Ma ja ću ih zamjeniti sa arctic max 14
Ma ja ću ih zamjeniti sa arctic max 14
probaj ih najprije, nisu loši i dosta podsjećaju na starije noctua ventove
u svakom slučaju su tihi i dosta dobro hlade, bez problema mi hlade krmaču od grafe koja vuče i do 400w i dosta vruć profesor
doduše kod mene su sva tri koja dobiješ s kućištem stavljeni naprijed i pokrivaju kompletni prednji dio, a odozada suz dodana dva silent wings
u originalu sa samo dva takva naprijed i jedan odozada vjerojatno bi rezultat bio dosta lošiji
probaj naprije dodat dva bionixa, a njih stavit naprijed, ako budeš nezadovoljan lako dokupiš još bionixa
ja sam pizajzla na buku, zato sam i kupovao silent wingse, pa su kod mene dobili prolaz... dosta su bolji od onoga što je nekad fractal stavljao u kućišta
Već imam arcticove ventove ja imam dvd pa su mi samo dva 14 cm coolera naprijed i iza je 14 rgb za izlaz toplog zraka van.
Piknuo Corsair 3000D Airflow White za 56€ sa Amazona, digli na 58 u međuvremenu al svj. ok cijena
...rasprodali 20 komada u dan i pol 
Ako može glupo pitanje za znalce, nedavno sam prešao na Lian Li V100R kućište pa mi je ovo prvi doticaj s ARGB stvarima.
Matična mi ima samo jedan ARGB header na kojem su trenutačno 4 ventilatora + led traka od kućišta sa 26 ledica, pretpostavljam da je debelo previše dodati još 3 ventilatora i pumpu (Thermalright ili Artic)?
Pretpostavljam da se pozbraja koliko struje odlazi na svaki vent pa vidim koliko prostora još imam do deklarirane snage na headeru ali ne znam kako bi znao koliko točno vuče led traka?
I ukoliko su pumpa i 3 venta sigurno previše jel puno i 2 ARGB venta (Thermalright phantom spirit)?
Pitam čisto da se ne zeznem kod kupovine hladnjaka i dam novaca bespotrebno ako svakako neće raditi pa rađe uzmem običnu verziju.
EDIT: čisto info da header podržava 3A struje max