V3 ili Elite 430

poruka: 12
|
čitano: 2.253
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
V3 ili Elite 430

Dvoumim se između ova dva kučišta, Thermaltake V3 ili CM Elite 430. Što bi vi uzeli? Preporuke, savjeti?

Ne znam, nekako sam zapeo za taj V3 ali i ovaj se čini ok, k tome i ima filtere za prašinu i sad stvarno nisam ni sam pametan.

Hvala.

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
V3 ili Elite 430

Samo da napomenem taj CM nema ponovno iskoristive expansion slot-ove.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
V3 ili Elite 430

Ja ti preporučjem V4, koji ja ima, meni je to odličan case...

ida stavi anketu bar

9 V3
11 elite 430
1 v4
0 neki treći u ovome rangu
Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
V3 ili Elite 430

ja imam V3 i mogu ti ga preporucit nista vise! vjerovatno je elite430 bolji, tj. svi hvale CM-ova kucista, ali ja ti iz prve ruke mogu za V3 reci! :)

mjesta za 6 120mm ventova, prozracan, dobar cable management se moze napraviti iako nema rupe za to, svi kablovi stanu iza hdd cage-a, PSU dolje sa filterom za prasinu...ugl. jako sam zadovoljan njime, iako bih ga mijenjao samo za neko vece, kvalitetnije kuciste! ako ga uzmes sigurno neces pogrijesit :) a V4 je isto kao i V3 samo ima sve one toolless sitnice koje mi se nisu najbolje pokazale, jer kada sam njima pricvrstio HDD dosta je skripao i vece vibracije su bile!

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
V3 ili Elite 430

Idi svakako na CM-a Elite 430. Malo je kvalitetnije kućište od Thermatakea V3/V4, ima ti dodatne filtere za prašinu što je jos jedna u nizu pogodnosti koje pruza to kuciste, meni je osobno ljepše zbog prozirne bocne stranice. Također ima mrvicu bolju završnu kvalitetu same izrade.

Na ovome sam forumu pročitao mišljenja nekoliko ljudi opcenito o TT-u V4, kao i iskustva koja su imali s njim i vecina mi je poručila ovo: ''Kloni se tog Thermaldreka''.

Ne želim da mi itko zamjeri, samo iznosim ono što sam čuo od drugih koji posjeduju navedeno kuciste. Ja ga osobno nisam imao, tako da ne bih znao koje su mu stvarne odlike - prednosti i mane.

U svakom slučaju, CM je bolje kuciste i samim time bolji izbor.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 15:25 (Caesar et Brutus).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
V3 ili Elite 430

Hvala na komentarima, ali i dalje nisam ništa pametniji {#}. Dugo sam gledao taj V3 i onda mi je zapeo za oko i CM, tu su si negdje ali postoje neke razlike i tak. Na anketi vodi V3 trenutno. Ah prespavat ću, pa ću sutra vidjeti što ću.

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: V3 ili Elite 430
Mentalist kaže...

Pogledajući par reviewova, youtube videa i sl, odlučio sam se na kraju za V3 ipak, pogotovo zbog ovo gore razloga jer mislim imati malo duže to kučište zbog nadogradnji a i želim odličan air flow što mi je bio i primarni cilj kupnje drugog kučišta, a filtere za prašinu uvijek mogu nakadno kupiti i staviti. (Mogu li? Gdje to ima za kupiti?)

Narčuo sam danas V3 iz adria computers, uglavnom ispadne 312,48 sa uključenom dostavom i plačam pouzećem, te bi sutra trebao stići. Staviti ću slike u Slike vašeg hardwera.

Ima netko da prodaje 120mm ventove? {#}

Hvala svima na odgovorima.

16 godina
protjeran
vrba5 kaže...
Mentalist kaže...

Pogledajući par reviewova, youtube videa i sl, odlučio sam se na kraju za  V3 ipak, pogotovo zbog ovo gore razloga jer mislim imati malo duže to kučište zbog nadogradnji a i želim odličan air flow što mi je bio i primarni cilj kupnje drugog kučišta, a filtere za prašinu uvijek mogu nakadno kupiti i staviti. (Mogu li? Gdje to ima za kupiti?)

Narčuo sam danas V3 iz adria computers, uglavnom ispadne 312,48 sa uključenom dostavom i plačam pouzećem, te bi sutra trebao stići. Staviti ću slike u Slike vašeg hardwera.

Ima netko da prodaje 120mm ventove?  {#}

Za filtere mozes staviti filtere za napu (ako se tako kaze). Posluziti ce odlicno.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina
Mentalist kaže...
vrba5 kaže...
Mentalist kaže...

Pogledajući par reviewova, youtube videa i sl, odlučio sam se na kraju za  V3 ipak, pogotovo zbog ovo gore razloga jer mislim imati malo duže to kučište zbog nadogradnji a i želim odličan air flow što mi je bio i primarni cilj kupnje drugog kučišta, a filtere za prašinu uvijek mogu nakadno kupiti i staviti. (Mogu li? Gdje to ima za kupiti?)

Ima netko da prodaje 120mm ventove? {#}

Za filtere mozes staviti filtere za napu (ako se tako kaze). Posluziti ce odlicno.

Da i imaš ih za 30ak kn u SIM-centrovima po zagrebu....

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
15 godina
vrba5 kaže...
Mentalist kaže...

Ima netko da prodaje 120mm ventove{#}

www.links.hr

www.chipoteka.hr 

www.adm.hr 

www.protis.hr 

pogledaj si malo ovdje: http://www.adm.hr/advanced_search_result.php?keywords=120mm&osCsid=155385288527eb49688c224ad9b91594&x=0&y=0

i ovdje: http://www.links.hr/?page=sviartikli&option=search&id_kategorija=0&search_phrase=120mm

17 godina
V3 ili Elite 430

Kupio od mene :-D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
V3 ili Elite 430

Tako je, kupio od rooswelta i prošao jeftinije nego u trgovini, zato sam i ptiao jel netko prodaje {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice