Koje od ova 2 ?

poruka: 14
|
čitano: 1.600
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Koje od ova 2 ?

Znaci imam kinesko kuciste koje se raspada doslovno bez ikakvih ventova sve rassarafljeno...e sad doslo vrijeme za novo kuciste zanima me koje je bolje Thermaltake Armor A90 ili CoolerMaster 690 II (ne advanced)

EDIT: Unutra ce biti neki bolji hladnjak.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 14:12 (loud killer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Koje od ova 2 ?

CM je bolji, ali razmisli o nekom NZXT ako voliš kičasto ili Bitfenix ako voliš elegantno, po meni su best buy, odlične kvalitete.

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Re: Koje od ova 2 ?
Jakovp kaže...

CM je bolji, ali razmisli o nekom NZXT ako voliš kičasto ili Bitfenix ako voliš elegantno, po meni su best buy, odlične kvalitete.

Ma nebitan meni izgled bolan,samo da ima dobar airflow i da unutra moze stati neki malo veci hladnjak. A mogu uzimati samo iz ove trgovine http://www.plus.ba/proizvodi/index.php?idkat=782

16 godina
odjavljen
Koje od ova 2 ?

Onda bih išao na coolermaster.

1 0 hvala 1
15 godina
Koje od ova 2 ?

Kad mora bit iz navedene trgovine onda definitivno uzmi Coolermaster 690 II .

Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koje od ova 2 ?

CM 690 II basic bez razmisljanja, jest da nemas sata prikljucak na vrhu i onaj fancy dodatak za graficke ali to ti nije neophodno :)

Meni je licno to super kuciste :) I izgledom i kvalitetom i funkcionalnoscu :)

Thermaltake nikad ne bih uzeo jer je lose kvalitete izrade.

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Koje od ova 2 ?

A je li bolji HAF 912+ ili CM 690 II Basic ? Jako je mala razlika u cijeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koje od ova 2 ?

Ja sam bio u istoj dilemi i ipak sam se odlucio za HAF 912+ i nisam pozalio, kuciste je jednom rijecju odlicno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Prednost haf-a je sto ima mogucnost za 200mm vent.ove, i malo je "dublji".

Mada bi ja licno isao na 690 II basic, prelijepo kuciste, ima dovoljno ventilatora i jednostavno je ljepse i elegantnije.

Ovaj haf mi izgleda djetinjasto, gledao sam ih u radnji jedan pored drugog su stajali i ovaj haf nekako izgleda plasticno i tranformerski :-X

Nekome ce se mozda svijeti ali meni bas i ne. Ugl. oba kucista su kvalitetna i dobra. Neces pogrijesiti ni sa jednim.

E da, i haf ti nema filtere za prasinu, ali to mozes sam napraviti ako imas viska vremena :)  Za**bao sam se malo :P

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 17:39 (NexT_T1).
15 godina
NexT_T1 kaže...
loud killer kaže...

Prednost haf-a je sto ima mogucnost za 200mm vent.ove, i malo je "dublji".

Mada bi ja licno isao na 690 II basic, prelijepo kuciste, ima dovoljno ventilatora i jednostavno je ljepse i elegantnije.

Ovaj haf mi izgleda djetinjasto, gledao sam ih u radnji jedan pored drugog su stajali i ovaj haf nekako izgleda plasticno i tranformerski :-X

Nekome ce se mozda svijeti ali meni bas i ne. Ugl. oba kucista su kvalitetna i dobra. Neces pogrijesiti ni sa jednim.

E da, i haf ti nema filtere za prasinu, ali to mozes sam napraviti ako imas viska vremena :)

U krivu si. Haf 912+ ima filtre za prasinu, koliko sam ja upoznat haf 922 i ovi veci nemaju. A sto se tice izrade oba su odlicna i definitivno neka odluci po izgledu koji mu se vise svida

15 godina
neaktivan

Na prednjem panelu ima filtere ?

Edit: My bad, pomjesao sam sry ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 17:35 (NexT_T1).
17 godina
NexT_T1 kaže...
Na prednjem panelu ima filtere ?

HAF 912+ ima filtere na prednjem panelu i na dnu na mjestu napajanja.

14 godina
protjeran
Koje od ova 2 ?

A koliko se ventova dobije uz HAF 912+ ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koje od ova 2 ?

TU ti sve pise ! ( dobije se prednji 200mm i straznji 120mm )

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice