znaci trenutno imam 2zelene neonke+2 uv neonke i imam uv reaktivnu boju u plavom(znaci neke komponentne su premazane u plavo :D)
eh sad sutra idem u links po neonke pa recite boju, sad neznam dali bi bilo dobro plavu boju??
sigurno nebum crvenu uzo.
znaci trenutno imam 2zelene neonke+2 uv neonke i imam uv reaktivnu boju u plavom(znaci neke komponentne su premazane u plavo :D)
eh sad sutra idem u links po neonke pa recite boju, sad neznam dali bi bilo dobro plavu boju??
Ako ce ti te nove plave neonke jako osvjetljavat dio koji ce biti premazan uv reaktivnom bojom,tada bi ja kupio neonke druge boje. Jer kada osvjetlis plavu s plavom - nema nekog vizualnog efekta, stavi srebrne.
Zelena + plava = ispadne neka toksicna sto i nije lose
nema u linksu,moja greska - ja sam vidio srebrne ventilatore,ispricavam se
E sad ne znam baš... ako si rekao da ti se ove uv boje vide i po danu(iako slabije),možda bi ti bilo bolje da staviš samo jednu i tako pojačaš pa ti neće niti jedna(plava ili zelena) boja prevladavat. Iako ne znam točno kako bi to izgledalo
Evo kako kod mene izgleda jedna plava neonska lampa koju sam stavio iza monitora!!!

zalman najgori hladnjak !! imao sam 9700NT !! bezveze !! ima i puno boljih i jeftinijih !

...brže grij sobu.
Jeli ima neonki za kupiti još u Vemila jer im piše da je artikl neraspoloživ.
Još bi me zanimalo jeli Links dostavlja ele. dijelove po cijeloj Hrvatskoj ili samo u navedenim gradovima(Zagreb, Split, Rijeka...).
Ja sam sebi prošle ili pretprošle godine uzeo zelene Revoltec-ove neonke u Fenix-kompjuteri, a sada si ove godine mislim uzeti UV-neonke i UV boju da malo šaram po PC-u...
@gamer-gts
Jel tvoje kučište ovaj Thermaltake?
@gamer-gts
Jel tvoje kučište ovaj Thermaltake?