Tražim kučište...

poruka: 22
|
čitano: 2.992
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Tražim kučište...

Dakle, ovo nije nikakvo izlaganje, kupnja i/ili prodaja ali može eventualno prerasti u kupnju, ako budem imao sreće ;)

Tražim dotično kučište, ako ga netko ima na prodaju ili zna gdje bi ga mogao nabaviti. Neznam brand, pretpostavljam da je Codegen, ali nisam siguran. Google NE POMAŽE, vjerujte, probao sam sve kombinacije!

Godina proizvodnje je 1997/1998, midi tower sa 3x 5.25" 2x 3.15" (i još 3 skrivena), više detalja možete vidjeti na slikama. Spreman sam platiti i do 200kn, dakle PREKO vrijednosti samog kučišta, ali pod uvijetom da je očuvano i neoštećeno. Sve eventualne ponude molim pošaljite preko privatnih poruka da ovdje ne spamiramo temu, a ovdje samo pišite, odgovorite ako znate GDJE ga nabaviti, ili imate više pitanja. Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tražim kučište...

To sad skupljaš pa ćeš za 300 godina prodavat k'o oldtimere??{#} Pa koji će ti k to?

Fuck it :)
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Re: Tražim kučište...
Electricman :) kaže...

To sad skupljaš pa ćeš za 300 godina prodavat k'o oldtimere??{#} Pa koji će ti k to?

Gradi kuću od kućišta filanih zemljom ;)

www.rigburning.comule.com
13 godina
neaktivan
Asta kaže...

Gradi kuću od kućišta filanih zemljom ;)

Ha-ha :-P

Radim na restauraciji jedne konfe iz 1998, koju JOŠ UVIJEK imam, da pače radi kao nova ;) Kupljena je u Polaris Adisonu, firmi koja je propala još davne 2003.

2006. godine sam morao odbaciti ovo kučište jer je bilo rasklimano i izdrapano na sve strane (još iz davnih dana, kada je dotični komp išao na servis barem 5-6 puta, serviser ga je mojom krivicom rastavljao i sastavljao iznova), a sada bih ga želio obnoviti, i ostaviti ga takvog, kao svojevrsni "muzej" tehnologije 1998, već ionako imam Win98 podignute na njemu, baš kao i sve igrice iz onog vremena... Carmageddon, Speed Busters, Need for Speed 3, Tomb Raider 3, itd.

Nisam budala, znam da su šanse male (gotovo nikakve), ali zato vas lijepo molim za pomoć {#}

15 godina
Tražim kučište...

Gazda? jel ima zeljeza??

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Gazda? jel ima zeljeza??

OK, našalili ste se, i sad je dosta. Ako nemate nikakvih pametnih komentara, molim da ne pišete u ovu temu, u suprotnom budem prijavio svaku sličnu poruku kao spam. Hvala!

15 godina

Stvarno google ni malo ne pomaže {#}

Jedini savjet koji ti mogu dati je da pitašinformatičara starog kova zna li o kojem se kućištu radi. Čovjek se bavi računalima od kad su se pojavili na našim prostorima pa bi mogao znati nešto. Nije neka pomoć, al eto možda bude znao {#}

13 godina
neaktivan

Hvala na konkretnoj pomoći, poslao sam privatnu poruku gospodinu, pa budemo vidjeli... :)

17 godina
Tražim kučište...

Ne odgovara neko drugo kućište iz onoga doba, baš mora biti jednako onome iz prvog posta?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nažalost, da... Naime, smisao ovog nije sastaviti neku staru "kantu", nego vratiti komp u svoji izvorni oblik... ;) Ne mora nužno imati "Adison" napisan na prednjoj stranici, ali mora biti taj tip kučišta.

17 godina
Trekkie4 kaže...

Nažalost, da... Naime, smisao ovog nije sastaviti neku staru "kantu", nego vratiti komp u svoji izvorni oblik... ;) Ne mora nužno imati "Adison" napisan na prednjoj stranici, ali mora biti taj tip kučišta.

Onda mi je žao, ne mogu ti pomoći.

LLAP \\//

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 18:19 (191x7).
13 godina
neaktivan

OK, nema problema. Hvala vam na trudu!

Peace and long life. ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 18:22 (Trekkie4).
15 godina
Tražim kučište...

Si pogledal na Njuskalu ? Ak nisi pogledaj , tamo ima dosta takvih starih kucista !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Evo, izlistao sam sve još jedanput, da budem siguran... Ništa, na žalost :(

Mogu još provjeriti na plavom oglasniku, ali sumnjam.

EDIT

OK, nakon traženja preko interneta, googlanja slika, imam novosti. Čini se da tražim AOPEN midi tower, a ne Codegen kao što sam u početku mislio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 19:46 (Trekkie4).
14 godina
bradonja_85 kaže...

Stvarno google ni malo ne pomaže {#}

Jedini savjet koji ti mogu dati je da pitašinformatičara starog kova zna li o kojem se kućištu radi. Čovjek se bavi računalima od kad su se pojavili na našim prostorima pa bi mogao znati nešto. Nije neka pomoć, al eto možda bude znao {#}

Trekkie4 kaže...

Hvala na konkretnoj pomoći, poslao sam privatnu poruku gospodinu, pa budemo vidjeli... :)

Evo čim sam pročitao javljam se i idem na posao :)

13 godina
neaktivan

Puno hvala, odgovorio sam na vašu poruku :)

OK ljudi, imam novosti... Naime, našao sam kučište koje JAKO podsjeća na ovo moje, iz prve poruke. Zove se Orchid 860, nikad čuo za brand, ali zato evo slike i više informacija:

http://www.cov-hamburg.de/html/bestellnummer-60.php3

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 2:59 (Trekkie4).
13 godina
protjeran
Tražim kučište...

Man' se ćoravog posla...200€ za tog oldtimera?!

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Man' se ćoravog posla...200€ za tog oldtimera?!

Ma ne kupujem ja ovo kućište...

Samo sam objavio sliku, kao ilustraciju onoga što tražim ;-)

Uostalom, ovaj nije ni do koljena ovom kojeg tražim. Originalni nije bio pleh ili aluminij, sve je bilo od željeza, bio je težak i imao gumene nožice (što većina novih tower-a više nema)

13 godina
protjeran
Tražim kučište...

I šta ćeš ti s time??

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Misliš, što ću sa kućištem? Vidim da nisi pročitao temu, već sam ti odgovorio na to pitanje.

13 godina
protjeran
Tražim kučište...

Znam ja da ćeš složit i PC i to sve...Al od toga brte koristi nema =)

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A što da ti kažem? Jako volim i cijenim tu konfu, da pače baš sam nedavno platio popravak matične ploče, pola komponenti je izgubilo napon i nije se dao boot-ati. Nakon što sam sve skinuo, shvatio sam da su otišli kondenzatori, oko 6 njih... Što i ne čudi nakon 15 godina rada, ali je sad opet svoj stari, radi izvrsno baš kao i prvoga dana :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice