Jel itko imao ovakav problem?
Na bilo koji punjač da priključim mob, piše da ne puni. Spojim na komp i ništa ne nudi, ni na kompu ni na mobu. Jedino sto govori je ona oznaka na ikoni baterije da puni, a ne puni ju :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj factory reset, mada sumnjam da je softwerski problem prije da ce biti problem u utoru za punjenje ili sa aamom baterijom. Ako je pod garancijom nosi ga njima.
Na bilo koji punjač da priključim mob, piše da ne puni. Spojim na komp i ništa ne nudi, ni na kompu ni na mobu. Jedino sto govori je ona oznaka na ikoni baterije da puni, a ne puni ju :/
Ako factory reset ne uspije moguće da je baterija u pitanju ili kvar u samom portu od telefona gdje se uključuje usb/punjač ili je nešto treće
ja sam stavio cyanogenmod 13, koji se temelji na marshmallowu 6.0.1 i mogu reći da telefon radi odlično, na Lollipou mi se znao zblesirati i zablokirati, ovdje za sada radi sve kak spada i baterije traje duže. Jedini problem je što ne radi radio (FM), ali kako ga ni prije nisam koristio ne fali mi jako. Sva uputstva oko instalacije možeš naći na http://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/rom-official-cyanogenmod-13-lg-g2-t3264508. Obavezno pročitaj uputstva i radi kako piše i instalacija prolazi za 20-30 minuta bez greške. Naravno prije instalacije telefon treba Rootati, ali ni to nije problem ja sam to radio sa srktool-om ( uputstva http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076) išlo je bez problema.
Da li ima razlike u kameri i opcijama kamere, da li funkcionira ir remote, da li se zaista isplati prebaciti na taj novi os ?
U opcijama kamere ima razlike, dodano je puno stari, razni filteri i hrpa podešavanja, da li su slike bolje, teško je reći, svaka slika ovisi o uvjetima u kojima se okine tak da ne mogu sudiiti o tome, IR radi, jedino je problem što nema originalni LG-ov software već sam skinuo neke aplikacije s Google playa koje su šugave, stalno iskaću reklame. Trebao bi se registrirati na LG store, mislim da tamo ima za skinuti.
Da li se isplati prebaciti na novi OS? Mislim da se isplati ima fora novih stvari, drugačije posloženih pa prvih tjedan, dva dana izgleda kao da imaš novi mobitel, a čini mi se da i brže radi, iako to može biti zato jer je Lollipop bi zatrpan raznim smećem, pa je već počeo štekati, a ovaj je friški instaliran pa za sada leti
Pokušaj sa ovim, ima na xda posebno tutorial za to.
Ja bih volio staviti taj novi 6.0 ali nekako mi se neda zbog garancije ali ipak nikad se ne zna , jer ono a šta ako mu se šta desi, dok meni istekne garancija bit će možda i 7.0
Ako factory reset ne uspije moguće da je baterija u pitanju ili kvar u samom portu od telefona gdje se uključuje usb/punjač ili je nešto treće
Krenuo sam prema trgovini i izvadim doma karticu, mob se resetira i nastavi punit normalno. Pa sta se dogodilo haha
Bok ekipa!
Evo nakon što mi je iskreno do?pizdilo pusto crashanje i sporo otvaranje,odlučio napraviti FR mobitela,
i eto kada sam tu,staviti CM 13.
Rootam ga nekako,ali nikako staviti recovery,možda zato što imam locked bootloader(što ne mogu provjeriti).
Ugl,potrebno mi je loki_patch odraditi na recovery.img,ali mi to nikako ne prolazi,jer piše da mi je aboot.img unsupported ili što već ne?
Imate kakvo riješenje?
Bok ekipa!
Evo nakon što mi je iskreno do?pizdilo pusto crashanje i sporo otvaranje,odlučio napraviti FR mobitela,
i eto kada sam tu,staviti CM 13.
Rootam ga nekako,ali nikako staviti recovery,možda zato što imam locked bootloader(što ne mogu provjeriti).
Ugl,potrebno mi je loki_patch odraditi na recovery.img,ali mi to nikako ne prolazi,jer piše da mi je aboot.img unsupported ili što već ne?
Imate kakvo riješenje?
1. Koji je android ?
2. kojom metodom si ga rootao ?
3. evo ti rootanje
ako je os 4.4.2 -> instaliraj autorec za kitkat
ako je os 5.0.2 -> instaliraj autorec za lollipop sa playstora
Naravno da je locked bootloader
Ta metoda,samo ručno,jer automatski zapne u Download/fastoob/ modu.
Autorec tipka za install ne radi,samo za vraćanje na početne.
Ta metoda,samo ručno,jer automatski zapne u Download/fastoob/ modu.
Autorec tipka za install ne radi,samo za vraćanje na početne.
:) sorry ali da li citas pitanja?
1. koji os?
2. koji SUPERSU imas?
Znaci ako imas supersu noviji od 2.49 onda moras unroot pomocu supersu appa i ponovno root pomocu linka koji sam ti poslao, korisnicka pogreska je da ne mislis da te tu vozam.
Ima cijeli thread o tome na xda i na playstore sam isto napisao.
Pardon, napisao si loki, onda imas kitkat? Jer ako bilo sta s lokijem pokusavas na lollipopu to nece proci.
SuperSU v2.65 je u pitanju,Lollipop 5.0.2., v30d-219-01
SuperSU v2.65 je u pitanju,Lollipop 5.0.2., v30d-219-01
Da..supersu ima problema, barem te novije verzije systemless
1. otvori supersu, full unroot nadji
2. obrisi supersu
3. uzmi moj link i rootaj s njim
4. install autorec, pricekaj dok ne zavrsi, onda klik na gornji lollipop, ako ne radi onda nesto krivo radis
zabiljezeno je da ne radi na pojedinim verzijama 30f iz misterioznih razloga
Klikni enter
I opet enter
I opet
A za autorec, nema smisla klikati donju lizalicu, sta ce ti vratiti kad nije nista napravio?
Uglavnom supersu ti ne valja, ovako bi trebalo valjati
Instaliraj teamviewerQS pa posalji u inbox ako zelis da ti pogledam to brzinski, da sredimo
Uglavnom kada pokrenem tu skriptu,znači stoji # i neda mi nikakav unos s tipkovnice,niti enter,jedino CTRL+C za prekid.
U download modu stoji User B86 i ispod dolje crvenim slovima Rooted.
Napraviti ću opet Factory pa ću tada probat rootat preko te skripte.
Uglavnom kada pokrenem tu skriptu,znači stoji # i neda mi nikakav unos s tipkovnice,niti enter,jedino CTRL+C za prekid.
U download modu stoji User B86 i ispod dolje crvenim slovima Rooted.
Napraviti ću opet Factory pa ću tada probat rootat preko te skripte.
Moze, probaj tako
b86 = baterija 86%
rooted = to na lgu pise samo za babino zdravlje :)
vidi na lg g2 zoni jel ima drugi link za rootanje jos, uglavnom ovaj sto sam ti poslao svima radi
Naravno,kada izvadim USB kabal vani samo počne stavljati # sam od sebe,prekine i kaže da je instalirano( a nije).
Pozdrav!
Uzeo sam LG G2 i star je nekih 6 meseci!
I sada kada napunim na 100% i ostavim preko noci baterija sama spadne na 96-97%!
Jel to normalno kod LG G2 telefona?
Hvala...
Što je tu čudno? Pa mobitel je upaljen, on radi, sustav se vrti i aplikacije rade u pozadini, još ako ti je upaljen wi fi ili mobilni podaci. Mojoj xperii P preko noći sa 100% padne na 50-70%
Hvala na odgovru!
Ali npr kada udjem u Chrome ono dole gde su kao "dugmici" to je belo a kod ostalih je Crno kako to da sredim!
I ja sam kupio sa 16GB a pise da imam 10.60GB jel mi neko nesto utrbo neku kpiju ili nesto?
Hvala...
Hvala na odgovru!
Ali npr kada udjem u Chrome ono dole gde su kao "dugmici" to je belo a kod ostalih je Crno kako to da sredim!
I ja sam kupio sa 16GB a pise da imam 10.60GB jel mi neko nesto utrbo neku kpiju ili nesto?
Hvala...
Ti dugmići se mijenjaju, tj mijenjaju boju kod aplikacija koje to njima "narede". Meni se isto mijenja.
Nije utrbo jer prostor koriste i Android i aplikacije koje instaliraš, ne samo multimedija.
Hvala na pomoci! :D
Inace extra tel po meni! :D
Hvala na odgovru!
Hvala...
Ovo bijelo/crno misliš možda na ovo:
Postavke/Zaslon/Gumbi osjetljivi na dodir na početnom zaslonu/Boja
Meni je na Srpskom pa ne znam gde da najdem to?
Hvala sredio sam!
Pozz, ima tko tu da je još na stock romu 4.4.2.?, neki dan sam uzel kod tele2 novu sim karticu za 4g, al ga nemam u opcijama mobitela (samo gsm i wcdma). Probal sam prek koda 3845#*802# -> LTE only, pa javi "not suportet". Mišljenja?
Pozz, ima tko tu da je još na stock romu 4.4.2.?, neki dan sam uzel kod tele2 novu sim karticu za 4g, al ga nemam u opcijama mobitela (samo gsm i wcdma). Probal sam prek koda 3845#*802# -> LTE only, pa javi "not suportet". Mišljenja?
Meni ti je isto tako. Kako mi je operator objasnio, trebao bi napraviti upgrade na 5.0.2. Ja necu jer mi je sasvim ok kitkat.

Kada sam bio na 4.4.2 stock romu, ja sam 4G upalio sa ovom metodom:
No, ta metoda radi samo dok se telefon ne restarta. Ako se restarta, moraš ponoviti postupak prikazan u videu.
I kod mene je ista situacija. Jedino radi metodom koju je Bladepu pokazao.
A ono je laz da je potreban upgrade na 5.0.2, kad stavim u mob simpa karticu, odmah vidi 4g sto znaci da je problem u tele2 sim kartici.
I kod mene je ista situacija. Jedino radi metodom koju je Bladepu pokazao.
A ono je laz da je potreban upgrade na 5.0.2, kad stavim u mob simpa karticu, odmah vidi 4g sto znaci da je problem u tele2 sim kartici.
Nije problem u TELE2 sim kartici, nego je problem to što svaki rom ima svoju listu 4G operatera.
Kada je rom 4.4.2 bio vani, tada TELE2 još nije bio 4G operater, a sada kada je postao 4G operater LG (ili tele2) su gurnutli update 4G liste samo na 5.0.2 rom.
Simpa (tmobile) su već duže vrijeme 4G operateri.