LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.087.172
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel tko.uspio flashat na 20d u zadnjem vrijeme preko onog tutorijala sa xda...meni sve ok bude do onda kad odaberem u r&d testing tool kdz i idem na upgrade, ne pita me zemlju i.jezik nego.ide odmah na.program za update i otvorim mi najnoviju inacicu, tj najnoviji lg upgrade tool iako napravim onu preinaku u host datoteci on opet azurira na najnovi program i ocita mi mob, i kaze da.ima azuriranje ali mi izbaci gresku lgusercstool stopped working

juka

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Evo sad cu bas probati ali ima vas vise kojima ne radi. Nadam se da meni radi. Uploadam onda negdje pa se samo zamijeni. (ako radi jel...)

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema

Ajde bender hvala ti, bas probaj pa javi...svaka cast koliko si voljan pomoc uvijek pocevsi tamo od galaxy s3ice do sada:)) 

juka
13 godina
Juka_91 kaže...

Ajde bender hvala ti, bas probaj pa javi...svaka cast koliko si voljan pomoc uvijek pocevsi tamo od galaxy s3ice do sada:))

;) ah..radi :D

Evo zazipam pa ti posaljem s uputama pa probaj.

ja
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
Juka_91 kaže...

Proslijedi odmah i meni link

13 godina
Marko5552 kaže...
bender_007 kaže...
Juka_91 kaže...

Proslijedi odmah i meni link

Paket

imas i driver itd..savjetujem da samo prebacis u direktorij od lg electronics a ovaj drugi u programdata, i pokrenes 1 pa drugi reg. Ne mogu predvidjeti tvoj sustav itd ali trebalo bi raditi.

Radi.

Znaci moras sve obrisati.

Onda driver taj, onda taj b2csetup. Onda tek strpati u hosts fajl(da se ne updata).

Onda prebacis ovo moje tamo i to je to.

ja
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 23:57 (bender_007).
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Koristim CloudyFlex sad više od 1 mjesec, predobro, brzina, black system UI, kamera super, baterija odlična pogotovo nakon što sam prebacio sa Delvik na ART i sad G3 keyboard u 2.4.

Svaka preporuka :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 1:55 (FCA00000).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sto se tice 20D sluzbenog softwarea...definitivno razlika u bateriji...6h na bateriji, 2h sot-a 80% jos baterije..poboljsanje u odnosu na 20B definitivno..
juka
13 godina
Luc989 kaže...

Ja sam na 220a i rootao sam ga..dali je moguće da zato još nemam zadnju verziju..mob je nabavljen iz vana, od dobavljača?

BUMP?

Ima li itko taj 220a još? Di se može vidjeti koja je zadnja službena verzija za koje tržište? Dobio sam uređaj izvana, pa me to buni.

Luc
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 18:07 (Luc989).
13 godina

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Prema sourceu ove stranice: http://www.droidviews.com/how-to-restore-lg-g2-to-stock-firmware/, ja imam "French Open" koji trenutno maximalno podržava 20B verziju. što mi i kaže ovaj gornji csmg.lgmobile.com... link

S obzirom da sam ja svoj kupio preko njuškala (16GB model) tko zna gdje je bio i tko je flashao.

Iz koje "države" vi ostali imate svoj ROM? Recimo netko tko ga je kupio u Tele2/Vipu-u??

Mislio sam flashati njemački 20D update točnije: FW873695432109876543213/D80220D_00.kdz 

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Marko ja sam stavio taj 20d njemacki, zapravo je isti kao open europe... evo ti baterija danas prvog dana koristenja...imam sad vec puno app instalirano, (viber, messneger, whatssup, instagram od drustvenih mreza) i jaaaako sam puno koristio viber( non stop zapravo) i chrome, i jako sam zadovoljan sada s baterijom....ocigledano poboljasnje od 20b 

juka

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Sto se tice 20D sluzbenog softwarea...definitivno razlika u bateriji...6h na bateriji, 2h sot-a 80% jos baterije..poboljsanje u odnosu na 20B definitivno..

Sto se tice tog update na 20D kakve jos izmene nosi? Update je tezak 70mb ima li jos kakvih drugih promena?

13 godina
LG G2 tema

Ma isto je zapravo.

Pazi ovo, kernel source za 20B su (da bude nadogradjen?!) samo preimenovali u 20D, isti isti kernel source, md5 se poklapa :)..Samo radi ljudi koji ce pitati: "a gdje je 20D source?"

ja

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nakon 4-5h j... s dizanjem na 20D - odustajem. Mislio sam da je zajebavanje s Iphonemo komplicirano...ali LG ga je nadmašio.

Dizanje Samsunga na noviji software je toliko jednostavno da bi djeca u vrtiču znala samo ti napravit.

Radim sve po uputama s xda foruma i uvjek negdje zapnem.

1). Download all The Files Below!

1.2). Firmware Files HERE! KitKat 4.4.2 Firmwares - skinem - Europa Open KitKat D80220D..00kdz
1.3). Download R&D FlashTool (offline fix) & LGMOBILEAX: HERE - skinem
1.4).Download Drivers - Click Here - skinem

2. unzip 
- LGMOBILEAX - na desktop
- LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix - na deskop

3. install B2CAppSetup.exe in 
LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix\KDZ_FW_UPD_EN - uđem u taj file i instaliram B2CAppSetup.exe in

4. go to C:\ProgramData\LGMOBILEAX

remove all files and folder - odem u taj folder i sve pobrišem

5. copy all files and folders from LGMOBILEAX that you unzip from step2 to C:\ProgramData\LGMOBILEAX - kopiram mobilex fajlove s desktopa u programa data LGmobilex

Method 1. work with vbs script - radim po ovoj metodi

1. run Automatic Offline Procedure.vbs in \LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix folder - pokrenem to na desktopu

2. now R&D test tools appear please select KDZ File - upali mi se aplikacija, i napravim kako piše u onim uputama kad se upali aplikacija

3. select Normal web upgrade test - navedeno stisnem

4. Select Upgrade start - u prvom slučaju mi se pojavim ona LG aplikacija, i tu se vrtim sve ponavljam i opet ništa

5. In Select Country & Langauage Please Select Country to Different Country (do not worry if does not has Langauage to select ) - u drugom slučaju doguram do tuda, i pojavi mi se zeleni ekran s učitavanjem ali mi piše da mob nije priključen  na usb.

I na točki 4 i 5 se konstatno vrtim.

6. Process Flashing firmware start...Please waiting just moment. - do ovdje nisam dogurao.

7. for process 100% you is finishing flash return to stock firmwar

U svakmo slučaju nabijem i njih i 20D na k.... :-)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

http://www42.zippyshare.com/v/38725725/file.html

Probaj s ovom skriptom. Nije mi htjelo s metodom 1 i 2, ali s ovim sam uspio. I naravno omoguci sva administratorska prava za skriptu.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Prijatelju hvala ti. Uspio sam.

Obavijest drugima da je samo skripta jedini način updatea 20d. 

13 godina
R36 kaže...

Ma rucno sve. Jednom kad rucno napravis znat ces uvijek.

umjesto ovoga rucno editiraj c:\windows\system32\drivers\etc\hosts fajl

Al ajd. Najbolje je kako god ti radi :)

+ iskljuciti antivirus, ugasiti UAC

neki AV'ovi imaju pik na vbs skripte.

ja
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Moze li se na oficijalnom 4.4.2 prebaciti u iz Dalvika u Art?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

D802 verzija ne može, mislim da to mogu samo F320(SKL) verzije na official kitkat ROM-u.

16 godina
neaktivan

A čemu uopće tolika žurba prebaciti se na D, kad ionako za koji tjedan dolazi i za HR? Čitam ali ne vidim nikakvu bitnu razliku, a i kernel je isti kao kod B. Što novo donosi, nešto bitno da je toliko važno sada se pošto-poto prebaciti, pa i pod cijenu da završiš u bootloopu? 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
R36 kaže...

Ma rucno sve. Jednom kad rucno napravis znat ces uvijek.

umjesto ovoga rucno editiraj c:\windows\system32\drivers\etc\hosts fajl

Al ajd. Najbolje je kako god ti radi :)

+ iskljuciti antivirus, ugasiti UAC

neki AV'ovi imaju pik na vbs skripte.

Proba sam sve moguče načine i kombinacije....i na kraju je samo skripta odradila sve na bezbolan način.

Apple ima najkompliciranije otključavanje i davanje administratosrskih prava., ali ga je LG skinuo s trona. Kod LG radiš sve po uputu i ne upali. Katastrofa.

Skripta je spasila stvar.

Danyel kaže...

A čemu uopće tolika žurba prebaciti se na D, kad ionako za koji tjedan dolazi i za HR? Čitam ali ne vidim nikakvu bitnu razliku, a i kernel je isti kao kod B. Što novo donosi, nešto bitno da je toliko važno sada se pošto-poto prebaciti, pa i pod cijenu da završiš u bootloopu? 

Primjetio duplo bolji KnockOn/Off tj brže reagira...i baterija je puno bolja...nema upaljenog bluetooth. Isplati se prebacit na 20d.

U 24h tj jučer od 14h pa danas do 14h mi se baterija potrošila za 25% - konstantno upaljen 4g ili WIFI, SOT - 1:30min.Prezadovoljan.

13 godina
neaktivan
Da i meni je baterija dosta bolja na 20d..isto koristenje cak i vise na 20d...silujem viber i whatssup i na 20b sam dobivao vremena kao na.svom starom s3...ali na.20d vec imam pravo vrijeme tj uvijek preko 5 sota i 20h baterije sa.non stop koristenjem
juka
13 godina
LG G2 tema

@r36 - vidio sam isti problem kod jednog clana. Nije LG zakomplicirao, nego nije "olaksao" .

Ali drago mi je da si se snasao, kdz ce ti trebati jos puno puta.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Mogu reci da sam jako zadovoljan sa novim 20d puno bolja baterija. Vidjet cemo kroz dan dva jos malo kako se ponasa. 

1 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Pozdrav, koliko dobite score na AnTuTu i koju verziju androida imate?

"Imagine all the things we could accomplish if we could all stop being d***s for like, 5 minutes"
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav svima, 

ima li netko (osim mene)  problema sa zvukom kod razgovora. 

Meni je zvuk totalna katastrofa,  telefon gotovo neupotrebljiv. 

Mutno,  nejasno,  kao parlafon. 

Srećom imam nekakvog ZTE-a od 100 kn pa mogu razgovarati. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
jug kaže...

Pozdrav svima, 

imam ja isti takav problem. na vipnetu sam. 

13 godina
neaktivan
Sayler kaže...

Pozdrav, koliko dobite score na AnTuTu i koju verziju androida imate?

Na Kit Katu oko 31000 bodova a na Jelly Bean oko 34000-35000 bodova

E sad koliko je to relevantno...

jug kaže...

Pozdrav svima, 

Kupljen u Tele2, radi na BonBon - zvuk normalan kao i na svim dosadašnjim mobitelima.

17 godina
jug kaže...

Pozdrav svima, 

reklamiraj onda, nemas druge

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice