Napajanje MS

poruka: 26
|
čitano: 6.848
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Napajanje MS

Napajanje marke MS zna dobro da zavarniči i da dobro pukne (danas mi se to desilo)

Izlazio sam iz kuće i kako je vrime vanka bilo kritično odlučim da komp ištekam iz utičnice

normalno sve ugasim komp i produžni ištekam

Po povratku kući idem uključit produžni u struju kad iz napajanj sinu dim suknu i naravno osigurač je odmah izbacio..

Prvo sam u čudu gledo u kućište od komp pa sam se prkrstio i reko kud će sad još i on da rikne...

Ali hvala bogu samo je napajanje otišlo {#}

ZAKLJUČAK:

Kad god isključivate komp iz struje najprije na prekidačima ugasite sve šta možete a bilo bi poželjno da na produžnome

imate prekidač naravno i njaga ugasite tako da sigurno možete poslje da ga ugasite 

:DDDDDDDD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Napajanje MS

dopuna zakljucka: ne kupujte MS napajanje

6 0 hvala 0
13 godina
Napajanje MS

To MS šrot napajanje će i televiziju povući u kjuarc. :)

Aut vincere, aut mori!

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Napajanje MS

da i ako oćeš da vidiš malo vatrometa slobodno ga kupi {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Napajanje MS

Imao sam MS400W napajanje 5 godina i radilo je dobro, onda sam kupio drugi komp. Ali da, MS ne valja ništa :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Napajanje MS

slažem se s tobom napajanje je sranj* mislim ako želiš napajanje za male pare uzmi slobodno ms napajanje ali prije uplati sebi osiguranje {#}

16 godina
neaktivan
Napajanje MS

MS i MSI marku izbjegavam pošto poto, imao sam zvučnike, grafičke kartice, tastature od njih... ništa to ne valja. Fala bogu, napajanje nikad nisam uzimao od njih. Ma da se MSI popravio što se tiče grafičkih kartica, al još uvijek ih ne bi kupovao.

CPU: 1090T CPU cooler: CM 612S MB: ASUS M5A78L LE RAM: Corsair 2X2GB @ 1600MHz XMS3 Classic Heatspreaders PSU: Corsair GS600 GPU: AMD Sapphire HD 6870 1GB DDR5 900MHz HDD: Hitachi 500GB PC casin
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
Nightmare kaže...

MS i MSI marku izbjegavam pošto poto, imao sam zvučnike, grafičke kartice, tastature od njih... ništa to ne valja. Fala bogu, napajanje nikad nisam uzimao od njih. Ma da se MSI popravio što se tiče grafičkih kartica, al još uvijek ih ne bi kupovao.

Ti si pomijesao MS Industrial  i MSI ( Micro-Star International ) , tak da su ti to dva razlicita pojma ! MSI je vrlodobra marka !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Napajanje MS

I ja sam imao ms napajanje , odlično je,a kad ode eksplodira i tako signalizira da je otišlo Haha . Nedo bog nikome . imam i njihov bežični miš i tipkovnicu koji ima domet od čak pola metra . znaci ako staviš na stol gubi signal haha. strašno njihove proizvode treba zabranit da se prodaju.

cika batmen
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 0:10 (cika batmen).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Napajanje MS

Već dugo čitam svuda da su MS napajanja sranje, ali sve koje znam da posjeduju to napajanje imaju dobra iskustva uključujući i mene, i sam sam imao MS Industrial Platinum od 400w nekih 5 godina i nije bilo nikakvih problema (istina držao je grafu HD3650 koja je nikakav potrošač), promjenio sam napajanje na Corsair CX430 kada sam uzimao grafičku HD6850 upravo zbog svih "pohvala" na to napajanje, ali evo moj prijatelj već nekih 7 mjeseci na napajanju MS industrial Platinum 400w ATX drži Gigabyte GTX460 1GB OC bez da mu se komp i jednom restartirao tokom igranja ili slično, također nedavno sam čistio jedan komp koji se koristi već nekih 5 godina i unutra je također MS Industrial Platinum 400w ATX u kombinaciji sa Sapphire HD4850 koji je također dosta veliki potrošač, tako da što se moga iskustva i iskustva ljudi koje poznajem tiče nemam(o) ništa negativno za reći, slažem se da to napajanja nije neke ekstra kvalitete i da ne može ni prismirditi Corsairu, Seasonicu, Chieftechu i sl. ali isto mislim da nije ni toliko NEkvalitetno kako se govori {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 20:48 (ibme74).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Napajanje MS

Također imam MS Industrial 400W Platinum napajanje i drži me več 6.5 godina bez ikakvih problema. Jedva čekam da crkne... {#}

http://media.tumblr.com/tumblr_ljux3ubA9J1qcgb8s.gif

1 0 hvala 0
12 godina
Ivan77Ever kaže...

Također imam MS Industrial 400W Platinum napajanje i drži me več 6.5 godina bez ikakvih problema. Jedva čekam da crkne... {#}

Zloban si {#}

13 godina
Napajanje MS

i ja imam ms 400w napajanje već 3g,pola toga što napaja nije pod dobrim naponom,evo i dokaza http://s23.postimg.org/bp4jogwaj/Capture.png .

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Filip100able kaže...

i ja imam ms 400w napajanje već 3g,pola toga što napaja nije pod dobrim naponom,evo i dokaza http://s23.postimg.org/bp4jogwaj/Capture.png .

Bude tebi prije procesor otišao u k... nego napajanje.{#}

Valentin
16 godina
99% softverskih programa krivo pokazuju napone.

Napon se gleda u BIOSu ili se mjeri multimetrom.
Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko
13 godina
dns sam rastavio računalo i ponovo sastavio i igrao igricu dve tri minute i od jednom mi se ugasio komp i otvorio sam kuciste,a grafička i procesor gore,u biosu kad sam gledao temperaturu procesora kad sam ga upalio bilo je 55c a za minutu preko 85c,neznam zašto,ali mislim da to napajanje zeza cijelo računala.
16 godina
Filip100able kaže...
dns sam rastavio računalo i ponovo sastavio i igrao igricu dve tri minute i od jednom mi se ugasio komp i otvorio sam kuciste,a grafička i procesor gore,u biosu kad sam gledao temperaturu procesora kad sam ga upalio bilo je 55c a za minutu preko 85c,neznam zašto,ali mislim da to napajanje zeza cijelo računala.

Ako imaš Intel procesor sa stock hladnjakom, nisi dovoljno push pinove stisnuo.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko
13 godina
jedan od 4 mi ne drži dobro,ali zašto se grafička pregrijava kad upalim komp?
13 godina
neaktivan
Kad si zadnji puta cistio hladnjake i mjenjo termovoljivu pastu. Ako je sve cisto a pasta stara ne odvodi toplinu dobro s cipa ns hladnjak i ne hladi se.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
dns sve očistio i zamijenio pastu.
12 godina
Filip100able kaže...

Nebi baš rekao da ti se zbog napajanje griju komponente, problem je u hladnjacima ili zbog dugog neodržavanja, ako ti hladnjak na procu oštećen uzmi si dugi stock, imaš ih po njušci za siću...

13 godina
onaj na procesoru nema jednu od četiri mjestac za učvrstivanje,ali na grafickoj je eve ok,tamo je hladnjak na šarafe o oni su jako stegnuti,a kad se računalo pali odma se počne i jako brzo grijat grafička .
12 godina
Filip100able kaže...
onaj na procesoru nema jednu od četiri mjestac za učvrstivanje,ali na grafickoj je eve ok,tamo je hladnjak na šarafe o oni su jako stegnuti,a kad se računalo pali odma se počne i jako brzo grijat grafička .

Mjenjaj onda cooler na procesoru, moj kolega je isto tako imao oštećenje na jednom od četiri mjesta za učvršćivanje i zbog toga mu je procesor u idleu znao biti na 50c, kad je uzeo drugi stock i stavio odmah je drastično pala temperatura, a što se grafe tiče možeš mi reći o kojoj se točno radi grafi? Jesi provjeravao dal ise vent vrti?

13 godina
da vrti se,vtx hd4650 1gb,a kad upalim komp odma se počne grijati i za nekoliko sekundi postane vrelo,a ekran trepće kao kad se ugasi komp a ekran je upaljen,i ponovo stisnem tipku komp se u istoj sekundi ugasi.
13 godina
i nema slike samo crni ekran
13 godina
grafička je crkla,samo se se pregrijava a ekran je crn,a integrirana grafička neradi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice