Problem sa napajanjem

poruka: 22
|
čitano: 2.258
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa napajanjem

Znaci gledam film i komp se sam ugasio i samo je gorjela ona mala zaruljica od napajanja al ne i od diska i kad pokusam upalit komp samo se ventilatori zavrte malo i to je to?

Hvala!

Tocne specifikacije komp nzn, al probat cu ih saznat {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa napajanjem

Konfiguracija:

win-7 64-bit Ultimate

4 Gb rama

500 GB hard disk

procesor:amd phenom II multi-core processor

graficka: radeon HD 5850 1Gb GDDR5

maticna: asrock 890FX Extreme 4     AMD 890GX+SB 850 chipsets

napajanje:corsair VX550W

Znaci sve se upali sva 3 venta grafa procesor...al samo se 1-2 scd vrte i tjt?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa napajanjem

Ako imas drugo napajanje probaj sa njim. da budes siguran da je staro "otislo"

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 14:36 (mario1990).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa napajanjem

Nemam-.-

16 godina
neaktivan

Odkopčaj sve s napajanja osim ploče, izvadi sve kartice s ploče i probaj. Ne znači da je uopće problem do napajanja, možda te zeza nešto drugo..

15 godina
neaktivan

Cek sto da tocno izvadim graficku ram...???

15 godina
Kokojevica kaže...

Cek sto da tocno izvadim graficku ram...???

Grafičku i hard disk otpoji pa ponovno spoji. RAM ostavi i procesor. Mislim da je problem u eventualnom pregrijavanju... 

EDIT: Uzasno mi smrdi na napajanje, 99.9% je ono otišlo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 15:09 (Caesar et Brutus).
16 godina
neaktivan

Možeš i ram i grafičku. Onda će 'pištati' (možeš potražiti načine 'pištanja' za pojedinu komponentu ako te baš zanima), ali trebao bi vidjeti npr., vrti li se cooler. Pa ćeš znati napaja li se ploča ili se i u tom slučaju napajanje isključi. Ako radi, gasiš i dodaješ koponentu po komponentu i za svaku ponovo isprobaš..

15 godina
neaktivan

KAd upalim komp on se ugasi za 2 scd vrti se grfa procesor i ona 3 venta,i onda se ugasi?

15 godina
Kokojevica kaže...

KAd upalim komp on se ugasi za 2 scd vrti se grfa procesor i ona 3 venta,i onda se ugasi?

Napajanje ti je očigledno otišlo... Mijenjaj ga brže bolje ako je jos pod garancijom...

Imao sam jednom sličan problem, upalio komp, nakon 2 sec mi se sam od sebe iskljucio, no nakon par sekundi ponovno mi se sam od sebe   upalio tako da nikada nisam uspio otkriti o čemu se zapravo radilo.

15 godina
neaktivan

Ima garanciju na 5 godina???!!!!

15 godina
Kokojevica kaže...

Ima garanciju na 5 godina???!!!!

Odnesi im neka ti zamjene, kuci samo spojis komponente i to je to! Problem solved{#}

15 godina
neaktivan

A kome? Kupi san komp u ZG a zivin na otoku?

15 godina
Kokojevica kaže...

A kome? Kupi san komp u ZG a zivin na otoku?

Kontaktiraj ih pa ces vidjet sto ce ti oni reci, ako ipak nece oni poslati po to (morali bi i sigurno ce poslati 99.9%), pitaj ako se moze pa ti njima posalji. Što drugo da ti kazem.

15 godina
neaktivan

Ok rec cu vam sto ce mi rec-.-

15 godina
neaktivan

Fail{#} krivo sam vidio za garanciju-.- idem u pet na servis kod prijatelja tako da ce mi on jos tocno rec u cem je problem.Al hvala Svima!

i BTW probao sam izvadit grafu i ram i iskljucit kablove s HD sad je jos i bolje sad se ne pali ni na 2 scd xDDD

15 godina
Kokojevica kaže...

Fail{#} krivo sam vidio za garanciju-.- idem u pet na servis kod prijatelja tako da ce mi on jos tocno rec u cem je problem.Al hvala Svima!

i BTW probao sam izvadit grafu i ram i iskljucit kablove s HD sad je jos i bolje sad se ne pali ni na 2 scd xDDD

Kako si krivo vidio za garanciju, Corsair VX550 sigurno ima 5 godina garancije, nisi niš krivo vidio.

15 godina
Kokojevica kaže...

Nemoj nosit u nikakav tzv. Fuš servis jer koliko znam da otvoris napajanje trebas maknut napljepnicu kako bi doso do sarafa, a time gubis garu, tako da neigraj se s vatrom.

Slobodno stisnes Hvala :)
15 godina
neaktivan
Problem sa napajanjem

Eto problem je bio u napajanju jer je preslabo za moj komp tako da ce u srijedu doc novo jace a ovo cu poslat di vec ni sam nzn pa cemo vidjet...Hvala Svima!{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kokojevica kaže...

Eto problem je bio u napajanju jer je preslabo za moj komp tako da ce u srijedu doc novo jace a ovo cu poslat di vec ni sam nzn pa cemo vidjet...Hvala Svima!{#}

kakvi slabo, VX550 drži tri 5850... očito je neispravno.

isprobao si s drugim napajanjem?

15 godina
ATiGamer kaže...
Kokojevica kaže...

kakvi slabo, VX550 drži tri 5850... očito je neispravno.

isprobao si s drugim napajanjem?

Potpis{#}

15 godina
neaktivan
Problem sa napajanjem

U mom slucaju ne-.- a mozda je i neispravno poslat cu im?

Ovaj prijatelj iz servisa probao s drugim napajanjem sve radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 23:10 (Kokojevica).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice