Kontrola ventilatora

poruka: 13
|
čitano: 7.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kontrola ventilatora

Postoji li možda neki program s koji bi mogli promijeni brzinu ventilatora koji se nalazi na kučištu?

Radi se o Thermaltake 8000BWS

Ventilatori su spojeni na matičnu(ASUS P5Q)

ako netko zna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kontrola ventilatora

''REFRESH''

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kontrola ventilatora

ukljuci smart fan u biosu ili probaj sa speedfan-om, ak nepomaze kupis onaj regulator ventova od zalmana ili koga vec( ide u 5,25" ladicu)

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kontrola ventilatora

Speedfan je sasvim ok

Death is not the end, she is a new beginning
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kontrola ventilatora
Salamander kaže...

Speedfan je sasvim ok

Probao sam sa speedfano i ništa se ne mjenja
a ovo u biosu nisam pronašao
17 godina
Kontrola ventilatora

LOL pa to svaka asusica ima! Pogledaj malo bolje.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kontrola ventilatora
Gamer-gts kaže...
Salamander kaže...

Speedfan je sasvim ok

Probao sam sa speedfano i ništa se ne mjenja
a ovo u biosu nisam pronašao
 Onda kako i meni i LUXXU radi ? Imas njegov thread gdje je objasnjeno koristenje speedfanom,ne mozes fulat
Death is not the end, she is a new beginning
16 godina
neaktivan
Kontrola ventilatora

speedfan ti mora raditi sigurno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kontrola ventilatora

Ja imam kučište Thermalatak M9 sa 2 ventilatora koji su prebučni. Gledao sam u everstu i uopće ne očitava brzinu tih ventilatora. Kako smaniti brzinu, probao sam sa speed fan, ali nisam to našao. Imam matičnu EP45-DS3 i u biosu isto ne očitava brzinu. Jeli zna netko kako namjestiti to, da mi detaljno objasni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kontrola ventilatora

da se nadovezem na temu kod mene isto kada radi PC i igram recimo BF4 grafika ide do 60C (6870) ali ventilator nikako ne pojacava da hladi grefiku!koji mi je program (ako ima) nejbolji za automatsku kontrolu grafike ili ako neko zna kako se to u biosu podesava?A ploca je http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2959#ov

15 godina
neaktivan
Kontrola ventilatora

Solidna temperatura za load

Ne treba hladnije, narocito za graficku.

Uzivaj u tisini.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kontrola ventilatora
mirkossam kaže...

da se nadovezem na temu kod mene isto kada radi PC i igram recimo BF4 grafika ide do 60C (6870) ali ventilator nikako ne pojacava da hladi grefiku!koji mi je program (ako ima) nejbolji za automatsku kontrolu grafike ili ako neko zna kako se to u biosu podesava?A ploca je http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2959#ov

Ako bas hoces , instaliraj MSI Afterburner i imas tamo postavke za ventilator . Podesi si graf vrtnje venta prema temp. kak ti pase :

primjer primjer

Music As A Weapon !!
14 godina
Kontrola ventilatora

Da malo dignem temu, uglavnom zanima me dali postoji neki software koji ce kontrolirat brzinu vrtnje ventilatora ovisno o temp. Strasno mi je iritantno sto mi se prema SpeedFanu Cpu ventilator te sys i aux (to su valjda ovi na kucistu) cijelo vrijeme vrte na 100% makar ne radim nista vise od surfanja. Ima li tko kakav savjet?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice