XFX ProSeries 750W čudan problem

poruka: 4
|
čitano: 2.287
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
XFX ProSeries 750W čudan problem

Pozdrav svima,

nedavno mi je bio crkao HDD, kupio novi i spojio ga na isti 6PIN sata konektor. Ispalo je da je novi HDD bio mrtav odnosno nije se mogao detektirati(provjereno u servisu).

Reklamiram ga pa dobijem novi HDD kojeg opet spojim i opet isto, budući sam počeo gubiti živce jer je skoro nemoguće da su 2x nova HDD neispravna .

Na kraju prebacim HDD kabel na drugi PSU utor na napajanju i sve radi  bez problema (prema slici u prilogu).

Jeli itko razumije zašto, jeli možda otišao spoj na PSU?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: XFX ProSeries 750W čudan problem

Vjeorvatno su ti pinovi na napajanju otišli, možda uskoro i drugi, ako imaš garanciju šalji ga ili na servis. Ako u računalu imaš komponente koje su taman 750w ili pinku više može doći do oštećenja. Drugi razlog nebih znao

13 godina
neaktivan

Nemam veliko opterećenje i5 Ivybridge, Gtx 680 + sdd i to je to.

Još jedna stvar ,  komp se nije mogao bootati prilikom dotičnog spoja. Windows mi je na SSD tako nema nikakve veze s ovim novim HDD.

Ali imaš pravo, možda su pinovi na tom utoru otišli.  Nadam se da neće ostali jer mi sve sad radi stabilno pa ne vidim razloga da se gnjavim, jer ću ostati bez kompa bar mjesec dana a treba mi radi posla.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 8:43 (they).
13 godina
protjeran
they kaže...

Nemam veliko opterećenje i5 Ivybridge, Gtx 680 + sdd i to je to.

Još jedna stvar ,  komp se nije mogao bootati prilikom dotičnog spoja. Windows mi je na SSD tako nema nikakve veze s ovim novim HDD.

Ali imaš pravo, možda su pinovi na tom utoru otišli.  Nadam se da neće ostali jer mi sve sad radi stabilno pa ne vidim razloga da se gnjavim, jer ću ostati bez kompa bar mjesec dana a treba mi radi posla.

pa spoji tu gtx 680 na taj utor pa vidi dali dobiva struje...ak ne nosi na servis!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice