Kakvo je napajanje SPIRE ATX 2?

poruka: 5
|
čitano: 2.363
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Kakvo je napajanje SPIRE ATX 2 (420W)

pozz forumaši.Nisam znao gdje da stavim ovu temu jer mi se nije dalo tražiti po forumu pa sam otvorio novu temu.A žuri mi se. slažem konfiguraciju. pa me zanima kakvo je ovo gore navedeno napajanje. molim  da korisnisi tog napajanja kažu kakvo je. znam da je najbolje napajanje Corosair i seasonic.... ali mi je to puno love. Napajanje mi treba za baš low konfiguraciju: ram 4 gb, 1 hard, integrirana. 2 ventilatora na kućištu i to je to. molim da mi svi kažu kakvo je napajanje jel ne bih baš da to napajanje sve povuče za sobom. računalo nije za gaming nego za internet ,glazbu,filmovi. i poneka slabija igrica. hvala unaprijed.

info
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 14:59 (CPU).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kakvo je napajanje SPIRE ATX 2 (420W)
CPU kaže...

pozz forumaši.Nisam znao gdje da stavim ovu temu jer mi se nije dalo tražiti po forumu pa sam otvorio novu temu.A žuri mi se. slažem konfiguraciju. pa me zanima kakvo je ovo gore navedeno napajanje. molim  da korisnisi tog napajanja kažu kakvo je. znam da je najbolje napajanje Corosair i seasonic.... ali mi je to puno love. Napajanje mi treba za baš low konfiguraciju: ram 4 gb, 1 hard, integrirana. 2 ventilatora na kućištu i to je to. molim da mi svi kažu kakvo je napajanje jel ne bih baš da to napajanje sve povuče za sobom. računalo nije za gaming nego za internet ,glazbu,filmovi. i poneka slabija igrica. hvala unaprijed.

Koliko novaca možeš izdvojiti za napajanje?

Strm
12 godina

sta ja znan 200 kuna

info
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kakvo je napajanje SPIRE ATX 2?
CPU kaže...

sta ja znan 200 kuna

Izdvoji 300Kn, i uzmi si ovohttp://www.futura-it.hr/katalog/komponente/napajanja/cp-9020046-eu/ TO če ti trajati dosta dugo, i moči češ ga i u drugim konfama korsititi

Strm
14 godina
---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ---------- Sva pitanja, nejasnoće, prigovore molim na PM. :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice