Kako mogu vidjeti kolika mi je deklarirana snaga napajanja?
Na napajanju piše 230W, ali znam da je to nešto drugo.
Frend mi planira kupit HD4770, napajanje je Neon, ali nepiše ništa kolika snaga, već samo 230V.
Oće li izdržat to?
Frend mi planira kupit HD4770, napajanje je Neon, ali nepiše ništa kolika snaga, već samo 230V.
Oće li izdržat to?
Koji ti frend ima proc?
Oće li izdržat to?
ovdje je sve objašnjeno
http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/sve-koje-zanimaju-napajanja/389.aspx
Oće li izdržat to?
Ja ti frendu preporucam da se ne zeza s grafom.Nek kupi Fortron 400W,to ce mu bit dosta.
pogledaj na racunu od kompjutera ili ga rastavi i pogledaj naljepnicu sa unutarnje strane
e su saces krivo skontat rastavi kompjuter tj skini mu onu stranicu ne napajanje rastavljat java te odnija manita jos ce te struja ubit
pogledaj na racunu od kompjutera ili ga rastavi i pogledaj naljepnicu sa unutarnje strane
e su saces krivo skontat rastavi kompjuter tj skini mu onu stranicu ne napajanje rastavljat java te odnija manita jos ce te struja ubit
Piše 230V.
A jeli malo 400W za HD4770?
slujsaj ako ne znas ne znaci da si glup a neko ko brka vate i volte ocito ne zna
Ja imam nekog kineza. Ništa ne razumijem, piše samo boldano Total Max Power 280 W ali nadam se da to nije to xD
Piše 230V.
A jeli malo 400W za HD4770?
ja imam Corsair CX400W i pogoni mi Sapphire Radeon HD4850 512 MB, a HD4770 i ta su tu negdje u performansama tako da ce bit dosta 400W al neko kvalitetno kao Corsair...a ne neko no-name x)
Koji ti frend ima proc?
koliko bi konfa u full loadu vukla struje:
KONFA:ati 4770,amd 7850 x2,jedna przilica,jedan HDD320GB,2GB ram
koliko bi konfa u full loadu vukla struje:
KONFA:ati 4770,amd 7850 x2,jedna przilica,jedan HDD320GB,2GB ram

Pa cemu to, neka proba najprije staviti HD 4770 s tim Neon napajanjem, kladim se da ima barem 400W
a HD 4770 vuce jedva vise nego sto daje pci-e port tako da ne vidim zasto bi morao kupiti novo.
Ako napajanje ima pci-e 6pin eps konektor onda bi trebalo sigurno raditi.
Pa cemu to, neka proba najprije staviti HD 4770 s tim Neon napajanjem, kladim se da ima barem 400W
a HD 4770 vuce jedva vise nego sto daje pci-e port tako da ne vidim zasto bi morao kupiti novo.
Ako napajanje ima pci-e 6pin eps konektor onda bi trebalo sigurno raditi.

Trebam pomoć imam
MBO:asus m3a (am2+)
CPU:amd phenom quad core 4x 2.2 Ghz
RAM:2x2 GB
PS:Crosair 450 W
Grafa:8600 gt
pržilica hard i sve ostalo
Sad planiram kupiti nvidiu gtx 260 i aktivno hlađenje za CPU dali je navedeno napjanje dovoljno za navedenu konfu (crosair 450W)
i više nego dostatno
Trebam pomoć imam
MBO:asus m3a (am2+)
CPU:amd phenom quad core 4x 2.2 Ghz
RAM:2x2 GB
PS:Crosair 450 W
Grafa:8600 gt
pržilica hard i sve ostalo
Sad planiram kupiti nvidiu gtx 260 i aktivno hlađenje za CPU dali je navedeno napjanje dovoljno za navedenu konfu (crosair 450W)

Ako pod "brand" misliš na gotove konfiguracije lokalnih trgovaca, i ne dolaze u obzir kod imalo ozbiljnijeg kupca. Ako misliš na brandove tipa HP i sl. ne znam kako stvari stoje, ali ne bi me čudilo da oni uzimaju napajanja od nekog boljeg proizvođača, pa stavljaju svoja hlađenja i kućišta.
Što se tiće prenapuhanosti problema, priće nisu prenapuhane, iskusio sam probleme s diskom, gubitke podataka i pojavu BS-a sve do promjene napajanja (nije bilo do diska).
Ako pod "brand" misliš na gotove konfiguracije lokalnih trgovaca, i ne dolaze u obzir kod imalo ozbiljnijeg kupca. Ako misliš na brandove tipa HP i sl. ne znam kako stvari stoje, ali ne bi me čudilo da oni uzimaju napajanja od nekog boljeg proizvođača, pa stavljaju svoja hlađenja i kućišta.
Što se tiće prenapuhanosti problema, priće nisu prenapuhane, iskusio sam probleme s diskom, gubitke podataka i pojavu BS-a sve do promjene napajanja (nije bilo do diska).
Evo ovako odma za pocetak ja sam novi ovde.
Zanima me kolko je potrebno napajanje za grafu Gainward BLISS 9800GT, GF 9800GT, 1GB DDR3
Evo ovako odma za pocetak ja sam novi ovde.
Zanima me kolko je potrebno napajanje za grafu Gainward BLISS 9800GT, GF 9800GT, 1GB DDR3
Corsair CX400-360kn,ali napajanje ne napaja samo grafu:),koji je ostatak konfiguracije?