Savjeti za modding kucista..

poruka: 14
|
čitano: 2.693
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Savjet za modding kucista..

Dakle ovako, odlucio sam poboljsati izgled mog kucista, ali neznam odakle da pocnem, znam samo da bi ga napunio tisim led plavim ventilatorima i stavio potenciometar za ventove jer mi je dosta vruce unutar kucista pa da malo rashladim..takoder mislim obojat unutrasnjost skroz u crno.. zanima me dal imate kakvu ideju sto bi mogao jos dodati/maknuti/uljepsati? koje ventilatore preporucujete da stavim i koliko.. gdje da kupim potenciometar i koji je najbolji za moje kuciste i sve sto vam padne napamet a da bi bilo dobro za moje kuciste samo savjetujte.. svaki savjet dobrodosao..

i na kraju jos jedno pitanje, a to je dal se uopce isplati ulagati u to moje kuciste ili da jednostavno kupim neko bolje s vise prostora jer mi je u ovom nekako sve stisnuto, i onda to novo da uredim ili mozda nesto trece?

kuciste je:

http://www.thermaltakeusa.com/product/chassis/midtower/armorjr/vc3000bns.asp

MetalHead
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 21:23 (Skidy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Savjet za modding kucista..

Ima li itko kakav savjet?

MetalHead
17 godina

s koliko love raspolažeš, koliko si sposoban za rastavljanje kučište, za sprejanje istog, dali želiš stavljati neonke unutre, dali imaš prozirnu stranicu :-D

daj malo detalja :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Savjet za modding kucista..
Skidy kaže...

i na kraju jos jedno pitanje, a to je dal se uopce isplati ulagati u to moje kuciste ili da jednostavno kupim neko bolje s vise prostora jer mi je u ovom nekako sve stisnuto, i onda to novo da uredim ili mozda nesto trece?

pa to ti je dobra ideja...kupi novo a ovo preuredi i napravi akvarij za ribice!! bilo bi fora!!

17 godina

LOOOOOL ovo je dobro kučište, i ima jaaako veliki potencijal za modding, samo treba vidjeti što čovjeku treba

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Savjeti za modding kucista..
rooswelt1991 kaže...

s koliko love raspolažeš, koliko si sposoban za rastavljanje kučište, za sprejanje istog, dali želiš stavljati neonke unutre, dali imaš prozirnu stranicu :-D

daj malo detalja :-D

Lova nije bitna.. neman nikakvu opremu za rastavljanje tj. rezanje i tome slicno.. al posprejat mogu i rastavit ovo sta se dade rastavit.. a mogao bi i izrezati samo je problem nedostatak ideja zato sam i pitao ovdje sto vi predlazete.. dvije ili vise glava su pametnije neg jedna :) btw. stranica nije prozirna.. neonke sam isto mislio stavit..

MetalHead
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 22:50 (Skidy).
14 godina
neaktivan

Stranicu fino izreži i stavi staklo, to je uvijek najbolji početak modanja!

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

rastavi kučište, posprejaj ga u crno (ili plavo, ili neku boju koju ćeš kombinirati) izreži bonu stranicu stvai staklenu (možeš i plexy ali staklo je bolje), središ cabelmanagment, po mogučnosti stvaiš sve iste ventlove unutra.

Ako voliš svijetlo, staviš i neonku i gotovo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Probat cu to s ekipom nesto sredit.. nego, jel se moze kupit posebno prozirna stranica da se ne zezam s tim?

MetalHead
14 godina
neaktivan
Skidy kaže...
Monopol kaže...

Probat cu to s ekipom nesto sredit.. nego, jel se moze kupit posebno prozirna stranica da se ne zezam s tim?

Pojma nemam, pogledaj znam da za moje kuciste ima! {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

rastavi kučište, posprejaj ga u crno (ili plavo, ili neku boju koju ćeš kombinirati) izreži bonu stranicu stvai staklenu (možeš i plexy ali staklo je bolje), središ cabelmanagment, po mogučnosti stvaiš sve iste ventlove unutra.

Ako voliš svijetlo, staviš i neonku i gotovo.

Pa da, tako sam si i ja razmisljao nesto al sam mislio da se jos tu stogod dade za nadodat ili za napravit sto mi je mozda promaklo pa da pitam znalce sa foruma :)

Ugl, kad kupim sve sto trebam i kad sredim stavim slike :)

MetalHead
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 23:01 (Skidy).
15 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Skidy kaže...
Monopol kaže...

Pojma nemam, pogledaj znam da za moje kuciste ima! {#}

Postoji za ovo moje kuciste prozirna stranica, a sad dal je ima di za kupit pojma neman.. trazio sam na google-u al nisam nasao.. nego, mozete mi rec ili dat neke linkove otprilike koji led ventovi bi mogli ic unutra tj. koje velicine? bitno mi je da je plave boje svitlo.. koji su dobri led ventovi da ne buce puno? takoder, koji je potenciometar za ventove dobar, jel ima s plavim svjetlom?

MetalHead
17 godina

Posjeti i ovu temu, ima tu stranica sa dosta takvih igrački :-D

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/xoxidecom-odabir-hardvera-pomoc/102863.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo poceo sam s modding-om kucista.. pa evo prvih slika.. ako imate kakvih dobronamjernih savjeta, slobodno recite.. :)

prije prije
prije prije
poslije poslije
poslije poslije
poslije poslije
MetalHead
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice