http://mob.hr/lg-g3-vs-samsung-galaxy-s5-usporedba-modela/
Evo tu sve pise. Na s5 nes malo bolja

http://mob.hr/lg-g3-vs-samsung-galaxy-s5-usporedba-modela/
Evo tu sve pise. Na s5 nes malo bolja
ljudi, koje vi covere imate i kakve screen protectore? preporuke?
zelim si prvo to uzet, pa onda kupit mob, jer zelim ga od 1. minute zastititi, cim izade iz box-a...
evo ja takoder si razmisljam uzet taj mobitel tj uzet cu ga pa sam si vec prije nego sta cu ga uzet uzeo screen protector . Nasao sam na ebayju za 10 dollara od Nillkina 9H protector , kaljeno staklo . ako zelis mogu ti dat link .
upravo sam takvog gledao...ali kako se to stavlja? to je kruto? samoljepljivo kao folija? u svakom slucaju bi bilo lakse staviti nego foliju...stavljao sam 4-5 folija na svoj HTC sa 3,2" ekranom i imao problema, kamo li nebi na 5,5" :D
a cover? nasao sam ovaj
uzeo bi ovako nesto tanko i prozirno, gumirano...uzeo bi mob u titan crnoj boji, pa da se vidi lijepa boja...
imate li kakve druge prijedloge?
zelim si prvo to uzet, pa onda kupit mob, jer zelim ga od 1. minute zastititi, cim izade iz box-a...
evo ja takoder si razmisljam uzet taj mobitel tj uzet cu ga pa sam si vec prije nego sta cu ga uzet uzeo screen protector . Nasao sam na ebayju za 10 dollara od Nillkina 9H protector , kaljeno staklo . ako zelis mogu ti dat link .
Ja ga jutros "instalirao". :)
Staklo je dosta debelo. Na prvu mi se cini da otisci gotovo ne ostaju na njemu.
Evo vam zadnji update za Hrvatsku, od danas.
http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history
Moja preporuka za case je nikako te jeftine. Prijatelj mi je kupio za note 2 onu gumiranu obicnu (x line), pao mu mob i adio baraka. Sad je za note 3 uzeo otterbox. Ja sam na s4 imao puregear dualtek i urban armor gear. Meni nesmeta sto mob dobije na velicini jer bar znam da sam siguran. Tako da ja nekupujem neprovjerene maske. Ja svoju cekam iz usa. Vidim na njuskalu samo kineske i jedan prodaje kopiju spigenove, a to ni u ludilu. Ja nemogu vjerovat da neko moze dat za mob 3000+ kuna i onda mu maska od 150-200kn skupa. Tako da je moj savjet, skuplja prava maska, ima ih i ljepih. Ja kad mi dođe moja poslikam i objavim
Ja imam masku za 50kn iz mobishopa (par dolara na eBayu) i mobitel mi je pao sigurni preko 50 puta, dali to bilo iz ruke ili kad izlazim sa nekog stroja i čak mi je jedanput pao na poljski put pri brzini od 80km/h na motoru iz hlača.
Tako da su te brand name maskice glupost, iako, mora, a i nema biti.
Moj se ne gasi... 3/32 gold SIM-free.
Tonći, gdje si i kako konkretno kupio svoj mob i kako si ga platio, solarnim plaćanjem ili nekako drukčije?!?! Ja ako bih ga uzeo, uzeo bih isključivo samo čisti mob, bez ikakvog uplitanja operatera!!
GSM Nation, 28mobile, computeruniverse i amazon... Doduše ja sam uzeo tri flagship uređaja za test nekog softvera, pa je meni svejedno koliko košta, primarno mi je da su otvoreni za sve kartice.
Neko vrijeme je Amazon.it imao Galaxy S5 za 449 eura, dosta dobra lova.
Ja imam masku za 50kn iz mobishopa (par dolara na eBayu) i mobitel mi je pao sigurni preko 50 puta, dali to bilo iz ruke ili kad izlazim sa nekog stroja i čak mi je jedanput pao na poljski put pri brzini od 80km/h na motoru iz hlača.
Tako da su te brand name maskice glupost, iako, mora, a i nema biti.
Dok ti se nedesi da platis popravak ekrana 1500kn. Al sta se mene tice da bog da ti to , a i svi drugi, nedozivija
;)
http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history
Ja imam ovu verziju mobitela, ali ne nudi mi update ni preko PC Suite ni preko software update-a.
Jel mi moze netko provjerit? Blic na kameri mi nenudi opciju da ga upalim. Znaci stoji mi kao tamne sive boje i nemogu ga upalit. Sad neznam jel on detektira dovoljno svjetla pa nece da ga upali ili je problem neki
Sad sam instalirao google fotoaparat i blitz radi
Probaj ga resrtarti , ako to ne pomogne osi u sve aplikacije, nadji fotoaparat i izpriši postavke
Ja imam ovu verziju mobitela, ali ne nudi mi update ni preko PC Suite ni preko software update-a.
Također, ima li netko informaciju zašto je tako?
Ovo je slika s kojim je softwareom mob došao (još je na njemu)
Također, ima li netko informaciju zašto je tako?
Ovo je slika s kojim je softwareom mob došao (još je na njemu)
To je i moj software. Jos nista.
Jel mi moze netko provjerit? Blic na kameri mi nenudi opciju da ga upalim. Znaci stoji mi kao tamne sive boje i nemogu ga upalit. Sad neznam jel on detektira dovoljno svjetla pa nece da ga upali ili je problem neki
Sad sam instalirao google fotoaparat i blitz radi
Probaj ga resrtarti , ako to ne pomogne osi u sve aplikacije, nadji fotoaparat i izpriši postavke
Ugasi HDR jer blic ne radi s HDR-om, onda ga postavi on, off, auto...
Ja ga jutros "instalirao". :)
Staklo je dosta debelo. Na prvu mi se cini da otisci gotovo ne ostaju na njemu.
ne savija se jel? lakse je staviti nego obicnu foliju?
Moja preporuka za case je nikako te jeftine. Prijatelj mi je kupio za note 2 onu gumiranu obicnu (x line), pao mu mob i adio baraka. Sad je za note 3 uzeo otterbox. Ja sam na s4 imao puregear dualtek i urban armor gear. Meni nesmeta sto mob dobije na velicini jer bar znam da sam siguran. Tako da ja nekupujem neprovjerene maske. Ja svoju cekam iz usa. Vidim na njuskalu samo kineske i jedan prodaje kopiju spigenove, a to ni u ludilu. Ja nemogu vjerovat da neko moze dat za mob 3000+ kuna i onda mu maska od 150-200kn skupa. Tako da je moj savjet, skuplja prava maska, ima ih i ljepih. Ja kad mi dođe moja poslikam i objavim
ja sam imao gumirani case za par dolara i sta je sve htc prezivio to je cudo...gadao sam u zid s njime, pod, svasta...nije se ni ugasio, a kamo li razbio...koban je bio trenutak kad sam popiz.dio totalno i zasvikao ga u plocice i usput sutnuo u zid...pukla matrica ekrana i bio sam zadovoljan nakon svega sta me isfrustrirao
Vaše mišljenje i iskustva vezano za zastite za mob. Bas me zanima jesam u manjini
11 | No name case |
---|---|
11 | Brand name case |
20 | Briga me za zastitu |
Ocekivani rezultati. Barem meni.
Ja dosad na svakom mobitelu sto sam imao sam koristio S line maskice
Jednome je puka ekran a to je bilo dok nije bia u masci tako sta se mene tice neisplati se dat 30dolara kad za 1.5 mozes dobit super zastitu
Jeste li rootali mob? Ikakve modo e stavili?
Jeste li rootali mob? Ikakve modo e stavili?
rootao pa unrootao. cekam update, a s rootom navodno ne radi.
Primjetio sam da se na G3 ne moze uzeti screen shot iz videa ako je on snimljen u 4K sto bi bilo vrlo zgodno zbog vece rezolucije dok ta ista opcija postoji na HD 1080 videu...kretenska odluka LG-a.
Tu istu opciju sam imao na Note 3 i cesto koristio.
a mos udrit screenshot ekrana cilog, dobije sliju u 2k rez
Zelim rezoluciju kakva je i na videu.
VIP-ov 32GB ne radi na BonBon mrezi.
koji si ti lik...
Ukratko, tmobile ima 2 gige rama (ujedno i bonbon), a vip, tele2 i tomato 3 gige.. Zato kaze...
Pa koji je problem otključati ga za 2$? Nije valjda kupovao mobitel iz druge mreže jer mu je ovaj zaključan?
Zelim rezoluciju kakva je i na videu.
Kako ces poboga uzet 4K screenshot na 2K ekranu?
Za 4K frame moras imat program koji moze exportat frame u pravoj rezolucoji, a ne u onoj kojoj je prikazuje.
Mislim da si krivoga kvotao ili nisi shvatio konverzaciju.
Evo krenuo je update za G3 iz Tcoma.
Evo krenuo je update za G3 iz Tcoma.
Meni još ništa.
Ma hoće uskoro, ja sam ga skinuo jutros.
Verzija je 10b, optimizacija baterije i kamere, ak se dobro sjećam.
Kamere? Zanimljivo