LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.084.810
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G2 tema

Jel kad posaljes komandu on reagira ? tj prikaze ti na ekranu mobitela ?

koje i fajlove pokusavao flashati ?

ja

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo da ja dam svoje dojmove oko lollipopa, mob je kupljen u Vipu, na njemu je bio 4.4.2, rootao sam ga. Update sam napravio preko PC suite, bez ikakvog reseta. Nakon updatea nije bilo nikakvih gresaka, FC ili slicno. Jedino sam morao ponovno instalirati i aktivirati m-zaba. Root sam napravio s ovim. Sve je proslo bez ikakvih problema. U koristenju mi se cini malo brzi, mada ni na KK nisam primjetio neku sporost. Brzina kamere mi se popravila, znaci sada kad stisnem za slikat, slika odmah, a ne kako na KK gdje sam morao cekati 1-2 sekunde da udre sliku. Baterija u stand-by/sleep mi se popravila, sada mi izdrzi i do 3 dana, SOT se malo povecao, sada je ide preko 4:30. Jedino me zivcira sto kada udrem "kocku", ne otvori mi pmeni za postavke i widgete, nego odmah udje u task manager, a za postavke moram drzati sekundu. Nista strasno, samo stvar navike.

1 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G2 tema
bender_007 kaže...

Jel kad posaljes komandu on reagira ? tj prikaze ti na ekranu mobitela ?

koje i fajlove pokusavao flashati ?

Pokaze komande ali u cmd samo pise flashing laf... i tako stoji.

Skinuo sam laf.img file od d802 i twrp recovery. 

13 godina
LG G2 tema

Ne mozes tako

treba ti bootloader koji pase uz laf, recovery ti nece biti od koristi (zavisi sta si radio?)

znaci trojka - aboot, boot, laf ---sve iz jednog paketa

kucaj fastboot devices ---ako nema odgovora ili barem "?" onda nemas pristup, trebas drivere.

ja

1 0 hvala 1
16 godina
bender_007 kaže...

Ne mozes tako

treba ti bootloader koji pase uz laf, recovery ti nece biti od koristi (zavisi sta si radio?)

znaci trojka - aboot, boot, laf ---sve iz jednog paketa

kucaj fastboot devices ---ako nema odgovora ili barem "?" onda nemas pristup, trebas drivere.

Moze link za drivere jer sam instalirao par vec i svaki put samo "?" dobijem. A sto se tice ovog troje jesu li ti fileovi isti i za 16 i za 32 GB verziju?

10 godina
neaktivan
LG G2 tema

pozdrav, 

nisam vidio da je netko spomenuo dosada, ali nakon nadogradnje na 5.0.2 prestale su mi raditi LED notifikacije za mail (gmail, outlook...). U postavkama maila su uključene, isto tako i u postavkama telefona, pa ako je netko imao sl. problem molio bih ako ima nekakvo rješenje. Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

jesi napravio reset?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
da
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Neznam sta ti rec, koristim lollipop vec par dana i primjecujem gresake, probaj nabravit backup, pa ga jos jednom vrati na tvronicke..

Kod mene je bio slucaj da mi music player nije prepoznavao pjesme sa memorije, zbog cega sam morao opet napravit reset... vjerujem da je ista stvar i kod tebe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dr.jazz kaže...

Neznam sta ti rec, koristim lollipop vec par dana i primjecujem gresake, probaj nabravit backup, pa ga jos jednom vrati na tvronicke..

Kod mene je bio slucaj da mi music player nije prepoznavao pjesme sa memorije, zbog cega sam morao opet napravit reset... vjerujem da je ista stvar i kod tebe 

hvala, sve drugo je leglo kako treba, ali ovo nikako ne mogu podesiti. 

14 godina
neaktivan

Osobno koristim LED light manager https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager

probaj sa google trgovine instalirat i podesit, vjerujem da ce radit tako

10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Je.es taku nadogradnju kad vise vremena izgubis popravljati ono sto je donijelo "poboljsanje" sa novim updateom, neg sto uzivas u telki

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Jbg uvijek ljudi zele novo: kad ce lg izbaciti novo? Ako ne izbaci do 21.4. prelazim u drugi tabor, blabla, ako ovo, ako ono ---pa svi su ostali dobili nadogradnju, hocu i ja..

I onda dodje, popljujemo ga itd :)

"Naravno da smo sad zaboravili na 5.0.2 vec cekamo 5.1 jer je 5.0.2 stara verzija vec"

ja

5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

neam pojma, meni sve radi dobro. prema savjetima tu sam nakon instalacije napravio hard reset i to je to.

prije ovog sam bio na CM 12 koji ima masu iritantnih bugova (ne možes prihvatit poziv, prekinut poziv, prekidanje signala i sl.) pa sam prihvatio i naviknuo se da ne postoji savršenstvo

u svakom slućaju, mislim da se uvijek može vratiti na KK (il na cloudy kojeg vidim da hvalite) dok ne isprave ove sitnice sa nekom novijom verzijom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

U vezi hard reseta:

Hoce li PC Suite napraviti backup svih aplikacija pa lako prebacim sve app sa postavkama natrag nakon hard reseta ? 

Jer kada sam napravio backup na mobu nije mi vratio sve app.

Nisam rootao mob zato pitam. Je li kao na itunes-ima da vrati sve kako spada ? 

0 0 hvala 0
16 godina
INKOGNITO3 kaže...

U vezi hard reseta:

Hoce li PC Suite napraviti backup svih aplikacija pa lako prebacim sve app sa postavkama natrag nakon hard reseta ? 

normalno da ce ti izbrisati backup koji si snimio samo na mobitela ako napravis hard reset (jednio ako naravis backup na mob pa ga prebacis negdi na stick ili komp)

FC Barcelona
14 godina
neaktivan
MOgY kaže...
INKOGNITO3 kaže...

U vezi hard reseta:

normalno da ce ti izbrisati backup koji si snimio samo na mobitela ako napravis hard reset (jednio ako naravis backup na mob pa ga prebacis negdi na stick ili komp)

Bio malo nejasan u opisu svom. Naravno da sam prebacio na comp backup, ali kada sam stavio na mob i vratio backup nije sve app vratio. 

Sada me zanima sa PC Suitom hoce li napraviti kako spada

14 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...
MOgY kaže...
INKOGNITO3 kaže...

U vezi hard reseta:

Bio malo nejasan u opisu svom. Naravno da sam prebacio na comp backup, ali kada sam stavio na mob i vratio backup nije sve app vratio. 

Sada me zanima sa PC Suitom hoce li napraviti kako spada

Kada pokreneš prvi put PC suite prikaže ti poruku da backup sa kitketa na lolipop neće funkcionisati ispravno, mislim da je bolje preskočiti restore aplikacija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 4:08 (jigsaw5063).
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Može kratak opis za flashanje preko lg flash tool-a? Koji KDZ lollipop skinuti i dali trebam root? Na tele2 sam, ali mob sam otključao putem koda (bio je zaključan na tele2) 16GB D802.

Ako flasham tako, dali ću dobiti ubuđe nadogradnje preko pc suite-a? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

jel se može isključit da whatsapp ne prikazuje poruku na lock screenu na lollipopu?

isključene su popup da li postoji još nešto??

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
batizg kaže...

jel se može isključit da whatsapp ne prikazuje poruku na lock screenu na lollipopu?

Možeš postaviti kao neke postavke privatnosti. Pa ti pokaže da imaš poruku, ali ne i sadržaj. 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
17 godina
matrix777 kaže...

Može kratak opis za flashanje preko lg flash tool-a? Koji KDZ lollipop skinuti i dali trebam root? Na tele2 sam, ali mob sam otključao putem koda (bio je zaključan na tele2) 16GB D802.

Ako flasham tako, dali ću dobiti ubuđe nadogradnje preko pc suite-a? Hvala

Ovo i mene zanima 

13 godina
TheMenstalist kaže...
batizg kaže...

Možeš postaviti kao neke postavke privatnosti. Pa ti pokaže da imaš poruku, ali ne i sadržaj. 

jel znaš točno di se to može narihtati ili govoriš napamet?

u settingsima nemogu naći tu opciju za privatnost?

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Udi u postavke, pa u "zvuk", odi do obavijesti i udi u "zakljucani zaslon" i odaberi "skrivanje povjerljivih obavijesti", ili iskljuci ako ne zelis

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
dr.jazz kaže...

Udi u postavke, pa u "zvuk", odi do obavijesti i udi u "zakljucani zaslon" i odaberi "skrivanje povjerljivih obavijesti", ili iskljuci ako ne zelis

"skrivanje povjerljivih obavijesti" ovu opciju nemam, samo show all or hide all notifications

govorim o lollipopu 5.0.2.

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

onda odi ponovo postavi screen lock, mora te pitat kako hoces prikaz obavijesti prilikom odabira zaporke ,uzorka itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
batizg kaže...
dr.jazz kaže...

"skrivanje povjerljivih obavijesti" ovu opciju nemam, samo show all or hide all notifications

govorim o lollipopu 5.0.2.

Isto 5.0.2

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
16 godina
LG G2 tema

pozzz

izgubio sam svoj mob. lg g2 ili je ukraden....

ne mogu doci sebi, ima ko kakav savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivanec kaže...

pozzz

izgubio sam svoj mob. lg g2 ili je ukraden....

ne mogu doci sebi, ima ko kakav savjet?

prijaviš svom mobilnom operateru krađu..imaš IMEI.. mobitel se može locirati uz pomoć policije

13 godina
LG G2 tema

Moze mi netko rec kako da napravim , da kad mi dode poruka na whatsapp ili na facebook , da se to prikaže na zaključanom zaslonu , na 4.4.2 sam .

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice