TX650 zuji

poruka: 6
|
čitano: 1.507
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
TX650 zuji

Evo odkad sam kupio novi komp stalno neki problemi. Dakle dok je bio u starom kompu radio je bez problema, a dok sam ga presadio u novi eto ti ga na... zuji !!! šta da radim? da ga nosim tamo di sam ga kupio ili će mi odbit prijavu kvara? još je pod garancijom... poludit ću jer me taj zvuk ubija u mozak{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TX650 zuji

i da...ne zuji kad je pod opterećenjem...tj. kad npr radim nešto zahtjevno(prime95, igranje itd.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: TX650 zuji

Da nije da "cvrči"?

Prigušnice sine, to je normalna pojava, u 90% slučajeva ti neće mijenjati napajanje.

Ako je iz eSys-a, onda odnesi direktno njima, jer ako je, oni su najliberalniji.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
Don Kihoty kaže...

Da nije da "cvrči"?

Prigušnice sine, to je normalna pojava, u 90% slučajeva ti neće mijenjati napajanje.

Ako je iz eSys-a, onda odnesi direktno njima, jer ako je, oni su najliberalniji.

ma cvrči-zuji tako nešta  {#} al mi opet nije jasno zašto utihne kad je npr. proc utiliziran na 100% ?

17 godina

Zvuk se mijenja pod opterećenjem jer se mijenja režim rada - ovisno o teretu mijenja se dužina trajanja impulsa (PWM) a moguće i frekvencija rada sklopa. Ništa štetno ni opasno, samo iritirajuće, ali to i sam znaš... pokušaj s garancijom, možda upali.

KaeR
17 godina
TX650 zuji

Poslo sam mail tamo di sam kupio napajanje, odgovorili su mi da donesem napajanje sa računom i jamstvom. Budem sad koji dan odnio pa da vidim šta će mi reći :) nekako mi žao napajanja ako ga budu promijenili jer već dugo vremena radi bez greške  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice