Kupio sam sve komponente osim kućišta. (Ati radeon 4870, matična Asus p5q pro, 4 gb memorije, napajanje corsair 650W, dva hard diska )
Zanima me koje mi kučište preporučujete?
Dal mi za to treba midi ili big tower kučište?
Molim vas..
Hvala
Kupio sam sve komponente osim kućišta. (Ati radeon 4870, matična Asus p5q pro, 4 gb memorije, napajanje corsair 650W, dva hard diska )
Zanima me koje mi kučište preporučujete?
Dal mi za to treba midi ili big tower kučište?
Molim vas..
Hvala
Kako ti ova maticna ploca podrzava cross fire (CF) preporucam ti big tower zbog toga sto ces imat 100% mjesta za jos jednu graficku karticu ako se za to odlucis. Takodjer imas 2 hard diska moci ces ih fino smjestit i sve kablove uredno namjestit. Ipak big tower kucista su nesto skuplja pa bi bilo dobro da kazes koliko novaca mislis izdvojit za kuciste? Meni se osbno svidja Thermaltake Armor, i evo bas mi je curinom bratu neki dan stigo komp sa idendticnim komponentama u tom kucistu i moram rec da jako dobro izgleda...
Ja imam midi tower i vec imam problema sa kablovima, mjestom unutar kucista i protokom zraka, kazem ti to je vise stvar i osobnog ukusa (i jedno i drugo ce funkcionirat) sad je stvar financija pa reci s kolko love raspolazes
Do kojih 1000-1200 kn!!
Može i manje...
hoću dobro i kvalitetno kučište
Do kojih 1000-1200 kn!!
Može i manje...
hoću dobro i kvalitetno kučište
tak i ja razmišljam...
Koja je razlika između Armora i Kandalfa?
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_34_102&products_id=4681
I ja preporučam Armor jer je veliko,odličan protok zraka
naprijed možeš ugraditi 3-120mm venta i imat mjesto za optički čitač
Iza ti je jedan 120mm i 1 92mm vent i gore je jedan 92mm vent
Moguća ugradnja bočne stranice sa 250mm ventom-260kn u vemilu pod kučišta
Imat ćeš mjesta za sve što poželiš-12 Hard diska ako ćeš imati potrebe
Iskreno preporučam jer i ja posjedujem
tak i ja razmišljam...
tak i ja razmišljam...