LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.084.637
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema

edit: hebiga kvotanje neće i neće... uglavnom odgovor momku tonix8 koji je pitao pitanje vezano za icon pack

nisam stoposto siguran al općenito stock launcheri (barem na samsungovim touchwizzovima koje sam koristio) ne podržavaju opciju mjenjana ikona. Možeš ako želiš ostat na stock launcheru instalirat icon changer sa google playa, ali će ti mjenjati ikone samo na home screenu. Znači instaliraš icon pack i taj icon changer i ideš pješke jednu po jednu.

Inače moraš instalirati drugi launcher, Nova ili Apex ili nešto slično koji podržavaju importiranje svih ikona iz icon packa. Opciju za mjenjane ikona češ naći u settings nova launchera (po meni najdražeg)

Pa pokušaj tako...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 13:55 (djoni_gitara).
13 godina
neaktivan
LG G2 tema
Hvala,preko Nova-e radim i jaa..

Vjv. Ce mob na reklamaciju,uzasno sporo se puni,uzasno..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonix8 kaže...
Hvala,preko Nova-e radim i jaa..

Vjv. Ce mob na reklamaciju,uzasno sporo se puni,uzasno..

Provaj prije punjenja ugasiti mobilnu mrezu (tj internet i wifi) pa javi kako ide.

Sjecam se da je htc sensation vise trosio nego sto je punio kad sam na netu, upaljen ekran + mreza na 3g.

ja
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

evo na 48% je..iskljucio sam sad net i to..javim kad bude 100%..koliko vama otp. treba od 0 do 100%?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tonix8 kaže...

evo na 48% je..iskljucio sam sad net i to..javim kad bude 100%..koliko vama otp. treba od 0 do 100%?

sat i pol, možda i manje...

13 godina
LG G2 tema

Sat i pol, bas tako. Naravno ako je punjac original.

Skini CurrentWidget, stavi widget na homescreen i ustekaj na punjac, meni pokazuje na 25%   1600 mA cca... trebalo bi ici do 2000, sto vise je baterija puna to se postepeno smanjuje.

Ako je puno manje onda nesto ne valja kod tebe.

ja
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 20:18 (bender_007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

jbt,do sad 62%...probat cu s drugim punjacem mada sumnjam...a prek onog widgeta pokazuje 79mA

kako je vama dosao punjac..u jednom komadu ili ona kutijica i stick?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonix8 kaže...

jbt,do sad 62%...probat cu s drugim punjacem mada sumnjam...a prek onog widgeta pokazuje 79mA

kako je vama dosao punjac..u jednom komadu ili ona kutijica i stick?

Ajd uzmi bilo koji drugi punjac (htc, nokia, samsung..) pa probaj.

Kutijica i stick.

ja
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

nista bolje..od zadnjeg mog posta u 20:30 je za 11-12% napunilo..a vidis kod mene je dosao punjac u 1 dijelu,koo oni stari mobovi..i uz njega onaj stick za prebacivanje preko PC i sl..mob nije kupljen kod nas..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Jel mi mozes uslikati punjac? I Procitati sta pise iza ?

ja

0 0 hvala 0
14 godina
tonix8 kaže...

Da vas pitam...jel itko instalirao neki icon pack i da mi moze obj. kako to funkc..

This is a “unique to LG” feature: You can change the icons that represent different apps and resize them. Tap and hold on an app icon and then let go and you’ll see an option at the top right of the icon which will open your icon choices. You can choose a different icon or change the dimensions. If there’s space around it after you tap and hold then let go, you’ll also see blue corners that can be dragged out to expand the app icon and turn it into a widget.

Znaci drziš ikonu i pustiš ju pa ce ti se pojaviti malo ljubičasto u kutu kao kist i stisnes na to i tamo bi ti se trebale pojaviti ikone i velicina pa samo promjenis.

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Mogu reći da mi na D80220b puno puno duže traje baterija.

Ima kakav info kad će root i recovery za 4.4.2?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Izgubio sam ono metalno slovo G za otvaranje SIM utora danas kad sam nosio uređaj na servis. S čim je najbolje to zamijeniti? Spajalica???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Pribadaca/igla radi sasvim ok.

ja
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 19:01 (bender_007).

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Izgubio sam ono metalno slovo G za otvaranje SIM utora danas kad sam nosio uređaj na servis. S čim je najbolje to zamijeniti? Spajalica???

Meni je spajalica jos bolja od igle jer mos napravit 'rukohvat' pa je lakse stisnut unutra :)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
LG G2 tema

Malo iznenadjenje za one koji su na 4.4.2 i cekaju root i recovery :)

Uskoro :), sve testirano naravno, jedan klik i bam :)

EDIT: naravno, sami morate rootati, tu zezanciju mi je previse includati.

Znaci program ce flashati ujedno i recovery, trenutno twrp(uz podrsku za USB OTG), mozda ubacim i opciju za modificirani philz.

U slucaju da netko ima problema s download modom, program ce automatski i to fixati. U slucaju da se flasha nekompatibilan recovery, to ce takodjer fixati.

Kako bi sve zaista radilo bez iznenadjenja moram to jos malo testirati (radi sve.. nego..ako ljudima das opciju ostat ce zbunjeni pa cu sve nagurati u jedan GUMB i sve 5 :) ).

Vjerojatno ce sprijeciti poveci broj bootloop + no download mode + no recovery + bricked LG G2 koji su se prosirili s pojavom roota za 4.4.2

ja
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 16:03 (bender_007).

4 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
LG G2 tema
Nissm doma,poslst cu sliku punjaca u ned-pon

jel mi moze netko obj. Kako gledat filmove preko moba,hitno mi je..sta sve treba, i kako ubaciti titlove i to...aj molim vas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tonix8 kaže...
Nissm doma,poslst cu sliku punjaca u ned-pon

jel mi moze netko obj. Kako gledat filmove preko moba,hitno mi je..sta sve treba, i kako ubaciti titlove i to...aj molim vas

Instaliraš BSPlayer. Podržava hrvatske titlove, s kvačicama naravno. Ako su titlovi integrirani u filmu, čita, isto kao i ako su sa strane (ko šta na kompu bude), automatski ih poveže s filmom.

13 godina
neaktivan
LG G2 tema
Znaci skinem film preko kompa,prebacim na mob i preko BSPpayera ubacim titlove?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pitanje ...čitam tu svakakve ogromne brojke oko sati na bateriji i nije mi ni malo jasno kako vi to postignete. imam G2 već pola godine i nikad nisam uspio imati više od 42h na bateriji u prosjeku mi bude oko 37 sati. Neznam jesam ja lud ili moja baterija ne valja. Trenutno stanje baterije je 15h i 56 min, na 49 % je, SOT je 3h 9min. cijelo vrijeme su mi upaljeni Wifi i mobilna mreža, lokacija i sinkronizacija za facebook, google, mail, viber i Whats app. svijetlina ekrana mi je na 55% i tako mi stoji cijelo vrijeme. 4.4.2 je na njemu

da li mi baterija prekratko traje ili je to normalno ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 12:04 (Daci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Daci kaže...

Pitanje ...čitam tu svakakve ogromne brojke oko sati na bateriji i nije mi ni malo jasno kako vi to postignete. imam G2 već pola godine i nikad nisam uspio imati više od 42h na bateriji u prosjeku mi bude oko 37 sati. Neznam jesam ja lud ili moja baterija ne valja. Trenutno stanje baterije je 15h i 56 min, na 49 % je, SOT je 3h 9min. cijelo vrijeme su mi upaljeni Wifi i mobilna mreža, lokacija i sinkronizacija za facebook, google, mail, viber i Whats app. svijetlina ekrana mi je na 55% i tako mi stoji cijelo vrijeme. 4.4.2 je na njemu

da li mi baterija prekratko traje ili je to normalno ?

Pa pošto možeš prek 6h SOTa dobit imaš sasvim OK bateriju. Pojedu ti sve ove aplikacije bateriju koje koriste sinkronizaciju i push.

16 godina
neaktivan
LG G2 tema

ne nemogu, nikad više od 4 i pol sata..ugl nikad mi nije 48 sati odnosno 2 puna dana baterija izdržala gledam ovdje čudotvorne brojke

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Najduze sto mi je mob izdurao je 113 h, ali je stvarno malo bio koristen (makar je stalno npr. ukljucen push, automatska azuriranja, sinkronizacija itd.).

Prilazem i screenshot, cak je i mene zbunilo koliko je dugo bio na bateriji jer sam nesto radio na njemu i nisam se mogao sjetiti kada je bio na punjacu zadnji puta (naravno, to je bila iznimka posto je mob bio tih dana koristen samo za WhatsApp, mail, Facebook te malo Flipboard i web).

Razina osvijetljenja displaya mi je na G2 65%, automatsko namjestanje osvijetljenja mi ne odgovara pa mi je ovih 65% idealno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 16:15 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

eto kak sad to , kolo ti je bio screen on ?? ja stvarno mislim da moja baterija ful slabo traje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Pa ako ti je na 49% imao 3:09 SOT, prema nekim proračunima trebao bi dobit 6h {#}

Jel igraš igre možda, koliko telefoniraš, koristiš LTE i GPS??

Ja na svom dobijem oko 5+h SOTa, s tim da ne igram igre, a LCD je na automatskom osvijetlenju koje je s prelaskom na 4.4.2 čist pristojno sređeno, push samo za Gmail i Hangouts i bez korištenja GPSa i prosječno telefoniranje od nekih 20min dnevno.

btw. Igrao se dosta danas s HTC One M7, po meni u usporedbi s G2 mobitel je za klasu lošiji. Jedini plus je što je aluminijski, ostalo me nije niti malo impresioniralo, a ni toliko hvaljeni Sense mi nije nešto...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 20:35 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Trenutno stanje 23h 48 min, 13% baterije, Screen on 4h 32 min

Ne igram igrice  tu i tamo max možda 10 min na dan , nekad ni toliko

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 19:53 (Daci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ispričavam se ako je pitanje već bilo postavljeno ali da li je neko narucivao svoj G2 preko Mobicity-a i kakva su iskustva ?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Jel se može još uvijek dobiti Quick Window Case ili je ta pogodnost završila?

Ako se može dobiti na koji mail se trebam obratiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Evo ga :)

AutoRec
KitKat Recovery Installer

XDA link 

Enjoy :) 

ja

1 0 hvala 4
13 godina
odjavljen
bender_007 kaže...

Evo ga :)

AutoRec
KitKat Recovery Installer

XDA link 

Enjoy :) 

Hvala. Jesi probao da izneses prve dojmove : )

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice