LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.020
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: LG G2 tema
Shaka111 kaže...

Probaj na drugom racunalu ili na laptopu.Nisam dobio nikad takvu poruku...

Bome, na drugom kompu radi sve ok, dignuh ga na 4.4.2, jos jedno pitanje, slike kontakta pri pozivanju su valjda 3x3 rezolucije, moze li se nekako ukljuciti HD slike kontakata, slike su 90% syncane s fejsa.

Ljudi, nemojte bit glupi, molim vas.
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Molim za pomoc. vlasnik sam g2 na tele 2 mrezi.
Jos sam na 4.2 androidu, iako mi preko lg suita nudi

4.4.2 20b nadogradnju, ali zbog problema sa zvukom i

crpljenjem baterije nisam jos nadogradio..
kazu da 20d nadogradnja rijesava to, ali jos je nemam.
Pitanje...
ukoliko stavim kit kat, da li mogu i kako sigurno bez rootanja i

gubljenja garancije vratiti na 4.2 android stockani..
Mobitel nije rootan ni nista... Hvala..
pozdrav!

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Stavljanjem kdza neces izgubiti garanciju ali vidim da se desava da se status prebaci na "rooted" kad se izvrsi factory reset.

Probaj prvo nadograditi na 20b (onda flashati 20d)

Ako ti nije sila pricekaj

ja

0 0 hvala 0
17 godina
danny_2 kaže...

Molim za pomoc. vlasnik sam g2 na tele 2 mrezi.
Jos sam na 4.2 androidu, iako mi preko lg suita nudi

4.4.2 20b nadogradnju, ali zbog problema sa zvukom i

crpljenjem baterije nisam jos nadogradio..
kazu da 20d nadogradnja rijesava to, ali jos je nemam.
Pitanje...
ukoliko stavim kit kat, da li mogu i kako sigurno bez rootanja i

gubljenja garancije vratiti na 4.2 android stockani..
Mobitel nije rootan ni nista... Hvala..
pozdrav!

Problemi sa zvukom su neprimjetni, barem meni. Nisam primjetio ništa što bi mi smetalo. A problemi s baterijom su imaginarni i to je izgleda neka greška s bluetooth drainom koja ni ne crpi energiju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 19:42 (lllnuclearlll).
14 godina
LG G2 tema

Jos jedno pitanje,kaj se tice baterije, fast dormancy enabled ili disabled?

Ljudi, nemojte bit glupi, molim vas.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Postao i ja ponosni vlasnik G2. Best bay uređaj.

Nisam ga dizao na Kit Kat jer mi i ovako radi odlično.

Kamera mi je fenomenalna - slike su odlične kao i sve ostalo. Nakon samsungovog Touchwiz koji je naporan i zamoran, ovaj LG-ov je pravo osvježenje. Nema štekanja u ulazak u telefonski imenik što je bila boljka S3 kao i današnjeg S5.

Uzeo sam bijelog i mogu slobodno reći da je to najljepši mobitel na tržištu.

Hvala ekipi na pomoći.

Pošto je bio na Tele2 morao sam ga otključat.Otključao sam ga za 2 dolara preko unlockcode247.com - odlična stvar. Odgovor mi je stigao za 5min nakon uplate preko pay pal-a.

S3 sam rootao i sa xda foruma probao skoro sve Rom-ove ali s LG G2 ću se malo strpit...jer koliko vidim sve radi odlično pa nevidim razloga zašto da ga rootam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 9:38 (R36).

5 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Tako sam i ja na s3, pa sad na g2, jednostavno leti.

4.4.2 naravno donosi na brzini, zericu bolja kamera itd. Otvaranje settingsa je puno brze.

Drzao sam si stock backup (jer... 4.2.2 koji odlicno radi..) pa sam probavao razne romove i uvijek back to stock.

Kamera ima svoj raspon, od uzasno losih slika - do odlicnih slika.

Recimo, s3 je imao dobre slike do odlicne, g2 ima od "meh.." do "omg..kako je super" . Sve do softvera.

Ali sto leti uredjaj <3 :), jaooo... Moram priznati jedna od najboljih odluka sto sam ga uzeo. Razmisljao sam uzeti s4, gledam specse, g2 jaci po svemu, prezivjet cu nekako manjak prosirive memorije. Ali "LG" ... nisam nikada imao lg uredjaj(lazem..imao sam l6 i zamjenski neki)..

A onda kad sam ga raspakirao, odlican..brzina..Jedino eto sto bi ubio sve "life is good", "vienna boys" zvukove.

Nema nista gore nego kad ti vienna boysi ujutru pjevaju "gooood - morning, good morning, good, good, gooood, gooooood - mo-rning..."

ja

7 0 hvala 1
13 godina
LG G2 tema
Ma za mob koji je na njuski 2200kn nema premca. 16 gb je ni sim ni tam,ali uza sve ostale beneficije jooj,mobitel zvjer. Kad sam ga imao,baterija 2 dana traje uz heavy usage dok isti kapacitet na xperii z1 ni blizu toliko.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja sam se dvoumio između Z1 i G2, ali tao neduomica je trajala 5 sek...{#}

Z1 je kao cigla, jednostavno nepraktičan...G2 ima dizajn kojem bi svaki proizvođač trebao težit. Ekran od ruba do ruba...kompaktan, odlično stoji u ruci...

Ja ne igram igrice na mobu, i mob ne zatrpavam svakojakim aplikacijama koje ču otvorit možda jednom.,također radim backup slika i videa na računalo pa mi je 16gb/10Gb dosta za sve...

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Slazem se, 4.2.2 radi odlicno. kaziu da su na 4.4.2 poboljsali

i knock on, sto meni i sada radi odlicno i ne sjecam se kad nije
upalio od prve, stvarno rijetki slucajevi..
Kazes da ti kamera ima raspon od uzasno losih slika do odlicnih..
 Meni je kamera odlicna, s obzirom da se radi o mobilnom

uredaju, losih slika nisam imao, istina po noci znaju biti slabije,

ali sve ovisi....Mislim da se taj dio moze softwerski poboljsat..
Sto se manjka memorije tice za sada nemam problema,

a ako bude USB OTG spasava stvar... :)

Pricekat cu jos taj zadnji update sto dolazi 20D pa cu

staviti kit kat...
S rootanjem nemam iskustva, ali s vremenom bih ga volio rootati... 

13 godina
LG G2 tema

Hocu reci, za nekoga tko prelazi sa s3, kamera je takva kakvu sam ju opisao. A inace je super.

Uz fixeve kamera je odlicna, nemam zamjerke bas :)

4k, 120 fps slowmotion itd itd

ja

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koji mod za kameru koristis?fixeve?

13 godina
LG G2 tema
Meni kamera na njemu zomg dobra bila :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
danny_2 kaže...

Koji mod za kameru koristis?fixeve?

Imas xdabbeb mod i jishnu mod.

ja
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 15:15 (bender_007).
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

4.4.2 naravno donosi na brzini, zericu bolja kamera itd. Otvaranje settingsa je puno brze.

Drzao sam si stock backup (jer... 4.2.2 koji odlicno radi..) pa sam probavao razne romove i uvijek back to stock.

Recimo, s3 je imao dobre slike do odlicne, g2 ima od "meh.." do "omg..kako je super" . Sve do softvera.

Ali sto leti uredjaj <3 :), jaooo... Moram priznati jedna od najboljih odluka sto sam ga uzeo. Razmisljao sam uzeti s4, gledam specse, g2 jaci po svemu, prezivjet cu nekako manjak prosirive memorije. Ali "LG" ... nisam nikada imao lg uredjaj(lazem..imao sam l6 i zamjenski neki)..

A onda kad sam ga raspakirao, odlican..brzina..Jedino eto sto bi ubio sve "life is good", "vienna boys" zvukove.

Nema nista gore nego kad ti vienna boysi ujutru pjevaju "gooood - morning, good morning, good, good, gooood, gooooood - mo-rning..."

hahahah,daaaa....al imamo najjaci alarm sound sigurno :')

11 godina
neaktivan
LG G2 tema
Jel normalne ove linije,jel ih primecujete vi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Normalno je to. Meni su fora oni kvadratici kad zaslon ne radi, a staviš ga na svijetlo neko direktno.

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nema nista gore nego kad ti vienna boysi ujutru pjevaju "gooood - morning, good morning, good, good, gooood, gooooood - mo-rning...

Sad tek čuo - hahahahhahahahaha. Ma najžešči alarm. Ja i žena umrli od smijeha.....hahahahahha

1 0 hvala 0
13 godina
R36 kaže...

Nema nista gore nego kad ti vienna boysi ujutru pjevaju "gooood - morning, good morning, good, good, gooood, gooooood - mo-rning...

Sad tek čuo - hahahahhahahahaha. Ma najžešči alarm. Ja i žena umrli od smijeha.....hahahahahha

A gle

slika

ja
17 godina
uros1995 kaže...
Jel normalne ove linije,jel ih primecujete vi?

To ti je digitizer i taj dio je normalan.

Aj zamračite sobu, svjetlinu na MAX i ukucajte 3845#*802#

HW Device Test

LCD Test

Manual Test

Pa klikajte po bojama. Zanima me jel vidite na nijansama tamno-sive kakve bijelkaste flekice/crte po ekranu? Ako se mene pita ekran na G2 nije baš savršen.

Ja sam imao te flekice/crtice na sva 3 ekrana koja sam promijenio. Na prvom uređaju su bile stvarno velike pa sam išao reklamirati, kad su mi promijenili ekran su bile katastrofalne. Onda sam dobio novi uređaj i sad imaju dvije neprimjetne u normalnom radu, ali se daju primjetiti na tom LCD testu i vide se samo na nijansama sive boje. No velim, ekran nije baš savršen i vjerujem da bi bio zadovoljniji s AMOLEDom. Znam da cjepidlačim, ali gledam svaku sitnicu na uređaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 22:00 (lllnuclearlll).
11 godina
neaktivan
Nista ne brini i meni se vide te linije
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav,danas sam kupio LG G2 i prezadovoljan sam sa njim,ali imam jednu dilemu o tome trebam li telefon puniti 12 ili 24h prije prvog korištenja ? ili da ga koristim normalno ?odnosno jeste li vi punili prije prvog korištenja.

0 0 hvala 0
17 godina

Isprazni mobitel do 1-2% i napuni ga normalno dok ne bude pun (sat i pol se puni otprilike). Napravi tako prvih par puta, recimo 10x (iako neki kažu da ni to nije potrebno, no ja to ipak napravim reda radi).

Nakon toga možeš raditi s baterijom što hoćeš, puniti kada hoćeš, itd...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 22:59 (lllnuclearlll).
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Sad spojio mob na Lg Suite i mislio sam ga dići na 4.4.2 i vidim več dignut...ja se ne sječam da sam ga dizao...sad sam zbunjen!!!

Jedino ako mi ga je skinuo i prilikom gašenja i paljenja moba (otključavanje na sve mreže) ga sam instalirao.

13 godina
LG G2 tema

Heh, cudno. Pogledaj boju baterije itd..Vidis raliku, na 4.4.2 je bijelo/sivo, na 4.2.2 je ..sta vec -  cyan ?

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Heh, cudno. Pogledaj boju baterije itd..Vidis raliku, na 4.4.2 je bijelo/sivo, na 4.2.2 je ..sta vec -  cyan ?

Bijelo/sivo mi je...

Žena iz Tele 2 je ispred mene prerezala zaštitnu markicu na kutiji,mobitel je sav bio obljepljen onim zaštitama, znači ono - novo,novo.,tako da nema šanse da ga je netko dignuo prije mene {#}

Stvarno ne znam na koju sam ga foru digao a očito sam ga nekako digao.

17 godina
R36 kaže...
bender_007 kaže...

Bijelo/sivo mi je...

Žena iz Tele 2 je ispred mene prerezala zaštitnu markicu na kutiji,mobitel je sav bio obljepljen onim zaštitama, znači ono - novo,novo.,tako da nema šanse da ga je netko dignuo prije mene {#}

OTA?

13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
R36 kaže...
bender_007 kaže...

Bijelo/sivo mi je...

OTA?

Pretpostavljam da da jer mi je bilo upaljeno "provjerit automatski" nadogradnju softwarea...

11 godina
LG G2 tema

U TELE2 nove pošiljke dolaze sa 4.4.2 predinstaliranim.

Radim u jednoj prodavaonici pa znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja ga kupio u vipu prosli tjedan isto oddmah 4.4.2

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice