Problem napajanje (ventilator)

poruka: 14
|
čitano: 2.736
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

imam problem kad sam rastavljo kuciste i to sve rastavio sam napajanje da si stavim neonke u njega (fail) i sad kad sve ok i neradi mi ventilator kad sam ga zatvorio..to mi se prije dogadalo ali uvijek kad ugasim pa ga upalim ponovo je radilo sad vise neradi ..iko zna problem ..a da nemjenjam napajanje ..

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem napajanje (ventilator)
Hrcy kaže...

imam problem kad sam rastavljo kuciste i to sve rastavio sam napajanje da si stavim neonke u njega (fail) i sad kad sve ok i neradi mi ventilator kad sam ga zatvorio..to mi se prije dogadalo ali uvijek kad ugasim pa ga upalim ponovo je radilo sad vise neradi ..iko zna problem ..a da nemjenjam napajanje ..

Pa provjeri spojeve ventilatora, vjerojatno se radi o nekom lošem spoju. Ako je sve sa spojevima OK onda nabavi novi ventilator i zamjeni postojeći.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
neaktivan

provjerio sam i sve je ok !

0 0 hvala 0
15 godina
Hrcy kaže...

provjerio sam i sve je ok !

Onda ti slijedi nabavka novog ventilatora. Ako imaš kakvo staro napajanje iskoristi vent s njega ako nemaš onda trebaš kupiti. Vodi računa o promjeru ventilatora, istina je da su standardizirani ali moj ti je savjet da ga jednostavno izmjeriš prijew nabavke i rasturanja starog napajanja.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina

Koje je napajanje u pitanju? Koji je ostatak računala?

Glupost nikad ne dolazi u malom pakiranju. Stupidity never comes in small packages.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

napajanje tourgpwoer antec 550w ..ostalo je proc-amd anthold x4 2.8ghz

Graficka-ati radeon hd 5870 

ram -6gb kingston hyper 1600mhz 

mbo -asus (dugacko ime ) 

...znam ali uvijek mi se tako ugasi venti kad rastavljam napajanje...ali nakon par resetanja se upali ..ali sad ne -.-''

0 0 hvala 0
17 godina

Ja se s tim ne bih zafrkavao. To napajanje ti je knap za tu konfu (Antec napajanja nisu baš nešto) i kad je ispravno.

Moj savijet ti je da promijeniš napajanje. Pogotovo ako je to što imaš starije.

Glupost nikad ne dolazi u malom pakiranju. Stupidity never comes in small packages.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

trenutno nisam pri parama pa eto 

0 0 hvala 0
17 godina
Hrcy kaže...

trenutno nisam pri parama pa eto 

A onda kupi neki vent tih dimenzija i zamijeni taj na napajanju. Ako ni tad ne bude dobro radilo, tada obavezno moraš zamijeniti napajanje. I ni slučajno nemoj da komp radi priključen na napajanje koje se ne hladi - time riskiraš da ti odu sve komponente u računalu.

14 godina
neaktivan

ok 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel od crosaira bolja tx ili vx verzija

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@Hrcy

odgovorili smo ti u tvojoj temi...da je glas za tx-a
samo krupno, ništa sitniš
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ja se s tim ne bih zafrkavao. To napajanje ti je knap za tu konfu (Antec napajanja nisu baš nešto) i kad je ispravno.

Moj savijet ti je da promijeniš napajanje. Pogotovo ako je to što imaš starije.

Otkud to?

http://www.antec.com/Believe_it/product.php?Series=MjQ=

Antec IMO ima fenomenalnih napajanja, to što na naše tržište dolaze low-endi je drugi par rukava. Ali jači modeli su im rame uz rame sa Corsairom,CM-om i Seasonicom.

Primjer 1

Primjer 2

Primjer 3

High-current Gamer i Pro i Truepower Quattro su mid odnosno high-end napajanja, nisu baš nešto je promašaj izjava. Naravno da Earthwatts od 400W neće držati GTX570 i slično, ali imaju širok raspon napajanja i serija za svakoga.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 8:39 (thedream).
15 godina
neaktivan
Hrcy kaže...

napajanje tourgpwoer antec 550w ..ostalo je proc-amd anthold x4 2.8ghz

Graficka-ati radeon hd 5870 

ram -6gb kingston hyper 1600mhz 

mbo -asus (dugacko ime ) 

...znam ali uvijek mi se tako ugasi venti kad rastavljam napajanje...ali nakon par resetanja se upali ..ali sad ne -.-''

Ako imašovo napajanje drži tu konficu bez problema..ako te muči vent zamjeni ga sa nekim identičnih specifikacija i veličine i to je to. Kako ti je i sugerirano.

Cemetary gates
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice