NZXT cases

poruka: 10
|
čitano: 2.544
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
NZXT cases

Vidim da ima dosta starih tema o NZXT kučištima, ali od novijih slabo, pa da li možete napisati ( tko ima ) kako je zadovoljan sa svojim nzxt kučištem, koje je najbolje, te obavezno glasnoća  ventova, sviđaju mi se po dizajnu ( nexa-s, hades),  Phantom malo preskup.

thx {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NZXT cases

Čuj, kućišta im nisu loša, ali po mom, i za njih vrijedi, kolko para tolko muzike, zavisi koje će ti "namjene" bit računalo, i koje ćeš komponente stavljati u njega!?
Evo iz osobnog iskustva, kupio tu na forumu NZXT Lexa S za 350 KN, danas da stavim Noctua-u D14 u njega, morao sam izvaditi gornji vent jer ne stane a i mislim da vrhovi toplovodnih cijevi diraju kućište, nisam siguran ali sve je to na knap, osim toga, sve je ostalo odlično, obojano crno iznutra, lijepo izgleda iz vana, ima kontrolere za ventove, napajanje prema dole, filtere preko usisa, da se čak i kabel menagement sredit fino, malo muke ali definitivno se može, tako da je zaključak da imaju fina kućišta i meni se osobno jako sviđaju dizajnom, iako bi rado prodao Lexu i upiko HAF-a 912!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NZXT cases

Ja sam svojim nzxt kučištem posve zadovoljan.

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/

0 0 hvala 0
16 godina
Re: NZXT cases
Meni se jako svidja Vulcan.
3.000 Posts! And counting...
16 godina
neaktivan
Guardian 921 i Lexa Blackline (i Phantom takodjer al je preskup..) su mi prelijepi *____*
a.k.a. T R 1 P L 3 X /// Prava internet zarada - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 // odesk.com //
17 godina
NZXT cases

Imam Nzxt Gamma i zadovoljan sa s njim, cijenom još više

Evo par brzih natuknica + -

Plusevi:

+cijena

+dizajn

+napanjanje dolje s filterom ispod

+dobar i tih vent iza, priprema za vodeno hlađenje

+dosta dodatnih otvora iza, bočno i gore za ugradnju dodatnih ventova

+puno otvora za dobar cabel-manegment

+jednostavna ugradnja hard diskova

Minusi:

-ako je dvd/cd ugrađen u najgornji slot nemoguce je ugradit drugi vent gore jer prekriva rupe (rješenje: stvait dvd/cd koji slot dolje gdje nece smetat)

-tipke za paljenje i reset su skoro nevidljive na prednjoj strani pa ako ti komp pali netko prvi put mora se potrudit da nađe tipke, a i meni se često desi da pod stolom pipam rukom gdje su, moglu si ih stavit druge boje xD

-nema otvor za flopy/ u mom  slučaju netrebam flopy nego otvor tih dimenzija za USB 3.0 utore koje sam dobio s pločom

-dobro bi mi došla neka ručka ili nešto sločno za prenosit kučište jer je nepraktično za uhvatit 

Evo kako to kod mene izgleda i kucištu dajem ocjenu -5.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1967838.aspx

AMD FANOBY !!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 8:53 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NZXT cases
Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
bik kaže...

Imam Nzxt Gamma i zadovoljan sa s njim, cijenom još više

Evo par brzih natuknica + -

Plusevi:

+cijena

+dizajn

+napanjanje dolje s filterom ispod

+dobar i tih vent iza, priprema za vodeno hlađenje

+dosta dodatnih otvora iza, bočno i gore za ugradnju dodatnih ventova

+puno otvora za dobar cabel-manegment

+jednostavna ugradnja hard diskova

Minusi:

-ako je dvd/cd ugrađen u najgornji slot nemoguce je ugradit drugi vent gore jer prekriva rupe (rješenje: stvait dvd/cd koji slot dolje gdje nece smetat)

-tipke za paljenje i reset su skoro nevidljive na prednjoj strani pa ako ti komp pali netko prvi put mora se potrudit da nađe tipke, a i meni se često desi da pod stolom pipam rukom gdje su, moglu si ih stavit druge boje xD

-nema otvor za flopy/ u mom  slučaju netrebam flopy nego otvor tih dimenzija za USB 3.0 utore koje sam dobio s pločom

-dobro bi mi došla neka ručka ili nešto sločno za prenosit kučište jer je nepraktično za uhvatit 

Evo kako to kod mene izgleda i kucištu dajem ocjenu -5.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1967838.aspx

Da se ja još malo nadodam na ovo, ja ima Lexa-u S:

- cabel management - malo teže ide, ako sprovedeš sve kablove iza, nemaš ih gdje sva sakrit, bude gužva, a i na mom napajanju (Corsair VX550) neki su kablovi dosta debeli, i moram ih pritisnut bočnom stranicom kad zatvaram, sve to mi ne liči baš naj, inače, na prvi pogled se sve čini OK, ali kad počneš petljat oko toga, malo se zakomplicira!?
- priprema za vodeno - ni od tog nema ništa, unutra teško stane blok sa dva 120 mm venta, a i jako je mal prostor, te su rupe na nezgodnom mjestu
- Jučer kupio Noctua-u NH-D14, i moram izvadit gornji vent da bi stala, tako da, u principu sve se doima dobro, al nije baš tako, ali opet, zasad nemam problema s njim, sve je odlično, lijepo izgleda, uspio sam s njim sve što sam htjeo ali sam se morao malo namučit!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
17 godina
Ivsa kaže...
a se ja još malo nadodam na ovo, ja ima Lexa-u S:

- cabel management - malo teže ide, ako sprovedeš sve kablove iza, nemaš ih gdje sva sakrit, bude gužva, a i na mom napajanju (Corsair VX550) neki su kablovi dosta debeli, i moram ih pritisnut bočnom stranicom kad zatvaram, sve to mi ne liči baš naj, inače, na prvi pogled se sve čini OK, ali kad počneš petljat oko toga, malo se zakomplicira!?
- priprema za vodeno - ni od tog nema ništa, unutra teško stane blok sa dva 120 mm venta, a i jako je mal prostor, te su rupe na nezgodnom mjestu
- Jučer kupio Noctua-u NH-D14, i moram izvadit gornji vent da bi stala, tako da, u principu sve se doima dobro, al nije baš tako, ali opet, zasad nemam problema s njim, sve je odlično, lijepo izgleda, uspio sam s njim sve što sam htjeo ali sam se morao malo namučit!? 

Evo vidiš na mojim slikama kako su kablovi provedeni,  sve uredno jedino sam kabal za cpu napajanje koji treba ici gore proveo iza ploče jer je prekratak da ide okolo.

Vodeno hlađenje ja podrazumjevam da ima otvore za cijevi pa vodeni hladnjak jednostavno ugradiš sa vanjske strane, nema smisla imat vodeno hlađenje s blokom unutra vručeg kucišta 

Imam isto gore vent Scythe 140mm i uredno mi je stao Gaia hladnjak, za noctu neznam ali ako vec kupuješ high-end hladnjak onda kupi i high-end kućište :P

AMD FANOBY !!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 8:58 (bik).
16 godina
neaktivan
bik kaže...

Evo vidiš na mojim slikama kako su kablovi provedeni,  sve uredno jedino sam kabal za cpu napajanje koji treba ici gore proveo iza ploče jer je prekratak da ide okolo.

Vodeno hlađenje ja podrazumjevam da ima otvore za cijevi pa vodeni hladnjak jednostavno ugradiš sa vanjske strane, nema smisla imat vodeno hlađenje s blokom unutra vručeg kucišta 

Imam isto gore vent Scythe 140mm i uredno mi je stao Gaia hladnjak, za noctu neznam ali ako vec kupuješ high-end hladnjak onda kupi i high-end kućište :P

Da se razumijemo, meni je kućište odlično, i prezadovoljan sam s njim, ali se trudim biti objektivan!?

1. Nećemo o vodenom hlađenju, jer iskreno ovo nije kućište za to!?
2. Lako je tak reć, Gaia je stao, al opet Gaia nije baš velik gladnjak, a ovo je ipak pristojno kućište koje košta oko 600-700 KN, tako da mislim da tu ne bih smjelo bit problema sa većim CPU hladnjacima, ali ipak da kažem, na kraju, Noctua je stala unutra tako da, i to je plus, pusti jedan vent, bitnija ne Noctua ( nema se para i za Noctua-u i za pošteno kućište)!?

3. Ja na tvojim slikama vidim kilu kablova naprijed i otvoreno kučište i s jedne i s druge strane, tako da je upitno kako to sve stoji kad staviš stranicu na stražnju stranu di su sakriveni kablovi?!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice