Problem s gašenjem COMPUTERA

poruka: 10
|
čitano: 1.236
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

POMOĆĆĆ..

vako kad gasim comp. na start-turn off-shut down--ugase se windowsi al kućiste i dalje radi...zuji,,

sad ga moram iz izda istekavat...

helpppp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad ugasiš računalo, jel se na monitoru možda prikazuje nešto kao "It's safe to turn off  the computer now."?

Spybot SD 2.0 Alpha

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem s gašenjem COMPUTERA

Tako je i meni bilo. Nisam uspio rješit taj problem sve dok nisam ponovo instala windowse

15 godina
neaktivan

nije nista...sve se uredno ugasi...al mi dreci kuciste ..cuje se nekad isto kad printer  printa,,,ma katastrofa..a instaliro sam nove windowse al opet isto

16 godina
neaktivan

Otvori kućište i vidi jel sve radi ili se samo ventilator na napajanju vrti?

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sve radi!!!

15 godina

Probaj malo bios resetirat, ili load defaults napravi. To se meni dogadjalo na nekoliko kompjutera koji su mi bili na servisu, a razlozi su bili slijedeći:

1. Nekompatibilnost power postavki u BIOSU sa ostalim komponentama ( one postavke za sleep i slicno, u BIOSU )

2. Kvar na napajanju

3. Windowsi ( reinstalacija je riješila problem )

i 2 slučaja koja su bila samo po jednom svaki ako se dobro sjećam, dakle extra rijetko: neispravan RAM / neispravna MB

Znam da je puno razloga, ali stvarno ti ne mogu preciznije odrediti sto bi bilo.

EDIT: aj prvo probaj napajanje zamijenit, kad kažeš da već jesi reinstalo winse

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 23:03 (miki1981).
15 godina
neaktivan

ma nema rjesenja..ne znam koji mu je vrag,,,a sad drugo pitanje...nakon 20 min. sam mi ode u standby..imam tv karticu i kad gledam nesto uvik nakon 20 min moram taknut mis da nastavim gledat...

ima li tu pomoći???

15 godina

Naravno, odi u Control Panel i u Power i promijeni postavke za odlazak u stand by. Stavi na vise, na 2-3 sata, 5, koliko ti treba.

16 godina
neaktivan

ovako,vidi kabal na front panelu,moguce je da ti se om odvojio,ALI pazi na front panelu imas vise kablova,imas za shutdown,restart,itd.ti pogledaj taj za shutdown.Jos vidi svoje postavke,jesu li sve namjestene kako treba

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice