LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.084.682
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Po meni je i dalje nedopustivo da jedan ovakav uredjaj pravi tako lose nocne video snimke, buduci da nemam fotoaparat tako da mi je mogucnost kamere u svakom pogledu veoma bitan faktor, naravno ne treba mi dslr, ali svejedno razocaran sam do bola. Ali jos jedna stvar me fascinira a to je da se veoma malo diskutuje na tu temu, kao da je tabu tema ili ja nisam dovoljno informisan.

Moj PC  
3 3 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Vecina androidasa roota uredjaj i samim time mogu ubaciti napredniju kameru(pardon..prepravljenu, modificiranu) u kojoj je sve to donekle popravljeno. Znaci nije uklonjeno ali su tweakani neki detalji.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Moze pomoc. Imam G2 kupljen u Tele2 otkljucan. Dali ga mogu kako nadograditi ka Kitkat. 

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Došao mi mob sa servisa iz Agrama... Boljem rezultatu se nisam ni nadao s Agram servisom.

Bio je na servisu zbog bijele linije na jednoj strani ekrana. Ekran je zamijenjen.

Na "novom" ekranu je problem sljedeći.

Gdje god nešto piše ocrtava se dalje po ekranu trag toga, u smjeru lijevo-desno. 

Dakle to izgleda ovako na ekranu, vidi se najbolje ponovno na toj famoznoj sivoj boji kao i prethodni kvar, dakle najbolje na notification baru, ali sad se vidi dosta i kad surfam, a bome i na video zapisima.

Ovako nešto dok je u portrait modu:
 -------------------- IKONA ---------------
----------------IKONA----------------

A ovako dok je u landscapeu:

|    |
|    |
|    |
IKONA
|    |
|    |
|    |

Dakle samo u jednom smjeru po ekranu to ide tak. Pojma nemam što da sad radim. Jel ima tko od vas takav problem s ekranom? Nekak mi se ne čini da je to normalno jer original ekran nije imao takav problem, radilo se o samo jednoj bijeloj crti na jednom mjestu. Ove crte se pomiču kak pomičem menije, cijeli ekran prešaraju i nisu statične u ekranu znači, pojavljuju se zavisno o tome kakav je sadržaj ekrana... Mislim da flagship telefon nebi smio imati takve probleme? ili sam u krivu? Na žalost problem nisam primjetio odmah tamo jer je dosta svijetlo i tak sam skužio sad kad sam malo više prčkao po uređaju. Pošto nisam iz ZG, nemam ni vremena ni novaca navlačit se s njima oko toga i putovat svaki dan u ZG što me izađe prek 200kn po jednom servisu jer moram 2x ići... Pojma nemam što da sad radim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 21:20 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema

Od sutra postajem ponosni vlasnik LG-a G2, pa me zanima ima li nešto što bih si odmah trebao napraviti da mu osiguran dugo vrijeme baterije i tome slično? Nekakva poboljšanja?

GL&HF
13 godina
neaktivan
jomi kaže...

Moze pomoc. Imam G2 kupljen u Tele2 otkljucan. Dali ga mogu kako nadograditi ka Kitkat. 

Odi u settings/general/about phone/update centar i kreni...

17 godina
AmD kaže...

Od sutra postajem ponosni vlasnik LG-a G2, pa me zanima ima li nešto što bih si odmah trebao napraviti da mu osiguran dugo vrijeme baterije i tome slično? Nekakva poboljšanja?

Da, kupi Galaxy S4. Ja nakon ovog svog iskustva više LG ni u snovima {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 23:06 (lllnuclearlll).
16 godina
neaktivan

Ja nakon svog iskustva više ne preferiram samsung, ali čuj to je tvoje mišljenje trenutno. 

Ostali?

GL&HF
13 godina
LG G2 tema

Trenutno misljenje: best phone ever (vjerojatno bi drugacije mislio da mi se desilo isto)

Evo i battery widget (nisam bas graficki toliko potkovan pa izgledaju tako kako izgledaju :)

Thread

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
AmD kaže...

Da, kupi Galaxy S4. Ja nakon ovog svog iskustva više LG ni u snovima {#}

Kakve li ironije...da baš ti (pokretač LG G2 teme) naletiš na primjerak s tvorničkim failom! {#}

Žao mi je zbog tvog problema, iako je ohrabrujuće jer si jedini za kojeg ja znam s takvim problemima...probaj tražiti zamjenu (valjda imaš garanciju) jer očito ni servis nije otklonio grešku na uređaju.

Mislim da su svi argumenti na tvojoj strani....

Sretno! {#}

17 godina
Iwa1001 kaže...

Kakve li ironije...da baš ti (pokretač LG G2 teme) naletiš na primjerak s tvorničkim failom! {#}

Žao mi je zbog tvog problema, iako je ohrabrujuće jer si jedini za kojeg ja znam s takvim problemima...probaj tražiti zamjenu (valjda imaš garanciju) jer očito ni servis nije otklonio grešku na uređaju.

Mislim da su svi argumenti na tvojoj strani....

Sretno! {#}

Ma mobitel je zvijer i odličan mi je u svim aspektima, prvi ekran je bio fenomenalan osim te crte koju je imao na jednom dijelu, a ovaj "novi" koji su mi metnuli, stvarno ne znam što da kažem, takav ekran da se ocrtavaju linije nema ni najgori kinez. Ali nije mi jasno kako su mi mogli ovakav ekran stavit koji je teško smeće, a rezervni dio su čekali 2 dana, pa pretpostavljam da je došao direkt iz LG-a. Vidjet ću što dalje. Problem je što nemam ni vremena ni novaca ni volje natezati se sa servism, ali žalit ću se i njima, a bome i LG-u.

Snimit ću ekran kamerom pa ćete vidjet o čem se radi {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 12:24 (lllnuclearlll).
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

ajd bas snimi,,bas mi je cudno to,nisam jos na nikog naletio s takkvim problemom

EDIT: Sta mislite sta mi trosi bateriju..preko noci 2 do 3% a wifi iskljucen,sync,data sve iskljuceno..35% osvjetljenja baterija ima..

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 12:37 (tonix8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Na žalost ne mogu snimiti s ničim pametnim osim s tim mobitelom. Digitalac mi nema dovoljno dobru rezoluciju snimanja da bi se to kvalitetno vidjelo. No evo fotografije. Dakle ovo je kad je uređaj u landscape modu (notification bar i 100% svjetlina) i sve se ocrtava na njemu gdje god nešto piše.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 12:45 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Izgleda da dolazi novi 4.4.2 update, navodno za ATT(D800) verziju donosi hide soft keys i knock code, a obavijest je i od LG France da dolazi update za D802 koji fixa hissing sound u slusalicama.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...

Na žalost ne mogu snimiti s ničim pametnim osim s tim mobitelom. Digitalac mi nema dovoljno dobru rezoluciju snimanja da bi se to kvalitetno vidjelo. No evo fotografije. Dakle ovo je kad je uređaj u landscape modu (notification bar i 100% svjetlina) i sve se ocrtava na njemu gdje god nešto piše.

Je vidi se . Kod mene nasrecu toga nema .

Kaj se toga tice odnesi ga ponovno na reklamaciju ili zivi s time. Jednog dana kad ces ga mjenjat - prodavat imat ces njesra . Ili uvaljat tipu ak ne skuzi ;(   ili priznt pa si srusit cijenu . Sretno : )

17 godina
Alien 22 kaže...
lllnuclearlll kaže...

Kaj se toga tice odnesi ga ponovno na reklamaciju ili zivi s time. Jednog dana kad ces ga mjenjat - prodavat imat ces njesra . Ili uvaljat tipu ak ne skuzi ;(   ili priznt pa si srusit cijenu . Sretno : )

Ma neću se s tim pomirit. Pa nisam dao 3000kn za uređaj da bi dobio smeće, mogao sam onda kupiti i kineza za 500kn. Ide pritužba i agramu i LGu sad. S tim da ne planiram slati uređaj na servis o svom trošku.

17 godina
LG G2 tema

Evo još sličica {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
lllnuclearlll kaže...
Alien 22 kaže...
lllnuclearlll kaže...

Ma neću se s tim pomirit. Pa nisam dao 3000kn za uređaj da bi dobio smeće, mogao sam onda kupiti i kineza za 500kn. Ide pritužba i agramu i LGu sad. S tim da ne planiram slati uređaj na servis o svom trošku.

Ja sam imao HTC one te sam ga isto tako nosio u Agram zbog pokvarene straznje kamere. Dali su mi drugi uređaj na kojem je isto tako kamera bila pokvarena. Kad sam ga opet vratio kao zamjenili su uređaj te su mi dali "novi" na kojem nije radila prednja kamera. Nakon toga sam zahtjevao novi uređaj u istom cjenovnom rangu, a znate koji sam dobio {#}  Vrati ga jos jedno te ako dodje neispravan, nazovi svog operatera te se tuzi na Agram, oni ce ti reci da zoves Agram. Nazovi Agram te reci da zahtjevas novi uređaj. Isti ili neki drugi tvoja dobra volja...

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
15 godina
LG G2 tema

Idi i zali se jer ovo je koma, nisam to jos vidio.

Sretno i javi kako je proslo. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Evo još sličica {#}

Ovo izgleda ko neko trece razredno sra**e od ekrana, a ne kao ekran od G2... Pritisni Agram servis i neka ti daju novi uredaj... Imam G2 i nemam ovakvih problema, to cak nisam vidio ni na jeftinijim uredajima

16 godina
neaktivan

Evo mobitel u rukama, prvi dojmovi - uređaj da bolji biti ne može. Cijeli dan ga mrcvarim..

Može preporuka zaštitne maskice? Već je doživio slučajni pad na cesti, srećom sa jako male visine, pa se ama baš ništa nije okrznulo

GL&HF
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Spligen je kvalutetna maska...nije glomazna..a i lijepa je dizajnom(meni)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tonix8 kaže...

Spligen je kvalutetna maska...nije glomazna..a i lijepa je dizajnom(meni)

Spigen* Slim Armor

Vodafone je izbacio update D80220B sa Knock Code, vjerojatno i VIPovci bi trebali dobiti uskoro :) 

13 godina
LG G2 tema

Mislim da ce za postojece biti dovoljno samo flashati taj novi kernel + lockscreensettings i knock code je tu. Za softkeys navodno fejk.

ja

0 0 hvala 1
15 godina
LG G2 tema

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=ovdje

Provjerio sam svoj imei i vec imam 20b update, ali ga nemam OTA. Zanima me ako ga flashnem preko onog programa od lg-a dali ce mi se vratiti rooted u download modeu. Mozda je netko upoznat s tim, pa bolje da pitam nego da se kasnije zafrkavam opet pokusavajuci to maknuti

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš

0 0 hvala 0
13 godina
merio kaže...

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=ovdje

Provjerio sam svoj imei i vec imam 20b update, ali ga nemam OTA. Zanima me ako ga flashnem preko onog programa od lg-a dali ce mi se vratiti rooted u download modeu. Mozda je netko upoznat s tim, pa bolje da pitam nego da se kasnije zafrkavam opet pokusavajuci to maknuti

Gle sta sam ja napravio. Znaci imao sam rooted, cloudy pro II 2.0, samo flashao novi 20B(znaci ne onaj sto smo imali prije par tjedana nego ovaj novi koji ima knock code), samo sam kdz pregazio, malo FC proslo, nisam reset radio. Pise unrooted sad. Tako da..Stavi slobodno a ako zatreba moci ces svakako vratiti na unrooted.

ja
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav svima!

Imam samo jedno pitanje. Tražim po netu već čitav dan i ne mogu naći. Ugl pomoću LG Tool-a sam nadogradio svoj G2 na najnoviju verziju (4.4.2 - D80220b) pa me zanima da li se može root-ati ta verzija? Ako da, kako? 

Hvala puno unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Moze. Ovako .

ja

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Aaaaa hvala ti puno!! :) Ja jučer cijeli dan pokušavao sa IOroot23 i cudio se kak neće :P Spasio si me :)

13 godina
LG G2 tema

Najbolje ti je teme na xda pratiti. Uvijek biti u tijeku.

ja

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice