MS Industrial

poruka: 39
|
čitano: 13.337
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
MS Industrial kućište

Budući da tvrtka uzima neka kućišta od MSANa, tj. isključivo MS Industriala dobio sam ponudu da izaberem kućište koje želim, očito je ovo izbor;

http://hr.ms-start.com/kucista-g19.aspx

Ima li tko kakvu preporuku nekoga od ovih, znam da nisu baš kvalitetna no kada već ne mogu birati proizvođača, možda mogu konačan proizvod;

ima li kakve razlike među tih par, EOS mi je najljepši radi dizajna sa slike, no, komentar bi dobro došao. 

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MS Industrial

koje god izabrao neces biti presretan, sva su sr*nje! ali EOS je i meni najljepsi!

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: MS Industrial

Iako sam čuo da imaju dobre zvučnike, no, ionako ću promijeniti napajanje koje bi dobio uz računalo sa nekim isto starim od 299kn.

Je li dovoljno to napajanje od "400W" koje bi dobio uz kućište za ovo računalo; AMD Brisbane X2 6000+ (3.1ghz), 3,5GB DDR2, Sapphire HD 5670 512MB,160 GB Seagate+640GB WD, DualTV kartica i 3 ventilatora,

pretpostavljam da bi to podnjelo ovo napajanje?

15 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Iako sam čuo da imaju dobre zvučnike, no, ionako ću promijeniti napajanje koje bi dobio uz računalo sa nekim isto starim od 299kn.

Je li dovoljno to napajanje od "400W" koje bi dobio uz kućište za ovo računalo; AMD Brisbane X2 6000+ (3.1ghz), 3,5GB DDR2, Sapphire HD 5670 512MB,160 GB Seagate+640GB WD, DualTV kartica i 3 ventilatora,

pretpostavljam da bi to podnjelo ovo napajanje?

Od MS-a napajanje nemoj ni štapom dirat, to ništ ne valja. Što mogu potvrdit 99% korisnika ovog foruma {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 23:49 (Krešo91).
16 godina
Dobre zvučnike ima Genius od jeftinijih brandova.
Sve od MSi-ja (NE MSI-ja) je smeće.
3.200 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
15 godina
protjeran

.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan
8ax kaže...

Imaju jedan slušljiv model ajd. {#}{#}

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 23:58 (thedream).
15 godina
protjeran
8ax kaže...

ne srolji koješta..imam tipkovnicu od MS Industriala...već 4-5 godina i razvaljujem je tipkajući i još je super..a miš..sve dosad perfektno...korektno i jeftino,za drugu periferiju ne znam..

15 godina
neaktivan
MS Industrial

Samo miševi im valjaju! :)

Ponosni vlasnik jednog Wizarda,preodličan miš za novce.

Dizajnom podsjeća na G700 ali hajde priča za sebe.

Uzmi EOS-a najljepši! :)

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imam tipkovnicu od Saiteka... Već 2 godine je razvaljujem i još nema ni ogrebotine.
15 godina
protjeran
MS Industrial

ni za što se ne može definitivno reći da ne valja..ja samo tipkovnice i miševe ubuduće od MSI,zvučnike samo Creative i to je to..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MS Industrial

Jbg tako ja mogu reći da od 1997 drljam po Natural keyboardu, odnosno ja sam prestao, ali roditelji svakodnevno tipkaju na njoj evo već 14g. Ništa joj nije, tipkovnica je 900kn koštala.

Mislim da su prvo Cherry, a onda Microsoft tipkovnice plafon od onoga što sam probao.

Cemetary gates
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thedream kaže...

Jbg tako ja mogu reći da od 1997 drljam po Natural keyboardu, odnosno ja sam prestao, ali roditelji svakodnevno tipkaju na njoj evo već 14g. Ništa joj nije, tipkovnica je 900kn koštala.

Mislim da su prvo Cherry, a onda Microsoft tipkovnice plafon od onoga što sam probao.

pa ona je super..Microsoft ima kvalitetan hardware...ja sam spominjao MS Industrial..imaju jako kvalitetne,robustne i jeftine tipkovnice i miševe...

15 godina
thedream kaže...

Made in Mexico {#}, moja je do prije par mjececi bila u pogonu {#}, kupljena u Zoli

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
15 godina
protjeran
Flying Dutchman kaže...
thedream kaže...

Made in Mexico {#}, moja je do prije par mjececi bila u pogonu {#}, kupljena u Zoli

ehhh Zola computers..to je bilo pionirsko doba...jel još postoje?

15 godina
linuxjuzer kaže...

Kod Velesajma su sad

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
15 godina
protjeran
Flying Dutchman kaže...
linuxjuzer kaže...

Kod Velesajma su sad

baš odem malo da prošvrljam...sad se budem bacio u trošak i kupio MS Industrial tipkovnicu...cijelih 65 kuna!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 0:18 (linuxjuzer).
14 godina
MS Industrial

samo se drzite podalje od ms napajanja i kucista ako su u pitanju novije konfe...ostalo je ok...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MS Industrial

Da napajanju su im živi šrot iako mogu pogoniti slabije konfiguracije.

Nemaju zaštitu,znači grom i gotovo cijeli pc.Kao u mom slučaju ali nemam volje raspravljati o tome.

Imam MS Wizard i miš je preodličan,kvalitetne izrade,ergonomičan i precizan.

Ne briga me dali na njemu piše MS,Razer ili Logitech, glavno da meni sjedi u ruci,te po

mogućnosti da je jefitiniji! :)

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MS Industrial

Meni je ares najljepši{#}

Ali sve ovisi o tebi, kučišta su iznutra bože sačuvaj, ali ako dolazi free :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Po karakteristika, svi se čine isti, je li stvarno razlika samo u dizajnu između njih.

Jer onda EOS pobijeđuje.

15 godina
MS Industrial

ja sad imam ms PRO55W u svom kompu(ovaj pod MOJ PC),oće to još dugo držat?{#}

unutri je nekih mjesec dana

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 8:29 (luka94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
linuxjuzer kaže...
8ax kaže...

ne srolji koješta..imam tipkovnicu od MS Industriala...već 4-5 godina i razvaljujem je tipkajući i još je super..a miš..sve dosad perfektno...korektno i jeftino,za drugu periferiju ne znam..

Kako mos tipkat po tom smecu? Mi smo je imali u firmi. Sad smo je gurnili u nekakav cosak da je vise nemoramo gledat. Vece govno od tipkovnice nisan vidija.

... bit cu ja i gori!!!
16 godina
luka94 kaže...

ja sad imam ms PRO55W u svom kompu(ovaj pod MOJ PC),oće to još dugo držat?{#}

unutri je nekih mjesec dana

Riknut ce.

Mijenjaj sa nekim XFXom 450W.

15 godina
protjeran
tnakir kaže...
linuxjuzer kaže...
8ax kaže...

Kako mos tipkat po tom smecu? Mi smo je imali u firmi. Sad smo je gurnili u nekakav cosak da je vise nemoramo gledat. Vece govno od tipkovnice nisan vidija.

zašto smeće...??? doduše..prvu koju sam imao je bila Logitecova,prije 15 godina ali je to bila tipkovnica...{#}...i koristio je i koristio je dok PS2 nije postao nespojiv problem..uzeo MS Industrial i krama je žilava i radi svoj posao..nije kao nekadaš nje Logitecova,ali doista,ne vidim zašto svi pljuckaju po njoj,a nikakav argument niti činjenicu da čujem,osim onog-sranje je...to nije argument..

16 godina
neaktivan
ajde ne jedite govna. zar vi mislite da bi tipkovnica od 70 kn kolko kosta MS-ova trebala biti izdrzljiva i kvalitetna kao neka od Logija od 600 kn?! kad bi MS radio miseve od 500 kn ko ostali vidili bi onda. daj pokrijte se usima prije nego pocnete srat po nekim firmama
Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
17 godina

Ide EOS i sada mogu izabrati između FSP 500 ili 400W, koje je bolje za moju konfiguraciju, ovo

http://hr.ms-start.com/ms-industrial-napajanje-fsp-400-64.aspx

ili malo jače (možda nepotrebno)

http://hr.ms-start.com/ms-industrial-napajanje-fsp-500-65.aspx

15 godina
neaktivan
MS Industrial

Imao sam MS Industrial miš. Dao sam za njega 3€ i još dan danas radi,a kupio sam ga prije 5-6 god :D 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Ag008 kaže...

Ide EOS i sada mogu izabrati između FSP 500 ili 400W, koje je bolje za moju konfiguraciju, ovo

Iskreno rečeno, ja bih bježao od MS Industrialovih napajanja što dalje, ali ako baš moraš njihovo napajanje, uzmi jače, te brojke na njima nisu ni blizu istini.

KaeR
16 godina
Ag008 kaže...

FSP500, ali vjerojatno se ne razlikuju iznutra.

I sumnjam da ih proizvodi FSP (Fortron)...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice