LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.290.151
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Ne, nema veze. Radi s većinom mobitela, a operater nema veze s tim.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava

jos jedno glupo pitanje oce mi ostat sve isto appovi wallpaper i sve indetično ko i prije kad ga rootam? volim sve kako sam sad namjestio

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 18:25 (Nvidia GTX 680).
17 godina
LG G3 - rasprava

Hoće.

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Nvidia GTX 680 kaže...

jos jedno glupo pitanje oce mi ostat sve isto appovi wallpaper i sve indetično ko i prije kad ga rootam? volim sve kako sam sad namjestio

Towelroot ostavlja ama baš sve isto, samo root dobiješ. I još si moram SuperSU skinuti sa Trg Playa (nakon što rootaš).

Znaći, skinešTowelroot, instaliraš apk, pokreneš APK, stisneš dugme i imaš ROOT (vjerojatno, ako ne, mob će ti se resetirati) i onda skineš SuperSU sa Trg Playa.

12 godina
LG G3 - rasprava

pozdrav

i koja bi bila najbolja preporuka za TEMPERED GLASS lg g3

lp

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Orzly ili NIkilin...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Towelroot ostavlja ama baš sve isto, samo root dobiješ. I još si moram SuperSU skinuti sa Trg Playa (nakon što rootaš).

Znaći, skinešTowelroot, instaliraš apk, pokreneš APK, stisneš dugme i imaš ROOT (vjerojatno, ako ne, mob će ti se resetirati) i onda skineš SuperSU sa Trg Playa.

This device is not curently supported nikaj od roota kako mi se cini ipak :/

17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
Deawood kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Probaj s ovime.

Nije najjednostavnije za početnika, ali radi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...
Deawood kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Probaj s ovime.

Nije najjednostavnije za početnika, ali radi.

uuuuu ovo necu nikad skuzit ....da bar ima negdje novi tutorial da neko napravi....

15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

U Velikoj Britaniji je došao k update. Sad mi je jasno zašto se Škoti nisu odcijepili... ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ima par dana je doša K update. Al samo 16gb vodafon

sent via LG G3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Ima par dana je doša K update. Al samo 16gb vodafon

kad ce u tcom K jel znas moby?

15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nevirujen da itko zna kad ce bilo koji update

Ako imate kakvih problema sa trenutnom verzijom, uvjek mozete sami rucno stavit noviju. Sve je jednostavno i legalno. Ja sam trenutno na J verziji i necekam otu nego kad dođe nova rucno stavim.

sent via LG G3

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Od jučer sam vlasnik ovog stroja.. Pa da vas pitam za neke savjete, preporuke, razne cake koje ima?? Kakav je zadnji apdejt? Meni je sada na v10g..

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

Vidim na njuškalu, uleti koji dobar deal.

Naravno, prije kupovine provjerit dal je sve kako spada.

LG G3 , 2000kn, račun, jamstvo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bruncek kaže...

Od jučer sam vlasnik ovog stroja.. Pa da vas pitam za neke savjete, preporuke, razne cake koje ima?? Kakav je zadnji apdejt? Meni je sada na v10g..

V10J je "flawless"

Stvarno odlicno radi

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kako da ga apdejtam na v10j? Trenutno sam na v10g i kada kroz mob idem na ažuriranje piše da koristim zadnju verziju.. Na Tele2 sam..

0 0 hvala 0
17 godina
bruncek kaže...

Kako da ga apdejtam na v10j? Trenutno sam na v10g i kada kroz mob idem na ažuriranje piše da koristim zadnju verziju.. Na Tele2 sam..

Nisu jos svi dobili, bit ce...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
neaktivan
bruncek kaže...

ja sam isto vlasnik od jucer haha iz tcoma mi stigo :D ...mene zanima kak rucno stavit zadnji update posto sam 10c neki update...i rooto sam ga danas stvarno je 3min posla nema vise reklama sa addaway i maknuo sam onaj grozni mcafe security sa titanimum backupom

15 godina
neaktivan
bruncek kaže...

Potraži tutorijal koju str prije

sent via LG G3
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pronašo..

Evo još uvijek istražujem mob, sada na prvu je perfektan.

Ako netko ima neke trikove i savjete za mobač neka se slobodno javi!{#}

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Vidim na njuškalu, uleti koji dobar deal.

Naravno, prije kupovine provjerit dal je sve kako spada.

LG G3 , 2000kn, račun, jamstvo

Pozz stari to ti je muljaza..pisao liku dao bi ga za 1800ali samo uplata na racun..kad sam ga pitao pouzecem kaze nemoze..bjezi od toga hehehe

14 godina

Haha kad god vidim takav oglas pošaljem osobno preuzimanje? i nikad nema odgovora..

11 godina
neaktivan

Sta te konkretno zanima?mogu ti i ja pomoci sa par caka '-))

11 godina
neaktivan

Ma daj likovu su to haha nisu ni ljudi vise glupi da nasjedaju haha mislim stavio ga u pola cijene i onda kaze samo hitna uolata haha mos si mislit kako je istinito :-)))

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Moro sam uzet na 12mj (15kn mj) ugovor za punu brzinu 4g mreze da imam full potencijal moba od 4G mreze tcom sam jel ovo ok rezutat? http://www.speedtest.net/my-result/a/975742843 sa tim da sam u zoni di je crveno sve i trebo bi imat 75mb ne 30 cudno i nije mi signal pun u sobi neznam zakaj ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 21:58 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Nakon 3 tjedna čekanja evo ga... U ruci. Za sad više nego zadovoljan. T-com, v10c je zadnji na njemu. sad par dana testiranja.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Javi kad dode nekaj vise od 10c tcom kolega
17 godina
LG G3 - rasprava

naravno da hoću.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Pozdrav ekipa!

Imam problem sa svojom G3 zvjerkom...

Od kad sam dobio uredaj imam mali screen ghosting(pojacano osvjetljenje dijela ekrana)u doljnjem desnom kutu(nebi me smetalo da se radi o jeftinijem uredaju al kad sam toliko cekao na novi mobitel i iskesirao 3300kn ipak bode oko :) )

Onda isto otkad ga imam, gore iznad prednje kamere ima razmaka izmedu ekrana i samog kucista pa se lako skuplja prasina a necu ni razmisljati sta bi bilo da mi padne kap vode na tom mjestu jer je dovoljno velik razmak da se vidi unutrasnjost...

I treca stvar, prije neki dan sam punio mobitel i cuo neko zujanje koje je nakon sto sam namjestio punjac prestalo i nisam ga provjeravao, sutradan sam opet isao puniti i vidim da su kontakti na punjacu sta idu u struju sprzeni isto kao i plastika ispod njih i primjetio sam da baterija puno manje traje, ocito je to variranje napona ili sta vec doslo do baterije i shebalo je jer sam prije i nakon pola sata cackanja imao bateriju na 100% a sad nakon 15 minuta razgovora padne na 90%...

E sad, mene zanima ako netko mozda ima iskustva s garancijom u LG-a, jel postoji mogucnost da odmah dobijem novi uredaj s obzirom na spomenute probleme jer se ne zelim igrati s njima tjednima oko garancije?

Znaci radi ona prva 2 problema plus ovo zadnje jer valjda bi punjac trebao imati neku vrstu osiguraca u sebi? Koliko ja znam to bi trebalo ulaziti u garanciju...

Sorry na poduzem tekstu i hvala unaprijed ;)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice