- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Stigo i moj G3 :)
Bit ce neki unboxing i to uskoro kad se uploada na ovom prebrzom netu
Evo dok se video ne uploada (kaže yt još samo cca 85792358 min), par blitz kadrova pogledajte ovdje :)

Sad mi kazu da moram sutra potpisat ugovor ako zelim neke pogodnosti nesto...
Neznam ni sam sto cu...
Produzili su ponudu do 14.7.
Znam javili su mi sad cekam
Evo dečki jedan ležeran unboxing i prvi dojmovi... Bit će svega na kanalu, i test OISa i lasera i usporedbi s S5... bla bla :D
Ako ste voljni podržat kolegu forumaša, pretplatite se na kanal i pogledajte veliku kolekciju od čak 2-3 recenzije hh
Jel u T-mobile-u ista Boja maske kao i kod kolege iz recenzije?
I jesu nekome možda javili da je stigao? :D
Mislim da je baš ta neka titan ak se ne varam...
Naručio 3.7. i još čekam...
Već sam se i ohladio od mobitela dok čitam o gašenju, lagu, pregrijavanju... :)
ART + Nova + 0.5 animacije i ugl. neće biti problema. Kažu. :) Treba tek vidjeti.
ART + Nova + 0.5 animacije i ugl. neće biti problema. Kažu. :) Treba tek vidjeti.
Isprobam uskoro pa javim rezultate :)
Ovako za sada ima malo laga.. Vise jucer nego danas doduse.. Koda nekako sjeda na svoje pa cu ga drzat ovako jos par dana i javit kako stvari stoje.
Btw, hvala svim forumasima na subscribeu posebno Kelamu i MarkoZD koji su se javili u komentarima :)

Zanima me kad budes radio drop test :) (proturimo g2)
Zanima me kad budes radio drop test :) (proturimo g2)
Mozda da otvorim neke donacije pa ako skupim 3000 napravim drop test haha:D

Javili mi da mi danas dolazi G3. Uzeo preko HT webshopa.
Netko koristi ovaj mob od 32/3gb? Jel to pregrijavanje stvarno toliki problem? Meni se npr S4 dosta grija, al neznam jel to toliko ili jace od tog. Dosta surfam preko moba, fejs,igrice neigram, filmove negledam,you tube gleda curica (1g) crtane filmove, a S4 sam cak nekad i znao odložit koliko bi se ugrija
Još pogotovo kad mob stavim u zaštitnu masku
ja sam prije par dana mail poslao i nisu ništa odgovorili da dolazi još, kad će to više..
Evo, preuzeo mob. Napišem sutra prve dojmove.
Evo i nekoliko mojih dojmova...imao sam prvo G3 sa 3GB rama, a sada imam sa 2GB rama jer sam presao u bonbon.
Primjetio sam da se ovaj 2GB manje grije, zapravo potpuno podnosljivo i normalno.
Nazalost ima laga iako neznam koliko je zahvalno da ja iznosim sud o tome posto paralelno koristim i Nexus 5 koji doslovno leti.
Mene najvise iritira sto mi se cini da je tekst slova na forumima npr. dosta neostar pa se pitam koja je pobogu svrha ovog uHD zaslona koji usput oduzima resurse procesora pa to vjerovatno utjece i na lag kao i na potrosnju baterije...nije to nista strasno s cim se ne moze zivjeti, ali primjeti se.
naravno da ima
Evo i nekoliko mojih dojmova...imao sam prvo G3 sa 3GB rama, a sada imam sa 2GB rama jer sam presao u bonbon.
Primjetio sam da se ovaj 2GB manje grije, zapravo potpuno podnosljivo i normalno.
Nazalost ima laga iako neznam koliko je zahvalno da ja iznosim sud o tome posto paralelno koristim i Nexus 5 koji doslovno leti.
Mene najvise iritira sto mi se cini da je tekst slova na forumima npr. dosta neostar pa se pitam koja je pobogu svrha ovog uHD zaslona koji usput oduzima resurse procesora pa to vjerovatno utjece i na lag kao i na potrosnju baterije...nije to nista strasno s cim se ne moze zivjeti, ali primjeti se.
Kakve to veze ima što si prešao u bonbon?
Kakve to veze ima što si prešao u bonbon?
VIP-ov 32GB ne radi na BonBon mrezi.
koji si ti lik...
HT nakrcao mob aplikacijama. Deinstalirao sam 20 minuta.
Jedno 50 komada na njemačkom. Ukupno sam ih maknuo preko 100.
U jednom trenu sam pomislio da se nove same skidaju dok postojeće brišem.
Kao da mi je netko instalirao cijeli play store na mob...
4 antivirusna programa! wtf?!
Primjeti se lagano trzanje, zagrijavanje još nisam doživio. Mob je dosta velik. Nemoguće ga je koristiti jednom rukom...
koji si ti lik...
Ukratko, tmobile ima 2 gige rama (ujedno i bonbon), a vip, tele2 i tomato 3 gige.. Zato kaze...

Uključio ART, stavio Nova Launcher i postavio animacije na 0.5. Više nema laga. Sve leti. Mob se je malo zagrijalo dok su se rekompajlirale aplikacije za ART. Ništa strašno.
Uglavnom, za sad sam zadovoljan s svime, osim s veličinom. Treba se naviknuti, velik je korak s 4" na 5.5"...
Uključio ART, stavio Nova Launcher i postavio animacije na 0.5. Više nema laga. Sve leti. Mob se je malo zagrijalo dok su se rekompajlirale aplikacije za ART. Ništa strašno.
Uglavnom, za sad sam zadovoljan s svime, osim s veličinom. Treba se naviknuti, velik je korak s 4" na 5.5"...
kada sam imao One m8 sam isprobao ART i imao sam battery drain,tak da ako vam se krene baterija prazniti brze znate do cega je...
Koji debilni LG i gašenje mobitela.
Pregrijavanje i gašenje, sve sam dalje od G3-ce