Napjanje za i7

poruka: 14
|
čitano: 3.749
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Napjanje za i7

Pozdrav

Planiram kupiti CPU: core i7 920

MBO: najvjerojatnije Asrock x58 deluxe

GPU: 4890 kasnije mozda predem na 5870 (valjd ce se tak zvat)

HDD: WD caviar black 640gb

e sad neznam koje napajanje da uzmem za jedno 500kn moze jedno 100-200 vise ali onda bi trebalo biti iz linksa.

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Napjanje za i7

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=5030

ovo bi ti bilo super, i jos stavis poslije jos jednu hd4890

u linksa su ti skuplja

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 14:55 (epic).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Napjanje za i7

Trebao bi malo više uložiti u napajanje pa uzeti Corsaira VX550,a do 500 kn uzmi Corsaira VX450.

written by pod009

0 0 hvala 0
17 godina
Napjanje za i7

A koje bi bilo bolje hx520 ili tx650. Mislim koje ima vise snage, nije mi vazno da bude tiho.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Napjanje za i7
ShadoW kaže...

A koje bi bilo bolje hx520 ili tx650. Mislim koje ima vise snage, nije mi vazno da bude tiho.

Tx650 naravno. Samo za informaciju, ono nije modularno.

17 godina
franky kaže...
ShadoW kaže...

ok hvala... onda cu si najvjerojatnije uzet njega.

16 godina
neaktivan
franky kaže...
ShadoW kaže...

molio bih samo malu pomoc,eto sad bas i ja slazem i7 konfu i mislim uzet corsair tx 650w.

i sta to znaci da nije modularno napajanje???

17 godina
Skole kaže...
franky kaže...
ShadoW kaže...

molio bih samo malu pomoc,eto sad bas i ja slazem i7 konfu i mislim uzet corsair tx 650w.

i sta to znaci da nije modularno napajanje???

Kod modularnoga napajanja biras sam kablove koji ti trebaju, oni koji ti netrebaju otpojis i tako

smanjis guzvu u kucistu i teoretski imas bolji protok u kucistu.

http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
17 godina
odjavljen

Na modularnom napajanju možeš skinut one kablove koji ti ne trebaju (molex npr.) da bi poboljšao protok zraka u kućištu.

EDIT: Borg, prebrz si Smijeh

I've seen things that you people wouldn't believe...
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 0:56 (Sum_of_all_fears).
16 godina
neaktivan
franky kaže...
ShadoW kaže...

i sta to znaci da nije modularno napajanje???ili da li mi je mozda potrebno napajanje od 750 w posto cu uzet xfx 4890 black edition   gax58-ud3r   corsair 3x2gb 1600

17 godina
Skole kaže...
franky kaže...
ShadoW kaže...

i sta to znaci da nije modularno napajanje???ili da li mi je mozda potrebno napajanje od 750 w posto cu uzet xfx 4890 black edition   gax58-ud3r   corsair 3x2gb 1600

Netreba ti to, uzmes Tx650 i drzat ce ti bez konfu bez frke!

http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
17 godina
neaktivan
Skole kaže...
franky kaže...
ShadoW kaže...

Gore ti je odgovor na pitanje za modularnost.A što se tiče snage nije ti potrebno tako jako napajanje ,dovoljan je corsair od 550 w.Kad već kupuješ u linksu možeš si pogledati i ovo napajanje,pogledaj si komentar na napajanje,ali koje god da uzmeš od provjerenih tvrtki(corsair,seasonic,silverstone,tagan,pc power  silencer)nećeš pogriješiti.CoolAli da su min. 500-550w.Ispod toga nemoj ići.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 1:30 (iwan).
16 godina
neaktivan
Napjanje za i7

ipak umjesto ga ud3r cu uzet ud4 ,ud5 je skuplja i ne treba mi bas extream overclocking.Izlanuo se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Napjanje za i7

čemu takva panika oko napajanja... za sve nabrojane konfe i cors 550 bi bio previse

Only God (& mod) can judge me

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice