[Kupovina] Gt1030

poruka: 6
|
čitano: 831
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
[Kupovina] Kupujem Gt1030

Pozdrav!

Ako tko ima kakvu gt1030 2gb ddr5 low profile grafičku a usput ne tražite mnogo love rado bih ju udomio. Grafička ide u starije lenovo sff (M81) računalo pa je zahtjev takav kakav jeje. Ako imate saznanja da može i nešto drugo boljih karakteristika i pristojne cijene slobodno vičite!

Hvala!

12 godina
[Kupovina] Gt1030

gledao sam svojedobno za svoj stari HP 8200 SFF neke youtube klipove za best low profile grafičku koja bi pasala dimenzijama i maloj struji iz pcie slota pa je bilo nekih preporuka od 1050ti do čak nekih 1650-1660 koje ne vuku puno struje... 

ovisi za kaj ti treba... 

upiši svoje kućište u youtube i stavi upgrade iza naziva pa vidi da li ima kakvih pametnih preporuka

9 godina
neaktivan
Re: [Kupovina] Gt1030

Gledao sam i baš ta gt1030 je najbolji izbor... Spominjala se i 1050ti ali koliko sam shvatio nema ih baš na tržištu... 

12 godina
[Kupovina] Gt1030

ima novih, ali vjerojatno ne želiš toliko platiti za novu :)

9 godina
neaktivan

Nova mi je preskupa za komp koji se povremeno koristi...

Najviše mi je zbog Fusiona kojeg ponekad koristim a koji nekad štucne s ovom integriranom grafom a inače za muziku, surfanje i Office je komp odličan. 

12 godina
mamikulcic kaže...

Nova mi je preskupa za komp koji se povremeno koristi...

Najviše mi je zbog Fusiona kojeg ponekad koristim a koji nekad štucne s ovom integriranom grafom a inače za muziku, surfanje i Office je komp odličan. 

da, kužim

često se i sam pitam kad ekipa traži nekakav komp samo za surfanje, zakaj kupuju i troše lovu na ekstra novo ako ovak nešto zadovoljava njihove potrebe za cca 1000kn (karikiram)

taj moj HP sam samo apgrejdao sa 8 na 16gb rama, stavio unutra običan SSD i Win 10 maltene leti gore, grafičku ostavio koju je imao (neki Ati stari s gigom rama)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice