Koliko je bitan Active power corector APC?

poruka: 4
|
čitano: 1.323
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Mene zanima koliko je zapravo bitan apc kod napajanja koje koristimo na pc, mislim uzeti foxtron 400w ili chiftec 400w s time da chiftec ima apc a foxtron nema, da li taj apc pruza kakvu vecu sigurnost u napajanju strujom kompa te da li ima kakvu dodatnu zastitu kod nestabilnog napona, i je li tocno da kvalitetno napajanje u puno slucajeva spasava komp od potpunog unistenja kod nekog preopterecenja s time da napajanje crkne a komp ostane sacuvan unaprijed hvala!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koliko je bitan Active power corector APC?
Koliko znam, to je vise stvar koja utice na ocuvanje zivotne sredine, jer Active PFC bolje iskoristava elektricnu energiju od pasivnog PFC-a.

Nisam siguran da to ima neke veze sa kvalitetom struje koju komponente dobijaju od napajanja...
17 godina
neaktivan

http://www.jonnyguru.com/forums/showthread.php?t=3988

P35 DS3P, E6700, 2x1Gb ZuperTalent C4 OC, Club3D 8800GT, barica 320GB+500GB, Raidmax Scorpio big tower, SilverStone Strider ST75F, BenQ FP93GX, Canon pixma 4300

17 godina
RE: Koliko je bitan Active power corector APC?

Fala na linku sad mi je sve jasno glede tog AFC, uglavnom nema nikakve veze sa zastitom od preopterecenja ali je svakako korisno i bolje da napajanje ima Active Power Corector!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice