Koje napajanje?

poruka: 15
|
čitano: 2.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koje napajanje?

Hoće li za radeon hd5850 i intel i5 biti dovoljno napajanje corsair cx400?

Ili da radije uzmem vx450??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koje napajanje?

ja bih na tvom mjestu uzeo vx550, ali mislim da će vx450 držat

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 13:22 (dejvis).
16 godina
neaktivan
Koje napajanje?

CX400W to može držati bez problema, ali ja sam više za ovo: kupi napajanje koje ima 2x 6 pinska konektora za grafu (VX550/HX520/HX450W), jer oni molex > 6/8 pinski PCIe su živo shranje (a moraju se koristiti na VX450/CX450 jer ta napajanja imaju samo jedan 6 pinski PCIe)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 19:58 (Oly_E3).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje napajanje?

Iako to Corsair CX400W može držati, ja bih uzeo Corsair HX450 ono ima 2X 6-pin, VX450 i CX400 imaju jednak broj svih konektora (1X 6-pin).

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koje napajanje?

30% snage bi trebalo bit u rezervi.. zato hapaj nesto preko 500w corsair ofcBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koje napajanje?

Ma kakvih preko 500w? Corsair CX400 bi to vrtio, ali uzmeš VX450 i miran si za budučnost i raznorazne nadogradnjice!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

CX400W to može držati bez problema, ali ja sam više za ovo: kupi napajanje koje ima 2x 6 pinska konektora za grafu (VX550/HX520/HX450W), jer oni molex > 6/8 pinski PCIe su živo shranje (a moraju se koristiti na VX450/CX450 jer ta napajanja imaju samo jedan 6 pinski PCIe)

a zasto su zivo shranje? :D

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan

Imao sam ih cijelo vrijeme zbog CF-a (jer su mi 4 PCIe bila potrebna, a VX je imao samo 2) i doduše sve je radilo OK. Neki ti molex > 6 pin niti nemaju svih 6 pinova popunjenih nego samo 5, pa mi je i to sumjivo, a neki iz jednog molexa s 3 pina grananju se na 6 pinski PCI-e...

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan
Koje napajanje?

Ali zar nebi sa grafickom trebao dobit ono ful odgovarajuce adaptere (ako kupis recimo od XFXa ili Sapphire-a)?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobiješ ili molex > PCie ili 2 molex > PCIe. Drugih nema

16 godina
neaktivan
450w od corsaira, i vise nego dovoljno - u nekim testovima daje cca 500w prije nego odahne.. Al ako mislis cf radit iso bi na 520-550w samo radi sigurnosti. Cisto me zanima zasto neki ljudi uzimaju 800w i vise, kad 650w drzi bilo kakav cf i sli, a nove ati serije trose malo.
Want me to Google that for you?
16 godina
neaktivan
melo#15 kaže...

Iako to Corsair CX400W može držati, ja bih uzeo Corsair HX450 ono ima 2X 6-pin, VX450 i CX400 imaju jednak broj svih konektora (1X 6-pin).

hx450 je odlično napajanje, ali teško da će ga naći kod nas...mislim da ih nema, možda eventualno u 2-3 trgovine.

btw, autoru teme, CX 400 to drži bez beda, možeš ga mirne duše uzeti...

a ako imaš novaca, uzmi VX450, nećeš pogriješiti...

16 godina
Koje napajanje?

budem onda uzeo vx450, zbog eventualnih nadogradnji...

hvala svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koje napajanje?

E, oprostite kaj opet otvaram temu, ali primijetio sam da je u linksu akcija u subotu na ovo kućište pa me zanima dal se to isplati uzeti...

Jel mi za njega treba neko veće kućište zato jer je format 2.3 a ne 2.2??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koje napajanje?

Što se tiče tog napajanja, ono je ok, bar kolko čujem po drugim forumima i sl. Uglavnom hvale ga.... Ali i dalje mislim da ti je VX450 i više nego ok, a i jeftinije je 100kn! Ali i scythe kamariki je isto ok.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 23:10 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice