam to rekao. 

Očito je došla internacionalna verzija. Ako tko ima od M verzije screenshot ekrana gdje piše što je poboljšano...

Također primječujem da su s L verzijom stvarno poboljšali bateriju...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2014 8:26 (R36).
14 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Nebitno

Slažem se s tobom.,davat dislike bez objašnjenja nema smisla.

Ja mogu reči da sam bivši mob S3 root-a i promjenio pun k... custom romova.Kad jednom kreneš onda nema stajanja {#}...Zato G2 a i G3 nisam root-a niti mi se stavljaju custom romovi.,a ne znači da u dogledno vrijeme neču krenut na taj način i s G3.Za sad mi je G3 dobar i ovako. 

Slobodno ti stavljaj screenshot custom romova, da mi ostali vidim kakvih novosti ima {#}.

15 godina
odjavljen
Dardevil kaže...

Alarm se neće aktivirati ako je (bilo koji) android mobitel ugašen. 

Nije istina ja imam gs202 (android 4.0) i uredno se alarm pali iako je mob ugasen..

15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ako treba kome nillkin bumper (narancasti) i orzly tempered glass nek se javi u inbox

sent via LG G3

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Vrijeme je da se promjeni mobitel. I razmisljam (ponovno) o G3. Imao sam LG g3 2 dana, kolega narucio, ja preuzeo i igrao se sa istim dok se on nije vratio sa godisnjeg. Svidio mi se form factor, poprilicno. No on je imao 2gb verziju, i imao sam stvarno ogroman lag. Cesto ucitavanje homescreena nakon izlaska iz nekih 'tezih' aplikacija, refreshanja tabova, itd. Pa sve do zagrijavanja.

Zanima me da li se 32gb/3gb verzija ponasa imalo bolje? Da li su ovi updejtsi rijesili malo te probleme? Pitao bih kolege, ali je on svoga brze/bolje prodao iz gore navedenih razloga. 

Zelim 5,5 ekran, a G3 mi je radi form factora najprivlacniji. No ukoliko i dalje ima gore spomenute probleme, ne da mi se patiti pa prodavati preko njuskala. Zato vas i molim manju pomoc ovdje :)

0 0 hvala 0
15 godina
Hann kaže...

Vrijeme je da se promjeni mobitel. I razmisljam (ponovno) o G3. Imao sam LG g3 2 dana, kolega narucio, ja preuzeo i igrao se sa istim dok se on nije vratio sa godisnjeg. Svidio mi se form factor, poprilicno. No on je imao 2gb verziju, i imao sam stvarno ogroman lag. Cesto ucitavanje homescreena nakon izlaska iz nekih 'tezih' aplikacija, refreshanja tabova, itd. Pa sve do zagrijavanja.

Zanima me da li se 32gb/3gb verzija ponasa imalo bolje? Da li su ovi updejtsi rijesili malo te probleme? Pitao bih kolege, ali je on svoga brze/bolje prodao iz gore navedenih razloga. 

Zelim 5,5 ekran, a G3 mi je radi form factora najprivlacniji. No ukoliko i dalje ima gore spomenute probleme, ne da mi se patiti pa prodavati preko njuskala. Zato vas i molim manju pomoc ovdje :)

od ovoga imao sam samo ucitavanje serijske vremenske prognoze sa onim smart-nesto (gdje pise padat ce kisa, ponesi kisobran). cim sam promjenio prognozu, ostala je uvijek ucitana...refresh nikad. zagrijavanje NIKAD ni po suncu...ocito su mojeg 2/16 osim zuckastog ekrana zaobisli svi problemi...a sto se tice zuckastog ekrana cisto da iznesem zanimljivost: frend je isao u emmezetu, bilo je 6xG3: 3x16 i 3x32, SVI 16gb su imali zuckasti ekran, svi 32gb su imali normalno cisto bijeli ekran...slucajnost ili? frendov 32 ima bijeli, dok od drugog frenda isto 32 ima zuckasti...vise ne kuzim nista...moj i frendov zuckasti je kupljen van ducana, ali sa svim papirima, garancijom t-com itd. dok ovaj sa bijelim je kupljen ravno iz ducana tele2...

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

10m uskoro stiže...

Kažu : Još bolje trajanje baterije i još bolji odaziv uređaja (poboljšana fluidnost).

ps : u Koreji je dostupna 10t verzija...samo da se zna...

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 8:58 (R36).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
El se to meni cini ili se LG nesto posteno ubrzo u peglanju greski na G3
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
LG G3 - rasprava
toliko o 9H cvrstoci...otvarao sam ovaj najlon u cemu je bilo pakirano...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nisan ni ovo još vidija

Ako si kupova preko ebaya i nisi jos da feedback, reklamiraj

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 13:34 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...
toliko o 9H cvrstoci...otvarao sam ovaj najlon u cemu je bilo pakirano...

9H nije čvrstoća nego tvrdoća...čim je nešto tvrđe obično će prije puknut kod svijanja. I obrnuto.

15 godina
LG G3 - rasprava
nisam savijao...nego sam samo otvarao paketic ovaj...preklopljen je od iza, zaljepljeno je, htio sam odljepiti, lagano sam pretisnuo da mi nokat ude pod taj preklop da mogu odljepiti i puklo...uostalom vidi se na slici gdje je preklop i gdje srediste napuknuca...full refund i kupujem dalje i drugi put puno pazljivije...ali jbt 15min sam cistio ekran sa krpicama onim -.- i sad nemam foliju na ekranu dok mi ne stigne novi nillkin
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava
tvrdoca...lapsus
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

nego vi koji ga imate-- još ima laga? restart sam od sebe? znam kad je izašo u prodaju sam radi toga odusto od njega

vidim update je več na M , jel se sve to popravilo?

najviše me brine taj restart i gašenje samo od sebe..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja imam na L verziji, dok je bio na A na kojoj je dosao se par puta ugasi sam do sebe, sad od kako je na L niti jednom se nije jos ugasio.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo ja sam prije 6 dana postao vlasnik G3 32/3 tele2 otkljucan. Prvih 2 dana ga uopce nisam koristio bio je u kutiji dok sam se recimo zadnja 3 onako igrao al nista pretjerano. Verzija na kojoj sam ga dobio je bila 10h i odmah mi je nudio da nadogradim na 10l.

I sada prica ide dalje. Jucer popodne ga nadem kako je ugasen, a znam da je zadnji put kad sam ga koristio bio na 38% baterije, spojim na punjac i on se upali i kaze da imam 38%. OK mislim se neka bezvezna greska posto je nov. Napunim ga popodne i u ponoc isti dan ga nadem ugasenog stime da ga uopce nisam mogao upaliti. Stavim ga na punjac ne reagira, otorim quick circle (kojeg sam btw jucer kupio i stavio -.-) i popipam bateriju jel na mjestu.  Stisnuo sam ju prema dole i vidio da nije bas do kraja sjela al ne opet da nebi mogao mob radit. Izvadim ju, stavim natrag i upalim mob. U panici sam bio iako imam garanciju. Proslo je vise od 7 dana pa nemogu dobit novi uredaj neg samo servis. Bio u tele2 i zvao lg servis nista mi nisu pomogli. Citam cijeli dan forume strane i hrpetina ljudi ima te probleme. Sad vas pitam sta da radim posto u servis mi ga se nesalje nakon 10 dana. Dali je softver ili hardver problem? Dali ima itko iskustva. Citao sam na nekoj hr poznatoj stranici di je pisalo da je to jako cest problem (opisan tocno u detalje isto kao moj isto vadenje baterije sve isto)  i preporucili su da treba vratit na tvornicke da se to rijesi ako ne servis. I poslusao sam ih i napravio factory reset a nakon toga updejtao ga na 10l.  Sad zivot u strepnji do sljedeceg gasenja {#} Help

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice