Pozdrav. Imam na kompu jednu čudnu situaciju i čini mi se da je greška u napajanju, pa molim da mi netko potvrdi ili demantira. Dakla, kad palim komp, on se pokrene na sekundu (upale se ventilatori i sve) I onda sve stane (ugase se ventilatori i sve stane kao da se ugasio) i onda nakon par sekundi sve krene iz početka i normalno se diže sistem. Kao da ga je nešto na početku odrezalo?? Napajanje je Antec 450w. Imam doma i staro napajanje MS Industrial 400w. Probao sam preko njega i to se ne događa tj. nema prekida. Samo što ne diže sistem jer je vjerojatno preslabo ali nema nikakvog prekida. Kako ga upalim tako najnormalnije vrti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bih ipak prije rekao da je do matične ploče.
Probaj posudit napajanje od nekog pa ćeš znat.
Pozdrav. Imam na kompu jednu čudnu situaciju i čini mi se da je greška u napajanju, pa molim da mi netko potvrdi ili demantira. Dakla, kad palim komp, on se pokrene na sekundu (upale se ventilatori i sve) I onda sve stane (ugase se ventilatori i sve stane kao da se ugasio) i onda nakon par sekundi sve krene iz početka i normalno se diže sistem. Kao da ga je nešto na početku odrezalo?? Napajanje je Antec 450w. Imam doma i staro napajanje MS Industrial 400w. Probao sam preko njega i to se ne događa tj. nema prekida. Samo što ne diže sistem jer je vjerojatno preslabo ali nema nikakvog prekida. Kako ga upalim tako najnormalnije vrti.
Meni se to isto događalo kad mi je procesor bio OC-an , prvo bi se komp upalio na sekundu-dvije , da bi se potom ugasio i zatim opet upalio i dalje bi sve bilo normalno !
Procesor nije OC-an. Nikad se nisam time bavio. Sve komponente su serijske a konfa piše u mom profilu.
Da ne otvaram novu temu,imam pitanje.Dobio sam danas napajanje 500w kao,i uglavnom ne radi
Znaci spojim direkt zelenu i crnu,nista,probam sve nista.Na kraju voltmetrom provjeravam,imam 5 volti,ljubicasta zica,to je pomocno napajanje.Ventilator se ne vrti,nista mrtvo ali to radi.Imam racun kutiju,sve ali je kupljeno u Vzu a ja sam iz Zagreba i sa time da sam ga vec otvarao pa je ona naljepnica potrgana koja sluzi kao "pecat" istoga
Ne znam sta mi je radit,osigurac jedan jedini je okej,kondezatori svi stimaju,nikad u struju ukljuceno bilo do danas,tvornicka greska razumijem ali dali se moze popraviti ili smece?Hvala
Rjesi ga se, nemoj riekirati komp zbog nekog poluispravnog napajanja.