Planiram uzet ovo napajanje, šta mislite o njegovim karakteristikama ?
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7710018
Šta je loše, pojasni malo ?
Ne gledaju se samo watti.Gleda se kvaliteta i od kojeg je proizvodaca.Ja preporucujem ovo:Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0, 3×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors ili
Chieftec power supply 450W, ATX 2.0, 2×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors
Ma nije stvar u Wattima, nego mi se i po karakteristikama čini dobro a Fortronom stvarno nisam oduševljen i ne znam zašto ga svi hvale a ovaj Gigabyte ima i dobru cijenu !
Ne gledaju se samo watti.Gleda se kvaliteta i od kojeg je proizvodaca.Ja preporucujem ovo:Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0, 3×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors ili
Chieftec power supply 450W, ATX 2.0, 2×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors
Pa iste su snage po 12v railovima,kod napajanja ti je pravilo koliko para toliko glazbe.Mora Daxinho mene ispravljat na strani jezik.Ma drag mi je i gotovo.
Pa iste su snage po 12v railovima,kod napajanja ti je pravilo koliko para toliko muzike .
Pa iste su snage po 12v railovima,kod napajanja ti je pravilo koliko para toliko muzike .
Volin ga mukte,radi tih postova.Trudi se i nije loš po znanju obzirom koliko ima godina!
DAXININHO146 lupa gluposti......cuoo je za napajanja(chieftec,fortron,......) i mosli da su ostala napajanja sva jadna....ako se ne razumijes namoj da lupas... i ja se ne razumijem toliko u napajanja ali znam sta valja za koju konfu
Po mom mišljenju za te novce je odličan PSU, kada pogledam specifikaciju. Inače najeftinije napajanje sa aktivnim PFCom (mada nije ne znam koliko bitno). Gigabyte ne proizvodi sam napajanja, već ona iz serije "Odin" kupuje od Fortrona i ljepi svoje naljepnice. Za napajanje Superb 460W pročitaj si http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=150193 U navedenom linku imaš i linkove na druge stranice o otom napajanju, za detaljniji pregled. Ispada da je taj Gigabyte Superb 460 ustvari FSP(Fortron Source), od koga napajanja uzima i Antec ("Basic Power" serija,modeli BP350 i BP 500.).
Tako da ljudi ne pišite gluposti tipa.. "Rađe si kupi fortrona 400, kvalitetniji je.." (Najčešće to kažu oni kojima specifikacije ne govore ništa, već samo ime, jer su tako čuli). Da dodam, na stranicama (xbitlabs) ga izjednačavaju sa spomenutim Fortronom Bluestorm i Chiftecom 400W.
ps. To je ono što oni pišu, ali treba još malo proguglat. Ako saznam još nešto u vezi spomenutog napajanja ti napišem.
Ma nemojte protiv daxinja on razbija monotoniju.
Pa da... Mislim da je i dobro mislio Dax! Heh, pa Tagan, Seasonic, Antec cu Napajanja. Drugo su Fortron, Corsair ili Chieftec. I drugo su Gigabyte,... Drugo su i noname napajanja!
Pa da... Mislim da je i dobro mislio Dax! Heh, pa Tagan, Seasonic, Antec cu Napajanja. Drugo su Fortron, Corsair ili Chieftec. I drugo su Gigabyte,... Drugo su i noname napajanja!
Pa naravno da je losiji ,ali nije sigurno za bacit....
za korist da mi tu lupamo kad neznamo ni u koju konfu misli stavit napajanje... mogao si bar napisat "konfa u potpisu" ili tako nešto
U linksu imaš Corsair-a od 450W ili neko napajanje poznatije marke(Chieftec,Fortron,OCZ...).
Po mom mišljenju za te novce je odličan PSU, kada pogledam specifikaciju. Inače najeftinije napajanje sa aktivnim PFCom (mada nije ne znam koliko bitno). Gigabyte ne proizvodi sam napajanja, već ona iz serije "Odin" kupuje od Fortrona i ljepi svoje naljepnice. Za napajanje Superb 460W pročitaj si http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=150193 U navedenom linku imaš i linkove na druge stranice o otom napajanju, za detaljniji pregled. Ispada da je taj Gigabyte Superb 460 ustvari FSP(Fortron Source), od koga napajanja uzima i Antec ("Basic Power" serija,modeli BP350 i BP 500.).
Tako da ljudi ne pišite gluposti tipa.. "Rađe si kupi fortrona 400, kvalitetniji je.." (Najčešće to kažu oni kojima specifikacije ne govore ništa, već samo ime, jer su tako čuli). Da dodam, na stranicama (xbitlabs) ga izjednačavaju sa spomenutim Fortronom Bluestorm i Chiftecom 400W.
ps. To je ono što oni pišu, ali treba još malo proguglat. Ako saznam još nešto u vezi spomenutog napajanja ti napišem.
Da ima boljih, puno puno boljih. Ali govorimo o 300kn napajanju i računalu sa X2 4000+ proc i 4670 kartom. Samo pripazi u svezi nadogradnje.. da ne bi kupio 4870 ili tako nešto i ubo na to napajanje.
Ljudi, pa ima li itko ovdje ikakve veze sa napajanjima? Jer ovo što pišete su trabunjanja na kub.
Doticno napajanje je rebrandirani FSP FSP400-60GLN- dakle Fortron. Riječ je o green seriji, dakle iskoristivost i iznad 80% i aktivni PFC sklop.
Za 300KN se ne može kupiti bolje napajanje i točka.
Ljudi, pa ima li itko ovdje ikakve veze sa napajanjima? Jer ovo što pišete su trabunjanja na kub.
Doticno napajanje je rebrandirani FSP FSP400-60GLN- dakle Fortron. Riječ je o green seriji, dakle iskoristivost i iznad 80% i aktivni PFC sklop.
Za 300KN se ne može kupiti bolje napajanje i točka.
ne treba tako usko razmišljati, uzmi napajanje od 650-750 w i miran si oooooooooooooooooooooohohooooooooooooo
onda te boli briga dali češ samo nadogradit postojeći komp ili uzeti sve nanovo, činjenica je da su nove grafulje ogromni potrošaći, tako da si s ovim miran na zbilja duže staze (jedino ako nećeš pravid quad sli ili crossfire x)
ja sam si ubo corsaira 650 w i čekam danas sutra nove komponente da nahrani, ostaje mi uz njega kućište, dvd, i hard, samo promjenim matičnu, proc i ram i miran sam, sve ostalo imam spremno za novu konfiguraciju
nemoze me nitko uvjerit, jer sam i ja isprobao na HD 2600 XT (koja niti ne treba dodatno napajanje) i vidio kako se gubi na performansama, (u odnosu na prethodno Corsair napajanje koje je crklo)
a nakon pola sata igranja, napanje se toliko ugrijalo da si ručak moga skuhat na njemu (doduse bilo je ljeto, ali svejedno...)
da ne govorim o padu napona...