evo ovako kupio sam corsairovo napajanje od 400W te me zanima da li sam pogrjesio s obzirom da imam atijevu graficku HD 5700 unaprijed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisi. CX400W bi ja mislim držao i dvije HD57xx u CF-u.
5770 malo trosi tako da neces imat problema, ja da sam bio na tvom mjestu ipak bi uzeo bar 550w da imam za buducnost, da ga nemoram mijenjat kod nadogradivanja.
Odabrao si dobro napajanje. Corsairova napajanja su jedna od najboljih, a ova model će ti komp sigurno držati i nećeš imati nikakvih problema. S ovakvim napajanjem si siguran u slučaju da imaš više diskova, ventilatora ili ledica.
Odabrao si dobro napajanje. Corsairova napajanja su jedna od najboljih, a ova model će ti komp sigurno držati i nećeš imati nikakvih problema. S ovakvim napajanjem si siguran u slučaju da imaš više diskova, ventilatora ili ledica.
Da te ispravim: Corsair brandira najbolja napajanja.
Ok, u pravu si. Ali ja sam to pojednostavio na razinu da kad uđeš u dućan i odabereš Corsair znaš da kupuješ kvalitetno napajanje. E sad proizvođač, brand i sve ostalo ostaje tebi i onima koji se kuže u to malo bolje (meni je dovoljno znati da je kupnja Corsair napajanja kvalitetna kupnja bez razmišljanja o proizvođaču, koliko god to bilo bitno
)
Svejedno hvala što si me podsjetio i ispravio.
Ma nema na čemu, nisam mislio ništa loše...
Inače, ako baš želiš pravo napajanja, ja ti tu i tamo odem u Austriju u DiTech...
I kažem ovako: "Ein Enemrax bitte, die garantie ist mir nicht wichtig."
Dakle, kad ti na napajanje nije bitno jamstvo, onda znaš šta kupuješ.
ljudi hvala vam sada sam puno mirniji
Zapravo, možda smo malo prebrzo dali mišljenje.
Koje su ostale komponente?
Naravno, ako su sa tom karticom uparene ostale maximalno "kompatibilne" komponente ne bi trebalo biti problema.
procesor:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Procesor 4800+ 2.51 GHz
2 GB DDR2
graficka:Ati radeon hd5770 1GB gddr5
DVD:FURE HQ3CPUFG SCSI
maticna je asusova al neznam koji je model
Ne brini, imat ćeš dobro i kvalitetno napajanje dobrih 3-4 godine,
ako imaš dobru vanjsku mrežu.
Uz UPS i zaštitnu letvu će ti trajati godinama.
PS - Sad se ne moraš brinuti, CX400 je imao jednu lošu seriju koji se samo odjednom nije dao
startati, no te serije nisam vidio nekih dobrih 8 mjeseci, tako da nemaš beda...
A i 3 godine jamstva nije za baciti.