New PSU

poruka: 18
|
čitano: 3.871
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
New PSU

eto ovako, doslo je vrijeme za novo napajanje i sad gledam...

prvo sam si htio uzet OCZ StealthXtrem 500W, ali sada ga vise nema u ducanu...

pa mi je zapelo za oko Xilence 580W Red Wing Edition ( http://www.diskont24.com/product.php?productid=39273&cat=396&page=1 )...

jel imate nesto za reci o tim napajanjima? jeli valjaju sto, da ne bi bilo da je cisto bacanje novca...?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: New PSU

Prvo koja ti je konfiguracija?..kasnije cemo reci napajana su jako dobra dobri proizvodaci samo moramo vidit oce li ti moci napajanje na konfu...Cool

Suzuki GSXR 1400
17 godina
Hunt3r kaže...

eto ovako, doslo je vrijeme za novo napajanje i sad gledam...

prvo sam si htio uzet OCZ StealthXtrem 500W, ali sada ga vise nema u ducanu...

pa mi je zapelo za oko Xilence 580W Red Wing Edition ( http://www.diskont24.com/product.php?productid=39273&cat=396&page=1 )...

jel imate nesto za reci o tim napajanjima? jeli valjaju sto, da ne bi bilo da je cisto bacanje novca...?

Ovisi kakav imas komp no ja bi ti preporucil Corsair CX 400W ili ak trebas jace onda isto Corsair od 450W imas ih u AMD-u, to ce ti bit sigurno dost ak imas normalan komp bez dvije graficke kartice!Cool

http://www.adm.hr/index.php?cPath=258_217_150

17 godina
neaktivan

ma konfa ne guta prevec...

MB: Gigabyte MA770-UD3

CPU: AMD Athlon 7750 BE

RAM: 2GB 1066MHz (single slot)

GPU: Sapphire Radeon HD4670 512MB GDDR3

HDD: neki stari IDE WD 120GB

DVD: Pioneer stari

Bocni vent GentleTyphoon

planiram si piknut sad odmah i WD Caviar Black 640GB 32MB cache...

mislim da je to sve sto bi trebalo...

napajanje imam neko fkt staro, svi stekeri su uzeti, nema SATA stekere... nema ni 20+4 neko sam morao adapter kupovat da spojim maticnu...

ono, pod hitno mi treba novo napajanje, a ak vec uzimam, uzet cu od 500W (vise nemrem zbog budgeta, a ak se potrefi neko dobro od 600W za max 450kn, ko bog) :D...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 18:45 (Hunt3r).
17 godina
New PSU

Corsair CX 400W si uzmi i miran si to napajanje moze vuc i puno jaci komp od tvojeg bez frke a kvalitetno je i dobro tj best buy sigurno nek te ne zavara samo 400 W njegove nazivne snage. To napajanje daje 360 W na 12V grani i jos 130V na 3.3V te 5V naponu i to ti je to!Cool

http://www.bit-tech.net/hardware/psus/2009/04/27/corsair-cx-400w-psu-review/1

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 19:23 (rambox).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

divno krasno al ja bi htio piknut barem 500 :/...

ne znam sta ce me puknut i sta cu puknut u komp... a ne mislim mjenjat za pola godine, godinu dana opet napajanje :/

17 godina
neaktivan
Hunt3r kaže...

divno krasno al ja bi htio piknut barem 500 :/...

ne znam sta ce me puknut i sta cu puknut u komp... a ne mislim mjenjat za pola godine, godinu dana opet napajanje :/

A ako oćeš bar 500W, skupi onda para za dobro napajanje od 500W. Recimo za Corsair VX550... Bolje sad kupiti kvalitetno napajanje od 400-450W nego neko loše od 600W...

I see offline people!
16 godina
neaktivan

Da slazem se sa susjedom,koliko imas novaca na raspolaganju da ti nademo neko dobro napajanje i reci koji ducan hoces?

Suzuki GSXR 1400
17 godina
neaktivan

ovako...

720-730kn max :O... (to je cijena s oduzetim 18%... znaci 861kn max :D)

al to je cijena i napajanja i HDD-a... (WD caviar black 500 il vise 32MBcache mora obavezno bit...)

pa ako ste voljni :D... onda neko od 450W kvalitetno :D... il ako bog da od 500W x)))

16 godina
neaktivan
Hunt3r kaže...

ovako...

720-730kn max :O... (to je cijena s oduzetim 18%... znaci 861kn max :D)

al to je cijena i napajanja i HDD-a... (WD caviar black 500 il vise 32MBcache mora obavezno bit...)

pa ako ste voljni :D... onda neko od 450W kvalitetno :D... il ako bog da od 500W x)))

Ducan? ve mil,adm??

Suzuki GSXR 1400
17 godina
neaktivan

svi u podrucju grada zagreba... osim hgsrota :D... ne trebaju bit ni iz istog ducana... moze napajanje od tam, hdd od tam :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 19:56 (Hunt3r).
17 godina
neaktivan
New PSU

Nemoj se bojat što Corsair ima "samo" 450 vata. Moze on povuc i h4870x2. Sigurno je bolji od Xlience koji sa svojih nazivnih 600 vata daje cca. 350.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mozete mi samo reci iskustva s OCZ napajanjima, jeli valjaju?

mislim, bolje od onih xilence il kak vec? :D...

17 godina
neaktivan
Hunt3r kaže...

mozete mi samo reci iskustva s OCZ napajanjima, jeli valjaju?

mislim, bolje od onih xilence il kak vec? :D...

Onako osrednja su... Radije nekog Corsaira, makar bio 50W slabiji...

I see offline people!
17 godina
neaktivan

citao na sajtu da ovaj stealthxtrem ima 83% power efficienty :D... il kak se vec pise :D

17 godina
neaktivan
Hunt3r kaže...

citao na sajtu da ovaj stealthxtrem ima 83% power efficienty :D... il kak se vec pise :D

A kod ovih Corsaira piše do 85%... Tak da su mal jači. Al imaš 5 godina garancije, i puno su ti tiša od tih OCZ-a. Za njih sam čuo da su dosta bučna...

I see offline people!
17 godina
neaktivan

za tisinu me nije briga... sam sam u sobi i kome smeta zvuk kompa moze kupit prnje iz sobe :D...

i ova imaju od 3-5 godina garanciju ^^... vec je naruceno ovo OCZ... uzeo bi corsair al fkt financijski mi ne pase :/

16 godina
neaktivan
New PSU

Za autora teme,moja preporuka je corsair cx400,to napajanje je mjesec dana (ne bez gašenja:) ) intelov i7 procesor,hd 4870 1GB,2 hdd,2optike,4x 120mm ventilatora,2x 92mm ventilatora,3x1 gb rama..s tim da se komponente nisu pregrijavale...Detaljniji test pogledaj na ovom linku.-i košta 360kn.
Edit.Tek sam sad vidio da je narućeniNevinašce

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2009 10:01 (warhed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice