LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.135
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema

Tinča14;

To se i meni desavalo je sam radio nes krivo. Treba ucitat KDZ, upgrade test i onda se pojavi onaj prozorcic sa jezikom i drzavom i nakon toga ide normalno. Probaj jos malo pripazit ak je to u pitanju ili na drugim win ak mozes..

Factory reset ne dela? Ak imas i download mod onda si daleko od cigle..

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 7:50 (Dim).
14 godina
LG G2 tema

Jel se meni čini ili je na ovom Cloudy G3 ipak dosta lošija baterija nego na stocku? Evo nakon jednog dana, gotov...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zvone07 kaže...

Jel se meni čini ili je na ovom Cloudy G3 ipak dosta lošija baterija nego na stocku? Evo nakon jednog dana, gotov...

Ocekivano s obzirom da je prva verzija.  Strpi se da se malo ispegla {#}

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
14 godina
LG G2 tema

Koji je najlakši način da se vrati stock rom? Preko LG update tool-a? Ne treba mi recovery, root ću vratit kasnije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dim kaže...

Tinča14;

To se i meni desavalo je sam radio nes krivo. Treba ucitat KDZ, upgrade test i onda se pojavi onaj prozorcic sa jezikom i drzavom i nakon toga ide normalno. Probaj jos malo pripazit ak je to u pitanju ili na drugim win ak mozes..

Factory reset ne dela? Ak imas i download mod onda si daleko od cigle..

Prvo sam bil na stocku, onda sam ga rootal i instaliral TWRP recovery. Na mobitel sam stavil Cloudyjev ROM u .zip fileu da ga napokon flasham. Uđem u recovery, odem pod advanced wipe i sve označim. Onda sam skužil kakva sam budala, sva unutarnja memorija se obrisala. Onda reko ajmo bootat opet mobitel tolko to da opet gore stavim Cloudy. Onda se više nije ni htio bootati. Poludio sam. Imao sam Download i Recovery mode, ali nisam uspio ni na jedan način unbrickati mob. Nakon oko 5 sati muke, pročitam tvoj post i otvorim onaj link. Nisam vjerovao da sam ga uspio unbrickati službenom aplikacijom. Nakon svega toga sam ga opet rootal, instaliral TWRP i preko TWRP-a instaliral Cloudy. Ovaj put sam napravio wipe preko arome. Zadovoljan sam. Nema nikakvih velikih bugova, brz je i stabilan. Jedino me muči home tipka jer ne reagira odmah. Baterija je kod mene u redu. Imao sam Samsungove Galaxy S1, S2, S3 i svi su bili rootani, modani, sve moguće sam isprobal na njima, ali nikad nikakvih problema. Tamo samo pičiš root preko ODIN-a i sve je gotovo u roku keks, isto i za vračanje na stock. Ovi LG-evi su katastrofa, pogotovo ako ga brickaš.{#}

PSN - Axtross
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Stavio i ja G3 rom i za sad su iskustva predobra, kao da koristim novi mobitel.

Mobitel radi bolje nego sa Cloudyflex-om kojega sam prije imao, izgled UI-a je odlican, kamera je super razliku izmedu stock i G3 ne vidim osim sto je od G3 puno ljepsi ui i prakticnija je od stock.

Jedini bug koji sam zasad primjetio je ono crashanje u appinfo kojega svejedno nikad ne koristim tako da mi to ne smeta.

Sve u svemu rom je cista petica preporuka svima.{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav

E sad pošto nisam nikad rootao mob niti flashao rom... Dali mi netko može objasnit kako rootat lg g2 i stavit ovaj g3 rom?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 20:50 (kloby0903).
14 godina
LG G2 tema

jutros pokrenem soft. appdejt i došao mi 220D :)

G2 je iz Vip-a

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav, evo  i ja postao vlasnik g2. Zanima me zasto mi se ponekad kad otkljucam ekran, pojavi notifikacija pri dnu ekrana kako su kompjuteri u mrezi disconnectani?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pozdrav ekipa, trebam pomoć

htio bi instalirat ovaj 220d update, al nemrem jer je rutan mob

lg g2 na vipnetu, rootan sa ioroot25, bez custom recoverya

sori nub sam, pa može pomoć oko unroota (nisam našao unutar teme) ?

edit: na netu sam našao shemu da kroz SuperSU napravim full unroot. to sam napravio, sad rootchecker kaze da mobitel nije rutan, al mi se prilikom instalacije updatea javi error 0x1117008 i ne želi mi instalirat apdejt

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 12:24 (R4ck0).
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

pozdrav ekipa,

kupio sam prije tjedan dana lg g2, ima na sebi 4.2.2. ,  htio bih ga update-at na kitkat, ali kad udem u centar za ažuriranje i kliknem ažuriranje softvera, piše da već koristim najnoviju verziju softvera. Kako ću update-at?

Ovo mi je prvi mobitel koji ima mogućnost update-a, pa nemam pojma što i kako :/

Eh da, na Tmobile sam...

Hvalaaa :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 12:23 (TomoK).

0 0 hvala 0
15 godina

Skini LG PC Suite

spoji USB kabelom komp i mobitel

U programu provjeri dali ima dostupnih azuriranja

its summer in here...
11 godina
neaktivan

hvala ti puno :)))

13 godina
LG G2 tema

Može pomoć, bratić je brickao svoj L2 nakon OTA update te ga sada pokušavamo unbrickati.

Kada pokušava upaliti mobitel pojavi se logo s porukom: "Secure Booting Error! Cause: boot certification verify".

Isto se dešava i kada pali sa Vol- + Power te se samo mob zagasi.

Tražimo rješenja ali ništa do sada nije uspjelo, da napomenem nema custom recovery.

Također pod device manager pod Other devices piše QHSUSB_BULK i kada ga ušteka sa usb kabelom u komp stalno mu javlja da formatira particije od mobitela, a ima ih 12...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 22:32 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DrFriks kaže...

Pozdrav, evo  i ja postao vlasnik g2. Zanima me zasto mi se ponekad kad otkljucam ekran, pojavi notifikacija pri dnu ekrana kako su kompjuteri u mrezi disconnectani?

E to ti je do routera, nije do uređaja. Mislim, je i do uređaja al sam kroz korištenje shvatio da se događa samo kod oređenih ljudi u kući. Zasad samo kod 2 frenda, a nigdje drugdje ne... Tako da, mora bit router :D

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Naručio ga preko pretplate u T Mobile-a,duga procedura za prijenos broja iz druge 

mreže.
Uzeo ga što je bio jeftiniji od Z1,koja mi je bila favorit,dolazim s Xperie S.

Preporuka nekog case-a,mislio sam CM11 na njega stavit,pošto mi Optimus UI izgleda smiješno? 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G2 tema

po mom misljenju je Optimus pun dobrih funkcija za bacanje, stavi si nova laucher i neki icon pack, tipa kitkat icon pack

*Sony Xperia Z1 Compact*

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Radije si stavim framework i launcher s Z2,svejedno mi je najljepši :)

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo dečki jedan mali teaser što spremam već neko vrijeme.. G2 je u glavnoj ulozi trenutno, a bit će i ostalih :)

Uglavnom, cilj je testirati stabilizaciju slike. Autić mi treba još nešto prilagodbi jer osim ako nije skoro ko bebina guza ravno, previše mi ga treska hh. Popravio sam dosad to malo, al imam još par trikova u rukavu, pa se nadam da će uspjet sve u svemu.

Ako imate volje za podršku, pretplatite se na kanal, bit će svega :)

Nisam ni objavio post, već TD hh. Ako može objašnjenje il sugestija uz to neslaganje da popravim šta ne valja?

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 1:04 (EchoOne).

2 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

jel ima netko problema s kvalitetom kod razgovora i to samo na 4G-u?

Ja sam na T-mobileu i zadnjih par dana primjećujem čudan problem koji se čini mi se događa samo na 4G mreži a to je da je glas s druge strane nekako višlji, kao da je S jako izraženo nekakvo lagano šuštanje kao da se čuje.

Na početku nisam imao takvih problema, a koliko sam primjetio na 2G/3G signalu kao da tog problema nema...

0 0 hvala 0
13 godina
Cromaki kaže...

Može pomoć, bratić je brickao svoj L2 nakon OTA update te ga sada pokušavamo unbrickati.

Kada pokušava upaliti mobitel pojavi se logo s porukom:  "Secure Booting Error! Cause: boot certification verify".

Isto se dešava i kada pali sa Vol- + Power te se samo mob zagasi.

Tražimo rješenja ali ništa do sada nije uspjelo, da napomenem nema custom recovery.

Također pod device manager pod Other devices piše QHSUSB_BULK i kada ga ušteka sa usb kabelom u komp stalno mu javlja da formatira particije od mobitela, a ima ih 12...

Nemojte nista formatirati. Pomognem vam srediti to.

Jel mozete u downlaod mode ?

Sta kaze kad ga upalis osim boot certification... ?

On to prevodi kao da imas custom recovery i da si pokusao instalirati kernel koji ne pase na tvoj uredjaj. Iliti - bootloader je skuzio da si prckao po kernelu i recovery. Nije loki patched.

Za pocetak skini si:

1. tvoj kdz (ako bude trebalo ali vjerojatno nece..)

2. vmWare

3. ubuntu ili neki drugi linux..

ja
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 10:42 (bender_007).
15 godina
neaktivan
marko1103 kaže...

jel ima netko problema s kvalitetom kod razgovora i to samo na 4G-u?

Ja sam na T-mobileu i zadnjih par dana primjećujem čudan problem koji se čini mi se događa samo na 4G mreži a to je da je glas s druge strane nekako višlji, kao da je S jako izraženo nekakvo lagano šuštanje kao da se čuje.

Na početku nisam imao takvih problema, a koliko sam primjetio na 2G/3G signalu kao da tog problema nema...

Ti u pravilu nikad ne razgovaras s nekim na 4G mrezi, ona je iskljucivo Data, dok se razgovori obavljaju na 3G. Tako da uvijek razgovaras na 3G, naravno, dok nisi negdje gdje je samo 2G.

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
13 godina
LG G2 tema

Samo da javim da je na kraju ipak odnesao uređaj na servis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cromaki kaže...

Samo da javim da je na kraju ipak odnesao uređaj na servis.

Mozda i najpametnije s obzirom da nije rootao itd.

ja
15 godina

Vi koji ste stavili g3 port jel imate problem sa vanjskim zvučnikom..ja njih dobro čujem ali oni mene ne;-((

14 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Vi koji ste stavili g3 port jel imate problem sa vanjskim zvučnikom..ja njih dobro čujem ali oni mene ne;-((

I kod mene isto, vele da čuju echo, odnosno bolje sebe nego mene...valjda se bude popravilo s idućom verzijom.

Inače rom mi je predobar, jedva čekam da isprave bugove...

15 godina

i kako maknuti zvuk japanca iz rigntone i notifi?

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav,

Imam 4.4.2 na tom G2, VIP mreza,  i 17.06.2014 pojavio se neki update, instaliro sve normalno, pisalo je da su samo poboljšanja u vezi browsera ili tako nekako ostao je 4.4.2 uglavnom....

Nakon tog update-a kad stisnem razgovor stavim mobitel na uho ugasi se ekran normalno ali kad maknem mob sa uha nekad se ekran upali a nekad ostane ugasen i nemogu kad nikako upalit niti sa zadnjim tipkama ili kliknem 100 put po ekranu pa se upali nekako....

I knock knock neki put neradi....

Probo sam sva moguca podesenja mijenjat ali isto....

Dal ima neko sličan problem možda ili zna zbog čega je to?

Unaprijed puno hvala i lp !

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Cover kaže...

Pozdrav,

Imam 4.4.2 na tom G2, VIP mreza,  i 17.06.2014 pojavio se neki update, instaliro sve normalno, pisalo je da su samo poboljšanja u vezi browsera ili tako nekako ostao je 4.4.2 uglavnom....

Nakon tog update-a kad stisnem razgovor stavim mobitel na uho ugasi se ekran normalno ali kad maknem mob sa uha nekad se ekran upali a nekad ostane ugasen i nemogu kad nikako upalit niti sa zadnjim tipkama ili kliknem 100 put po ekranu pa se upali nekako....

Odradi factory reset,posle svakog update je pozeljno da se uradi reset,da sistem lepo ''slegne''

11 godina
neaktivan
LG G2 kaže...
Cover kaže...

Pozdrav,

Odradi factory reset,posle svakog update je pozeljno da se uradi reset,da sistem lepo ''slegne''

ok hvala, ali dal mogu kako napravit neki backup da ne izgubim sve podatke?

nisam to nikad radio pa zato, mislim na androidu...

lp

hvala puno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice