imam maticnu plocu asus p4p800,1gb ddr 400mhz,120gb hdd,intel 2,66ghz socket 487,i hocu da kupim gecube hd2600pro agp 512 mb.mozete li mi molim vas reci koju napojnu da kupim mislio sam izdvojiti do 200 kn.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam nisam nikad cuo za socket 487 i sto je to "napojna"?!? Mozda ti pomognem kad mi razjasnis te za mene nepoznate pojmove....
lijepo pogledas na stranicama vemila, hgspota ili tako necega i kupis...ne znam sta tu ima biti najasno...napajanje k`o napajanje
Bug Online»Forum»Hardver»Grafičke kartice»Ako se nevaram podforum je grafičke kartice. Šta će napajanje u Grafičkim Karticama ?
Okey, dečko je mislio na s.478, pa svakom se dogodi tipfeller, zar ne..?
Nego... od koga kupuješ tu 2600? Već nekoliko mjeseci je nema u prodaji (valjda i zato jer nije bilo ATI-jeve podrške za te AGP kartice - znam jer smo ih prodali nekoliko i skoro sve su se vratile ili kao neispravne ili daj nešto jače..)
Već neko vrijeme imaš ATI 3450, 3460, 3470, zatim 3650, blabla, 3850, itd.. pa pregledaj što novo ima u ponudi..
A što se "napojne" tiče, tu i ja pretpostavljam da je riječ o napajanju... svako iole normalno 400W će poslužiti..
Bug Online»Forum»Hardver»Grafičke kartice»Ako se nevaram podforum je grafičke kartice. Šta će napajanje u Grafičkim Karticama ?