Problema napajanje XFX450W

poruka: 3
|
čitano: 2.731
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problema napajanje XFX450W

Da probam pojasnit sve, imamo 2 konfiguracije, ovu mogu pod moj pc, i jos jednu, vrlo slicnu, ugl s tom drugom oduvijek imamo problema, gasenje pri igranju, gasenje bez igranja, nemoguce ponovo upalit komp.. nebitno, tijekom 2 godine korisnik te konfiguracije se pomirio s tim problemima jer eto vise puta je bio na servisu i uvijek se vratio s istim problemom, i uvijek su iz servisa govorili da je njima sve bilo u redu.

Ugl eto nakon 2 tj sad skoro 3 godine meni je vise do**zdio njegovo gundanje i nesposobnost servisa i eto rasklopio svoj pc i nosio dio po dio do tog pc-a da vidimo u cemu je problem. 

I eto ga odma u startu kad sam promjenio napajanje (isto skroz, moje samo malo starije tipa pola godine), problem je bio rijesen, komp radi normalno, normalno pali, igra se sve, ne gasi.. sve super

Al eo gdje nastaje "problem"

To njegovo napajanje smo mislili poslat u ADM-a (tu je kupljeno, te ima garanciju jos 2god), ali ja nisam imao mira te sam to napajanje spojio na svoj pc, i gle cuda sve radi normalno, isto kao i s mojim napajanjem. I sad se bojim sa ako ga posaljemo na servis da ce i oni opet ustanovit da je sve uredu s njim i samo cu morat troskove placat. 

Znaci jucer to isto napajanje se jucer uopce nije moglo upalit, niti spojeno na komp niti onom metodom spajalice (spojit 2 pina), znaci bilo je mrtvo skroz, a danas pali i eo meni radi normalno. Korsnik kaze da i njemu tako isto nije znalo upalit i onda bi pricekao jedan dan i onda bi mogao upalit.

Sad vise stvarno nisam pametan te nisam siguran sto uciniti

Koje testove mogu radit da opteretim to napajanje najvise, kako pogledat voltazu? Sto bi vi napravili na mom mjestu? Jer eto ako ga posaljem na servis, i njima bude radilo, oni ga samo vracaju nazad i sve troskove ja placam, a svojim ocima sam vidio da je napajanje jucer bilo neispravno tj vec je neispravno ocito 2 godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problema napajanje XFX450W

Evo voltaze is HWmonitora

HW HW

15 godina
neaktivan
Re: Problema napajanje XFX450W

I evo ga sad se i kod mene iznenadno surfajuci interneton ugasio pc, znaci napajanje je defititivno problem

Samo se nadam da ce na servisu skuzit, jer stvarno se nekad cini da je s njim sve ok, cak i kad ga se optereti..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice