Pozdrav, tražim navedene komponente, za potrebe surfanja, bilo bi poželjno ako bi jedna osoba imala sve navedeno, samo molim bez Adata SSD je mi se nisu pokazali pouzdanima. ŠTO JEFTINIJE
[Kupovina] Q6600, 2+2GB DDR2 800Mhz + SSD 120GB
- poruka: 6
- |
- čitano: 854
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Procesor i memorija riješena s kolegom Remzijem. Tražim još SSD 120GB
Nakon objave prvi se javio Remzi, međutim se u međuvremenu javio Vader i kaže da ima sve, rekoh super, šaljem Remziju poruku da ipak ništa od poslovanja kad Vader ima sve jer mi opet paše da što jeftinije prođem. Drugi dan javlja da nema CPU, da pričekam još dan da vidi s kolegom da ima jedan rezerviran pa da vidim hoće li se prodati. Naravno prodao se. Nakon toga se javljam Remziju da ću ipak od njega uzeti komponente i Vaderu javim da ću onda samo disk kad već nema (rekao da mu stiže nekoliko komada s malo zapisa) CPU da bi mi na to rekao da mu se ne da zezati da si ga mogu kupiti u ZG. Namjerno to pišem ovdje kao neki ste tu forumaši ovo ono, a neozbiljni..nebitno što je sad ovaj škart od komponenti u pitanju, al bitan je princip jebiga... čisto da se vidi kako kolega posluje
Tražim još SSD 120GB
Da, mislio sam da imam Q6600, no ipak nemam nijedan. I prešutio si da sam ti naknadno dok sam utvrdio da nemam Q6600 davao Q9300, za kojeg si doduše kasnije rekao da ti ne paše jer ga misliš staviti u neki Dell koji ga ne podržava.
Da bi na kraju zajebavao da hoćeš samo SSD. E pa neda mi se zajebavati da po kiši potrošim litru goriva da bi ti poslao novi MLC SSD sa simboličnom količinom prometa koja se napravi prilikom testiranja diska i naravno 100% health za 100 kn.
Da, mislio sam da imam Q6600, no ipak nemam nijedan. I prešutio si da sam ti naknadno dok sam utvrdio da nemam Q6600 davao Q9300, za kojeg si doduše kasnije rekao da ti ne paše jer ga misliš staviti u neki Dell koji ga ne podržava.
Da bi na kraju zajebavao da hoćeš samo SSD. E pa neda mi se zajebavati da po kiši potrošim litru goriva da bi ti poslao novi MLC SSD sa simboličnom količinom prometa koja se napravi prilikom testiranja diska i naravno 100% health za 100 kn.
Piše u objavi tražim Q6600, da je mogla neka alternativa, napisao bih. Ne trudi se pametovati. A to šta ti se ne da zajebavati jer sam rekao da hoću onda samo SDD, tako ćeš i poslovati, neka te zaobilaze ovdje u širokom krugu.
Ti si zajebao situaciju jer si prodavao nešto što nemaš, da imaš obraza odnio bi mu taj SSD bez obzira na gnjavažu.
Jeste se nasli, sve same moralne vertikale. Postenjacino, koji ti je ovo profil po redu?
Gle, ja njega nisam zavlačio danima, prijepodne oko 10 smo počeli dogovarati, a popodne iza 18 dok sam došao doma sam mu javio da ga ne mogu pronaći i ponudio vrijednijeg/skupljeg bez nadoplate, za kojeg je nakon toga rekao da mu ne odgovara i to je to.