[Kupovina] Steam Deck OLED

poruka: 7
|
čitano: 746
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine

Kupujem Steam Deck OLED!

Ako netko slučajno prodava neka se javi, njuškalo i market place su puni scam oglasa.

4 godine

Kupljen Legion Go na kraju. 

8 godina
Re: [Kupovina] Steam Deck OLED
Ammadox kaže...

Go ili Go S? Ako je S, instaliraj Steam OS. 

13 godina
Ammadox kaže...

Brzo ćeš ga prodati 

Tako loše zvučnike sam zadnji put čuo na igračkama iz Happy Meala, a o trajanju baterije da ne govorim. Osim toga, cijeli OS je štekav, zbagan. Stišavanje zvuka u nekim igrama dovodi do rušenja. Sleep i wake ne funkcionira, ergonomski je jedna od najlošije izvedenih konzola, joypadi su flimsy i neupotrebivi za ono što se reklamiraju, ekran je inferioran kontastom i bojama, previsoke rezolucije za tu bateriju i snagu. Rog Ally je koplje-dva iznad kao i Steam deck, riješi se toga čim prije dok ljudi misle da im takvo što treba za igranje na godišnjem

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2025 12:38 (maks0806).
4 godine

Legion Go, svidio mi se ekran a i jako je dobra cijena bila. (Uglavnom cijena haha)

Ne mogu bez windowsa, odvratni su ali rade. 😅

4 godine
maks0806 kaže...
Ammadox kaže...

Brzo ćeš ga prodati 

Tako loše zvučnike sam zadnji put čuo na igračkama iz Happy Meala, a o trajanju baterije da ne govorim. Osim toga, cijeli OS je štekav, zbagan. Stišavanje zvuka u nekim igrama dovodi do rušenja. Sleep i wake ne funkcionira, ergonomski je jedna od najlošije izvedenih konzola, joypadi su flimsy i neupotrebivi za ono što se reklamiraju, ekran je inferioran kontastom i bojama, previsoke rezolucije za tu bateriju i snagu. Rog Ally je koplje-dva iznad kao i Steam deck, riješi se toga čim prije dok ljudi misle da im takvo što treba za igranje na godišnjem

Zvucnici su losi, to se slazem, ali ostatak ti zvuci kao da ga mrzis bezveze.

Meni sluzi za light gaming i emulaciju na kaucu, ne pokusavam na njemu vrtit ni igrat nesto zahtjevno, ekran mi je odlican, pogotovo kad streamam s glavnog PC-a preko moonlighta, joypadi su hall effect iako nisu bas udobni, ali uz comfort gripove su skroz ok.
Steam Deck ima svojih prednosti, ali s obzirom da je lenovo ujedno i laptop na kojem mogu raditi (ne do bog), gledati filmove itd, razlika je bila ogromna. Pogotovo uzevsi u obzir da je Z1E 1TB i da je jeftiniji od polovnih deckova.

Necu ga prodati jer radi sve sto mi treba, ako tebi ne pase, sve pet, ali ne znaci da je smece. Pogotovo ako malo pogledas online.

13 godina

A vidjet ćeš kroz koji dan/tjedan, ne mrzim ga bez razloga. Najjeftiniji je jer je najgori od svih handhelda iz gorespomenutih razloga.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice