LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.084.600
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G2 tema
Alien 22 kaže...
Godra kaže...

Nexus 5 ili LG G2? Vise preferiram AOSP sa Nexusa ali G2 ima, koliko vidim odlicnu bateriju pa se nikako ne mogu odluciti. Sta je po vama bolji te ako moze kometar malo o LG sucelju (iskreno mi se ne svidja ali mozda me netko razuvjeri {#} )

Najbolje bi bilo da imas nekog frenda da ti posudi mob na jedan dan - onda bi shvatio zbog cega ga tolko hvalimo {#}

A nema ga nitko sto ja znam (sve Samsung i Apple haha) Glavni problem koji me muci je taj LGiev skin. Trenutno sam na Galaxy Nexusu i volim sto je Nexus, lako mu otkljuca bootloader, lako se roota istalira custom ROM i kernel a koliko sam vidio na XDA, bootloader od G2 je zakljucan. I jos jedno pitanje, na jednom reviewu je receno kako, iako G2 ima ogromnu bateriju, poprilicno trosi bateriju u igrama ( krivac je GPU navodno). Na njihovom reviewu, G2 je trosio 1% baterije svake minute u NFS:MW. Jel to istina? Ne igram bas mnogo na mobitelu, al u skoli dobro dodje na glupljim predmetima {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 20:00 (Godra).
17 godina
Godra kaže...

A nema ga nitko sto ja znam (sve Samsung i Apple haha) Glavni problem koji me muci je taj LGiev skin. Trenutno sam na Galaxy Nexusu i volim sto je Nexus, lako mu otkljuca bootloader, lako se roota istalira custom ROM i kernel a koliko sam vidio na XDA, bootloader od G2 je zakljucan. I jos jedno pitanje, na jednom reviewu je receno kako, iako G2 ima ogromnu bateriju, poprilicno trosi bateriju u igrama ( krivac je GPU navodno). Na njihovom reviewu, G2 je trosio 1% baterije svake minute u NFS:MW. Jel to istina? Ne igram bas mnogo na mobitelu, al u skoli dobro dodje na glupljim predmetima {#}

Pa ak ti je do Androida instaliraš lako neki AOSP Android na uređaj (pričekaj dok ne izađe CM 11 stable). Meni je čist OK sučelje zasad, slično je kao Samsungov TW, ali nije tak puno natrpano bloatwareom. Kitkat je na njemu, fluidan uređaj, kamera odlična (ima OIS koji nema ni S5 ni novi One M8), baterija odlična, ne znam što drugo možeš tražit od uređaja...

Hardverski je uređaj bolji od Nexusa, a cijena im je trenutačno tu negdje. Ja sam svog kupio za 2700 novog novcatog na njuškalu. Što se tiče igara, svaki uređaj pokuri bateriju začas na taj način.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 11:42 (lllnuclearlll).
13 godina
LG G2 tema

Evo gledam na s4 temi gdje se postavlja pitanje g2 ili s4 ocekujuci nepristran odgovor.

Sta vi mislite? S4 ili G2 ? :) (ocekivanje nepristranog odgovora na pristranoj temi ?)

ja

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Definitivno lg g2.
Zbog cega?

Zbog svega.

Noviji je uredjaj, Samsung vrlo lako otpisuje svoje starije uredjaje sto se tice azuriranja.
http://isvijet.com.hr
15 godina

Eto ja sam 10-ak stranica iza napravio glasanje..G2 je dobio 24 glasa a S4 samo jedan..to sve govori...pa G2 je u rangu S5 ako ne i bolji{#}

13 godina
LG G2 tema

:) Ne mozemo ni mi nepristrani biti ali barem je netko probao i s4 i g2.

To je na ovu temu, zadnja 2 posta

ja

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

ne znam ni sam vise koji bi uzeo ubijate me :D blender sta ti imas ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 16:12 (lukan).

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

:) Ja sam uzeo bolji...ovaj, hocu reci..uzeo sam g2 :)

Na onom threadu ce reci da je s4, na ovom da je g2.

s5 je hardverski u rangu s g2 (tj jaca je naravno ali upitno koliko)

s4 i9506 je isti hardver kao g2 ali ajd nadji to.

G2 je odlican mob ali opet..moras ti to vidjeti tvojim ocima, uzeti u ruke. Nemoj napamet nista. Naidji u neki t-centar ili vip ili kako vec, pogledaj ih. Razmisli sta ces s njim raditi, pregledaj featurese. Ako naidjes na neka pitanja slobodno se javi u temu ovdje ili tamo u s4. Meni je logicno bilo, jaci i moderniji hardver, noviji uredjaj. Jedino sto me malo sprjecavalo je "LG"..strah od marke..Ali bome, odlican je. Iako svaki mob ima svoje mane..doslovno svaki.

ja

2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

a de mi reci knoc knoc kako radi jer kada gledam na youtubu vecini ljudi nekada ne uhvati od prve 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

lega ima s4 i "zaljubljen" je u njega! bar je bio dok mu nisam pokazao sta je mobitel...

salu na stranu.. kao sto rekoh, lega ima s4 i baj je bilo tako, kenjao je "ovo je samsung, na ne neki lg" a onda sam mu dao mob da malo prcka po njemu, pa mu poslije toga usporedno pokazao specifikacije jednog i drugog.. ostao je paf. jezik do poda!

sad vise ne kenja protiv lg-a!

a druga stvar, neznam sta su ljudi toliko protiv tog lg-a.. ja sam kupio tv koji ima usb utor na sebi.. malo koji tv se moze pohvaliti takvim opcijama usb-a kao ovaj tv. od podrzanih formata, pa do namjestanja pozicije, velicine, timeinga i kojecega ostaloga u titlovima...

nije lg vise drlog kao sto je nekad bio. a i na kraju-krajeva, velika vecina panela i displaya u tv-ima, monitorima, tabletima i mobitelima je upravo od lg-a!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Lol svaki moderniji tv ima USB. Moj jeftini 26" Sony star par godina to ima.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
13 godina
lukan kaže...

a de mi reci knoc knoc kako radi jer kada gledam na youtubu vecini ljudi nekada ne uhvati od prve

Na kitkatu doslovno svaki put. Na pro g2 portovima slabije, barem meni.

ja
17 godina
LG G2 tema

Ako može malo pomoći.

Dakle imam nekakvu blijedu crticu tj. dvije u gornjem desnom uglu na ekranu. Najbolje se vidi kad otvorim notification bar na sivoj podlozi. Zanima me jel to normalno, jel za reklamaciju ili jednostavno nesavršenost proizvodnog procesa?

Uređaj je star 2 tjedna.

Inače je praktički neprimjetno, no na sivoj boji se nazire, nekad jače a nekad nestane skoro skroz. Pojma nemam što je to i trebam li što poduzeti u vezi toga? Na telefonu je malo više primjetno nego na ovim fotografijama koje nisu nešto.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 20:23 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Teoretski bi mogao reklamirati. Vidim da ima vise revizija g2, ja imam 1.0, neki imaju 1.1, 1.2, vece rupice na zvucnicima, vjerojatno mikrofonu itd itd..finese neke. Mozda bi ga mogao mijenjati. Pogledaj prvo sta kazu u servisu na to.

ja

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

mozda ti je par mrtvih piksela provjeri to, ja sam imao na jednom mobitelu mrtvu tocku probaj naci neku sivu pozadinu preko cijelog ekrana pa ako opet vidis onda je do piksela 

17 godina
LG G2 tema

Kome da se obratim za reklamaciju? Uređaj je kupljen u TELE2.

Evo uspio sam dobit bolju sliku:

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 21:19 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Vidi s njima(tele2). Prije par stranica sam stavio sta su odgovorili u vezi servisa.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Lol svaki moderniji tv ima USB. Moj jeftini 26" Sony star par godina to ima.

lolnem ti ga! ajd drugi puta procitaj sta sam napisao! kao prvo, uopce nisam naveo kad sam kupio tv. drugo, to sto sam u istoj recenici spomenuo tv i usb na njemu, ne znaci da sam se hvalio kako lg tv ima usb na sebi. znam da ih imaju, sad vec i svi tv-i, ali je bitno to sta ti mozes sas tim svojim usb na tom tvom slony-ju a sta ja mogu sa svojim! ako nisi spreman do kraja citati neciji post, nemoj ga ni komentirati!

LP

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
17 godina
LG G2 tema

hm, zanimljivo... Izgleda da nije problem u displayu.

Napravio sam sivi .jpg u paintu u FHD rezi i stavio na mobitel kao wallpaper i kad ga stavim u fullscreen vidim obrise nekih stvari koje su bile na uređaju prije nego sam povećao sliku. Tipa vidim te crtce gore, vidim dolje tipke od menija jedno vrijeme itd. Ali samo na toj tamnosivoj boji. Inače na svim ostalim bojama nema ništa. Možda je gRAM krivac za to ili ne znam šta. Kao da imam plazma ekran koji zadržava staru sliku još neko vrijeme nakon što prebaciš program.

Nakon što se igram s uređajem 2-3 minute, snimam kamerom, pogledam film ili nešto te dvije crtice na vrhu nestanu potpuno, kad otvorim notification bar nema ih...

Očito se radi o nekakvom zadržavanju slike, bezveze mi je reklamirati to ići jer mislim da nema smisla, a i nebi im baš dao novi uređaj da mi prčkaju previše po njemu i rastavljaju ga.

A evo našao sam i da nisam jedini:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2623642

Radi se baš o toj sivoj boji.

Zanimljivo je da se te crtice pojave kad je ekran ugašen kraće vrijeme, i nakon paljenja nestanu za 2-3min, a recimo ujutro nakon što je ekran ugašen cijelu noć se ne vide uopće... Budem vidio što vele na servisu za to pa ću razmislit...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 10:15 (lllnuclearlll).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sličan problem sam ja imao sa lg l7 2. Vidio sam obrise tipkovnice isto na sivoj podlozi ili u notification bar. Kako riješiti ne znam jer mi ne smeta toliko pošto rijetko dolazim u dodir sa sivom podlogom.
17 godina
LG G2 tema

Kak ubacit titlove u aplikaciji Videos?

Ima opcija subtitles no ne prepoznaje mi ih kad ih idem odabrati, tj. ne vidim ih uopće. Ime filma i titla je isto. Probao sam sa .srt i .sub i ne uspjevam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 15:29 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lllnuclearlll kaže...

Kak ubacit titlove u aplikaciji Videos?

Ima opcija subtitles no ne prepoznaje mi ih kad ih idem odabrati, tj. ne vidim ih uopće. Ime filma i titla je isto. Probao sam sa .srt i .sub i ne uspjevam.

Mx player sa google playa ce ti rijesiti sve probleme ;)

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozz,dobio sam mob..pa da vas pitam odmah..koliko se vama puni mobitel? evo meni negdje od 3 i 15 do sad napunio 55% (prvo je punjenje)

Izgleda mi malo dugo!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
tonix8 kaže...

Pozz,dobio sam mob..pa da vas pitam odmah..koliko se vama puni mobitel? evo meni negdje od 3 i 15 do sad napunio 55% (prvo je punjenje)

Izgleda mi malo dugo!?

Jel ga punis preko punjaca ili USB a te drljas li po njemu ( pretpostavljam da drljas ) ?

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

prek punjaca..nista ne diram..samo sam ga ukljucio i ostavio da se puni..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Neznam - probaj ga ugasit - upalit po ponovo stavi na punjac .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
Rašo kaže...

root na kitkatu sam napravio al imam problema sa recovery menijem. TWRP mi ne prepoznaje mobitel :/ Znači otvorim TWRP menager-advanced-install recovery i piše Davice name -G2 -NOT SUPPORTED.Neko rješenje?

Malo je zamrseno to. Na tvom mjestu bi iz download modea flashao 4.2.2, stavio root i recovery i onda flashao normalno romove.

Ovako postoji mogucnost da ti se desi ono sto se meni desilo. Znaci, nece ti instalirati a ako i uspije instalirati ostanes bez download moda, os'a i recovery. Onda ga moras na linux sistem spojiti gdje ce ucitati particije i bootloader flashati.

Jučer sam to probao i zamalo upao u probleme...mob mi otišao u bootlop no nekako sam ga uspio naterati na download mode i vratiti 4.4.2.Stavio sam verziju D80220B.Neću se više igrati s tim dok ne izađe root i recovery za 4.4.2...baš si želim staviti taj 

RAYGLOBE FLEX ROM  :D
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da vas pitam...jel itko instalirao neki icon pack i da mi moze obj. kako to funkc..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

delete

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 13:06 (djoni_gitara).
11 godina
neaktivan
edit: nešto neće da kvota, pa evo ovako onda
Godra kaže...

Nexus 5 ili LG G2? Vise preferiram AOSP sa Nexusa ali G2 ima, koliko vidim odlicnu bateriju pa se nikako ne mogu odluciti. Sta je po vama bolji te ako moze kometar malo o LG sucelju (iskreno mi se ne svidja ali mozda me netko razuvjeri {#} )

Najbolje bi bilo da imas nekog frenda da ti posudi mob na jedan dan - onda bi shvatio zbog cega ga tolko hvalimo {#}

Nemoj ni pomišljati na nexusa5 pored G2. Imao sam i jedan i drugi pa ću ti reći sljedeće: Nexus5 je takvo smeće od telefona da ja naprosto nisam mogao vjerovat da je to nexus o kojem svi govore. Za iste pare ta dva uređaja su neusporediva.

Baterija : Nexus5 ima najgoru baterija ikad i kad pogasiš sve što ti treba na mobitelu, znači sinkronizaciju, gps, prebaciš na 2G itd. Screen on time nisam uspio dobit nikad više od jedva 3sata, i to samo ako sam napunio mobitel i odmah ga počeo koristit bez da je ijednom otišao u standby, znači kad si na poslu imaš 10poziva, pogledaš koji puta koliko ima sati i imaš 30min screen on timea, u međuvremenu bateriju su ti ubili lokacijski wakelockovi i kad si došao kući imaš 65% baterije (Zaboravio sam da imaš najnoviji android 4.4.2 koji je stock i ne rootan također smeće), malo ga koristiš i oko 19h nemaš više baterije, pa ti sad puni mobitel, jer ćeš za koji minut morat negdje itd Užas! 

Na G2 nemogu potrošit bateriju cijeli dan a sve je popaljeno svjetlina najčešće na max itd. BRUTAL :)

Ekran: Ja nisam ni znao za G2 jer me LG kao proizvođač odbijao oduvijek, jer oni prave klime :). Onda sam slučajno u prolasku svratio u vip da vidim jel ima tamo kakav bolji mobitel od mog nexusa5. I odmah sam ga prepoznao sa vrata. Postavio sam ih jedan pored drugoga i šta da ti kažem, nexus5 mi je izgledao kao tamagoči pored Elđija. ELĐI ga je ubio sa svjetlinom, što je meni ekstremno bitno, jer se ne sakrivam pod suncem da bih pročitao poruku ili neki mejl itd i često nisam kod kuće nego sam vani, a navečer i kad jesam, smanjim svjetlinu jel. Rezlouciju obadva imaju odličnu to već znaš, al svjetlina kako sam rekao, meni bitna. Elđi mi super izgleda pod suncem, sve i dalje čitam bez problema.

I da elđi ima veći ekran taman koliko treba, odnosno meni najsavršenija veličina ekrana, imao sam note1 i 2 i tablete i svašta al ovo je definitivno najbolja dimenzija

Kvaliteta izrade: Rekao sam već, nexus5 mi izgleda ko tamagoči pored ovog čuda, skroz je neki plastičan i neuvjerljiv. Nije da elđi sad ubija tu, al barem izgleda koliko i košta, bezel na ekranu je brutalan.Točka :)

Softver: elđi ima definitivno najodvratniji software koji sam ikad koristio, čak mi je i ios7 na ajpedu mila majka naspram ovoga. stvarno katastrofa. Osjećam nervozu dok skrolam ili tražim neku opciju, aplikaciju il šta već. Nexus5 je ajd odličan. Al iskreno to mi apsolutno ništa ne znači kad visim na xda forumu te rootam mobitel u roku par sati nakon što ga kupim.

Trenutno sam flešno na G2 AOSP like software (za nekog ko nezna softver ko na nexusu) i presretan sam. To je bio jedini razlog zašto sam uopće i kupio nexusa te se suzdržavao negdje dva tri tjedna dok ga nisam stavio na oglasnik.

Znači aosp sa double tap to wake i sleep koji radi bez problema, original elđi kamerom koja je bolja od googlove normalno, onim remote kontrolerom itd. Znači neznam šta bi mi nedostajalo sa stock sw, možda lag ili kombinacija boja :-). Kernel koji se da undervoltat jer se g2 zna malo zagrijat što ja nevolim, undervoltao sam ga dosta, skoro 75mv na nekim freq, nisam pokušavao više jer ga imam tek 3dana pa nisam stigao. Uglavnom ako želiš nexus zbog softwarea, ne treba ti jer imaš izbora na xda dovoljno. I neću sad reći al mislim da mi čak i bolje radi sad elđi nego nexus (možda zato što sam nexusa morao ubijat i downlklokat  da spasim bateriju)

Šta još: neznam, eto nemoj kupit nexusa5 ako ti je stalo do mog mišljenja, mislim da ću ti napravit uslugu

Malo sam se raspisao, možda nekom smeta, sorry, al sad mi je lakše. Nisam imao s kim podjelit, imam psa koji se ne kuži u mobitele a cura još manje, iako ne živim sa starcima oni svejedno seru šta trošiš na to, šta će ti, šta da ti ispadne. Nitko ne rrazumije :)

Pozdrav i sretno u odabiru!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice